Ege Tıp (1995-2001) İzmir; Uzmanlık (2001-2006) Ankara Zekai Tahir Burak; Eylül 2014 Doçent Dr.; Eylül-Ekim 2015 Berlin Charité Üniversite Hastanesi, Ürojinekoloji Kliniği ve Pelvik Taban Cerrahi Merkezi, Almanya; 2010-2022 Tepecik Eğitim-Araştırma Hastanesi; 2022 Temmuz Ekol Sağlık Grubu Özel Sada Hastanesi

Egepol International Hastanesi

Atiila, Halide Edip Adıvar Caddesi, No:57, Konak/İzmir, Türkiye, İzmir 35270

• C

Egemen hocayla yollarımız iki buçuk yıl önce başka bir doktorun sende kist var ameliyat olman lazım sonra çocuk demesi üzerine kesişti. Bizim için doğru olan teşhisi koyup kistin olmadığını ve ameliyat olmama gerek olmadığını iletti. Bu süreçte hsg çekerek rahim içinde yapışıklık olduğunu tespit edip histeroskopi ameliyatımı yaptı aynı gün kendime gelip evime dönmemi sağladı. İki kere hamile kaldım bebeklerimi farklı sebeplerden kaybettim. Üçüncü kez hamile kaldığımda kendisiyle devam edemedik mesafeden ötürü ama irtibatımızı hiç koparmadık. Sürecimizi gene uzaktan da olsa takip edip bizi bilgilendirdi. Mutlu günümüzde de zor zamanlarımızda da hem doktor olarak hemde bir abi olarak bizden desteğini hiç esirgemedi kendisi ailemizden biri gibi oldu. Kendisinin görüşleri bizim için her zaman çok önemli oldu. Şimdi oğlum Toprak doğdu yanımda ve bu duruma bizim kadar onun da sevindiğini biliyoruz. Emekleriniz yaptıklarınız için kendisine minnettarız Cemre ve Yiğit Gökçe

• I

Canım doktorum egemen bey iyiki sizlerle karşılaştık. Gebelik sürecimde aklımda en ufak bir soru işareti yoktu. Çok güzel bir süreç ve doğum geçirdik.Korku ve endişelerimi hep yanımızda olarak pozitif enerjinizle hafiflettiniz. iyiki varsınız

• G

Doktor bey bartholin kisti apsesi sebebiyle acil müdahalede bulundu, işlem öncesi ve sonrası detaylı bilgilendirmeyle beni rahatlattı.

• Egepol International Hastanesi Diğer  •

2022 yılımda doğumuma 2ay kala kesişti yollarımız iyiki de kesişmiş doğum yaptıktan sonra ne zaman arasam yazsam hemen sorularıma endişelerime cevap olurdu bir doktordan daha fazlası diyebilirim 3 yıldır bu alandaki tek doktorum iyiki tanışmışız :)

• N

Egemen beye araştırarak gitmistim rahim ve yumurtalıkların alınması ameliyatı oldum ameliyat,başarili geçti ,sonrasında da her hangi bir komplikasyon gelişmedi, kendisi her zaman ulasilabilir oldu, ilgili ve aydinlatici bir doktor ameliyat ve tedavi sürecinden çok memnun kaldim

• Egepol International Hastanesi Diğer  •

Sevgili doktorum İbrahim egemen beyle hamileliğimin ilk gününden beri birlikteydik.Hamileliğimde yüksek tansiyon,gebelik şekeri ve kan pıhtılaşma sorunu yaşayan biriyim.Ayrıca kilo problemimde vardı ve yaşım 36 idi.Doktorum hamileliğim süresince herşeyi çok titizlikle takip edip beni yönlendirdi.Hatta sevgili oğlum 36+3 gelmeye karar verdi.Doktorumun kontrolüyle acilen sezeryana girdim sağlıklı bir bebeğim oldu.Doğum sonrası doktorumun ve benim hatam olmayan bir anomali yaşadım.Rahmimde pıhtı atmıştı aşırı kan kaybı yaşadım.Doktorumun tecrübesi ve bilgisi sayesinde tekrar hayata döndüm.Sizin sayenizde oğlumla ben hayattayız.Yolunuz açık olsun.

• D

Canım doktorum gebeliğimin en başından beri güler yüzü samimiyeti ilgisi alakası ile hep destek oldu güven verdi iyiki tanıştık.Egemen beyin sayesinde mutlu bir doğum hikayem oldu.Yani diyeceğim o ki gönül rahatlığıyla kadın doğum alanında mükemmel dört dörtlük bir doktor arıyorsanız Doç.Dr. İbrahim Egemen Ertaş diyebilirim.İyiki varsınız.

• Ö

24 yaşındayım 1 sene Bartholin kistimle uğraştım.2 kez başarısız müdahale sonucu araştırarak Egemen Bey’i buldum.Kendisi detaylı inceleme sonucunun ardından yapacağı ameliyatın öncesini ve sonrasını anlattı.Süreç aynı dediği şekilde ilerledi.Pansumanımı bile kendisi gelip bilgi vererek yaptı.Her sorumu memnuniyetle yanıtladı ve güven ortamı oluşturduk.Tamamiyle iyileştiğimde gebelik sürecimde de tercih edeceğim.

• Ö

Egemen hocamla ilk gebeliğimde tanıştım ne yazık ki bebeğimin kalbi karnımdayken durmuştu ama hocam umudumu hiç bir zaman kaybettirmedi 1 yıl sonra tekrar gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez hemen ona koştum bizden daha heyecanlanmıştı bu hamileliğiminde hiç kolay olmayacağı en başından belliydi ama hocam her test sonucundan önce davranıp beni hiç riske atmadan ve stres yaptırmadan kontrol altına aldı canım hocam elinden gelenin fazlasını yapmasına rağmen oğluşum sabırsızlanıp 35+3 doğmayı tercih etti 10 günlük yeni doğan yoğun bakımına alındı yine hocamız yanımızdaydı beni hep cesaretlendirdi gece demeden gündüz demeden tatil demeden her aradığımda her mesaj attıgımda yanımdaydı kısacası benim için bi doktordan daha fazlası bi abi bi baba herşey iyiki onu tanımışım oğlumu ilk önce Allah’a sonra Egemen hocama borçluyum umarım herkes ona denk düşer sihirli parmaklarından yüce gönüllüğünden nasiplenir sizi çok seviyoruz canımız doktorumuz

• N

Benim sürecim biraz uzun bir süreçti.12,5 cm dev bir miyom vardı.İbrahim hoca ile biraz geç tanıştık ama iyi ki tanışmışız.Bir çok yere gittim ama kimse beni onun kadar iyi anlamadı.Güleryüzlü oluşu,hastanın fikirlerini önemseyen,süreci takip eden muhteşem bir hoca.Ameliyat sırasında rahmimi koruyarak 12,5 cm dev bir Miyom çıkarttı.Biz çok ama çok memnun kaldık.İyiki yollarımız kesişti.Beni sağlığıma kavuşturdunuz. Sizi çok seviyoruzzzz hocammm