Uzm. Dr. Huzeyfe Barham, 2006 yılında üstün başarı bursu kazanarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladı. Psikiyatri uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra akademik araştırmalar ve klinik çalışmalara yöneldi.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Diyalektik Davranışçı Terapi ve Şema Terapi alanlarında eğitimler aldı. Ayrıca yeme bozuklukları ve cinsel terapi üzerine sertifikalı programlara katıldı. Özellikle bağımlılık odaklı Diyalektik Davranışçı Terapi (DDT) konusunda uzmanlaştı. EMDR I. Düzey eğitimini tamamlayarak psikoterapi ve psikiyatri alanlarındaki yetkinliğini daha da güçlendirdi.
Bağımlılık, DEHB, depresyon ve anksiyete en sık çalıştığı alanlardır. Bunlara ek olarak nöropsikoloji alanında da araştırmalar yürütmektedir.
2019-2021 yılları arasında Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman tabip olarak görev yaptı. 2021-2023 yılları arasında Özel Moodist Hastanesi’nde psikiyatrist ve eğitmen olarak çalıştı. Bu dönemde akademik çalışmalarına devam ederek çeşitli kongrelere katıldı.
2023-2025 yılları arasında kurucuları arasında yer aldığı Shadow Clinics’te hizmet verdi.
Halen Alanya merkezli Restart Kliniği’nde kurucu psikiyatrist olarak görev yapmaktadır. Klinik, bağımlılık başta olmak üzere tüm psikiyatrik rahatsızlıkların tedavisinde uzman ekibiyle hizmet sunmaktadır. Ayrıca, klinikte Neurofeedback, QEEG ve Biofeedback cihazlarıyla desteklenen modern tedavi yöntemleri uygulanmaktadır.
- Depresyon
Rorschach Testi
Sanat Terapisi
Standardize Mini Mental Test
Huzeyfe Barham Muayehanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
m....c
Anksiyete bozukluğu için başvurdum. Ek olarak ilaç verdi. Çok memnunum kendisinden. Huzeyfe Bey gayet anlayışlı ve çözüm odaklı birisi. Bana olumlu bir hissiyat verdi. İlk defa ilacı bırakacağıma inandım. Sürecimiz devam ediyor.
m....a
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. İlk seansta terapi şeklinde ilerledik. İlaç da önerdi. Çok verimli bir seans geçirdim. Başka bir doktorla görüştüm, bu kadar konuşmadık. Beni çok iyi dinledi. Memnunum kendisinden. Sürecim devam ediyor.
n....)
Babam panik atak hastası. Bu sebepten dolayı kendim araştırarak başvurdum. Muayene sonrasında ilaca karar verdi. İlaç sonrasında kalp yetmezliği sorunu çıktı. Şu an babam çok iyi. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyoruz. Halden anlayan düzgün bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
Ş
ş....d
Panik atak ve anksiyete için tavsiye üzerine başvurdum. 1.5 aydır kendisine gidiyorum. İlaç önerdi. İlacın etkisini görüyorum. Sorunum henüz çözülmedi. Sürecim devam ediyor. Çok doktorla görüştüm. Keşke en başında tanışsaydım. Huzeyfe Bey'in konuşması bile bana çok iyi geldi. Her zaman ulaşabiliyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Memnunum kendisinden.
n....)
Kızım içine kapanıktı. Hiçbir şeyden mutlu olmuyordu. Kızımı çok fazla doktora götürdüm. Hiçbirinden sonuç alamadım. İlaçlar etki etmedi. Bu sebepten ötürü doktor takviminden buldum kendisini. Çok memnunum kendisinden. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyoruz. Şu an kızım çok iyi. İlgili bir doktor. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.
C
c.....
Anksiyete ve kaygı tedavisi için gittim. Kaygılarımda azalma oldu panik yapmamaya çalıştım. İletişime açık soruları doğrudan cevaplıyor. Hastaya iyi davranıyor aile ile ilgili konularla da yardımcı oluyor. Sonuç odaklı biri.
12 yıllık alkol bağımlısıyım. Bu konu da destek arayışım oldu. Gerek ayaktan gerek yatışla tedaviler oldum. Huzeyfe Hoca ile 1 senedir devam ediyorum. Huzeyfe Hoca'nın etkin tedavisiyle bir senedir alkol kullanmıyorum kendisinden çok memnunum herkese tavsiye ederim.
i̇....
Eşim ile ayrılık süreci yaşadığım için gittim. Ağır depresyon tanısıyla süreci yönettik. Yazdığı ilaçlar etkili oldu. Gayet memnunum ve tavsiye ederim. Psikiyatri alanına karşı korkum vardı. Korkularımla başarılı bir şekilde çalıştı haftalık seansın gelmesini bile bekliyorum diyebilirim.
Hoca çok iyi. İyi bir ilaç verdi. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum ve durumum iyi.
m ...t
DEHB ve Anksiyete bozukluğum var. Dr. huzaifa bu sorunlarımda bana çok yardımcı oldu. Aynı sorunu yaşayan herkesin kendisine gelmesini tavsiye ediyorum.
• Huzeyfe Barham Muayehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Huzeyfe Barham isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Huzeyfe Barham, Psikiyatri. Size Huzeyfe Barham tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Eklektik Yaklaşım, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Prolonged Exposure Terapisi.
Huzeyfe Barham adresi nerede?Huzeyfe Barham şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepe Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Huzeyfe Barham isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Huzeyfe Barham uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Huzeyfe Barham isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Huzeyfe Barham, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Huzeyfe Barham hangi dilleri konuşuyor?Huzeyfe Barham ile Türkçe, İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Huzeyfe Barham isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Huzeyfe Barham tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Huzeyfe Barham hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Huzeyfe Barham hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Huzeyfe Barham hangi sigortaları kabul ediyor?Huzeyfe Barham tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler