Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Biliim Dalında Uzmanlık eğitimini tamamladım
Bursa Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesinde uzun süre Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştım. 5 yıl Hastane Yöneticilği ve Başhekimlik yaptım. Hastanemizin kapatılmasından sonra Bursa Şehir Hastanesinde bir yıl çalıştıktan mesleki çalışmama Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştrıma Hastanesinde devam ettim
Bursa Medicalpark Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktayım
Transtorasik İğne Aspirasyonu
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Bursa WM Medicalpark Hastanesi Göğüs Hastalıkları Polikliniği ve Kliniği
Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT)
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
K
k....t
Nefes almakta zorluk çekiyordum, muayene etti. İlaç tedavisini uyguladı. Geceleri çok öksürüyordum, ilaçlardan 3 gün sonra şikayetlerim azaldı. Çok ilgili bir doktor. Güzel bir adam, memnunum kendisinden.
Z
z....s
Kanımda enfeksiyon oranım yüksekti, bu yüzden başvurdum. Yatış verdi, sonraki süreçte takip etti. Birebir kendisi ilgilendi. İyi bir doktor. Ben kendisinden memnun kaldım. Uyguladığı tedaviden sonuç aldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Telefonda bana destek oldu, yakından ilgilendi. Her aradığımda, yazdığımda bana dönüş yaptı.
T
t....d
Gribal enfeksiyon geçirdim, halsizliğim vardı, nefes almakta güçlük çekiyordum; kendimi iyi hissetmediğim için gittim. Her şeyden önce iyi bir doktor ve iyi bir insan. Hastasını rahat ettiriyor. Yapılması gerektiği şekilde müdahale ediyor. Durumuma uygun tetkik ve tedavilerini yapıyor. Doktordan beklediğim ne varsa yaptı. Verdiği ilaçlar bana iyi geldi. Tekrar kontrole gidince gereken şeyleri yapıyor. Tedavinin sonuna kadar hastasını takip ediyor. Tekrar hastalansam yine kendisine gidiyorum, çok memnunum.
b....a
Tansiyonum vardı, nefes ile ilgili solunum testi istediler. İbrahim Hoca’ya başvurdum. Testi yaptırdım, herhangi bir problem görmedi. Tansiyonum olduğu için kardiyolojiye yönlendirdi. İbrahim Bey’den gayet memnun kaldım. İlgilendi, bir problemim yok. Randevu saatini geciktirmedi ve muayenesi de iyiydi.
h...
Ben İbrahim Bey'in uzun zamandır hastasıyım. Çok şükür bu kış hiç zorda kalmadım (öksürük krizine girdiğimde nefesim kesiliyordu). Uyguladığı tedavi çok iyi geldi. Özellikle bir hafta sonra muhakkak kontrole çağırıp tekrar akciğer filmi ve kan tetkiklerini tekrar yapması son derece faydalı ve yerinde. Astım, bronşit hastasıydım; pandemi döneminde Covid olmuştum, akabinde zatürre başlangıcı oldum ve ismini vermek istemiyorum, aynı hastanede başka bir göğüs hastalıkları doktoru tonlarca ilaç kullandırdığı halde düzelemiyordum. İbrahim Hocam'ın tedavisinden çok çok memnunuz. Herkese tavsiye ediyorum.
n...
İbrahim Hocayı arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım. Annemin KOAH rahatsızlığı vardı. Öncelikle annemi tedavi için götürmeye başladık.
Annemin süreci devam ederken ben de kendi rahatsızlığım için devam ediyorum. Sürekli İbrahim Hocaya gidiyorum. Kendisi çok sempatik, çok duyarlı, çok ilgili ve en ayrıntısına kadar soru sorar, hastalığımızın sonuna kadar ilgilenir. Çok iyi bir dinleyicidir ve sonuna kadar sizi dinler. En ayrıntısına kadar her şeyi anlatır. Aradığınızda her zaman telefonu açar ve tüm gerekli bilgileri alır, geri dönüş yapıp tüm bilgileri iletir. Ve en çok da sizi çok motive eder. Zaten bir hastasının en çok istediği de budur. İbrahim Hocamızdan çok memnunuz. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.• • •
m...
Biz eşim ile beraber astım hastasıyız senelerdir, sayın Dr. İbrahim Ocak Bey ve ekibinden bu konuda yardım almaktayız. İbrahim hocam göğüs hastalıkları konusunda kendisini çok iyi yetiştirmiş, başarılı bir doktor. Rabbim İbrahim hocam gibi başarılı doktorlarımızı ülkemizden eksik etmesin. Hocamın başarısından her platformda bahsederim ve tavsiye ederim. İbrahim Ocak hocama başarılar dilerim, selamlar. Puan verilmesi gerekirse, İbrahim Ocak mesleğindeki başarısına, her şeyine 100 üzerinden yüz veririm.
m...
Eşimin kanserini teşhis etti ve bizi çok güzel yönlendirdi. Onun sayesinde tedavi çok güzel gidiyor. Eşimin doktoru, ben de şiddetli öksürükle tedavi oldum, sayesinde iyileştim. Tavsiye ederim.
n...
Uyku sorunumu anlayan, teşhis koyan, sağlığım konusunda yakından ilgilenen değerli hocam Uzm. Dr. İbrahim Ocak'a nezaketinden dolayı minnettar olduğumu belirtir, çalışma hayatında başarılar dilerim
n...
Dr. İbrahim Bey, teşhisinde ve tedavisinde çok iyi, karakter anlamında çok beyefendi. Çok memnunum. Akciğerde olan hastalığımı ilk teşhisinde bulup, erken teşhisle ilerlemeden sağlığıma kavuşmamı sağladı. Kendisini çevreme de tavsiye ettim. Başarılarının devamını diliyoruz...
İbrahim Ocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Ocak, Göğüs Hastalıkları. Size İbrahim Ocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Plevral Sıvı Aspirasyonu, Normal Randevu, Bronkoskopi, Bronş Lavajı, Solunum Fonksiyon Testi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Uyku Testi (Polisomnografi), Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT).
İbrahim Ocak adresi nerede?İbrahim Ocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Caddesi No:76 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Ocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Ocak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Ocak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Ocak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Ocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Ocak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Ocak hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, İbrahim Ocak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Ocak hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Ocak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları