İç Hastalıkları, Zeytinburnu, İstanbul
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Diş hekimi · Daha fazlaMimarsinan Mah. Vatan Cad.No:3 29 Mayıs Sok., Fatih • Harita
İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi
Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Romatoloji, Nöroloji
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp · Daha fazlaCevizlik M.Kırmızışebboy Sok.No:11, İstanbul • Harita
Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Eski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Telsiz Mah. 71.Sok., İstanbul • Harita
Zeytinburnu Belediye Tabibliği
Özel Çamlık Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaZuhuratbaba Mahallesi Yücetarla Caddesi No:46, Bakırköy • Harita
Özel Çamlık Hastanesi
Özel Avrasya Hospital
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi · Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Ebuziya Caddesi No:10, Bakırköy • Harita
Özel Bakırköy Polikliniği Lazer Epilasyon Merkezi
Özel Sante Plus Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaÇırpıcı Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:117, Zeytinburnu • Harita
Özel Sante Plus Hastanesi
Kocasinan Merkez Mah. Mahmutbey Cad. No:373-375 Bahçelievler/, İstanbul • Harita
Özel A Hastanesi
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
Molla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray, Fatih • Harita
Vatan Medipol Üniversitesi Hastanesi
Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita