1994 doğumluyum. Bandırma Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2012 yılında Yeditepe Üniversitesi'nde Diş Hekimliği eğitimime başladım. 5 yıl lisans 1 yıl ingilizce hazırlık eğitimiyle birlikte 2018 yılında mezun oldum. 2 yıl kliniklerde çalıştıktan sonra 2020 yılında Ankara Üniversitesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalında doktora eğitimime başladım ve 4 yıl süren doktora eğitimimi 2025 yılında tamamlayarak doktor ünvanını aldım. Şuanda Bandırma'da kendi muayenehanemde hastalarımı tedavi etmekteyim.
- Diş Gıcırdatma
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Paşakent Mahallesi 17046 Sokak No:11/A Korkmazlar Apartmanı, Balıkesir
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Paşakent Mahallesi 17046 Sokak No:11/A Korkmazlar Apartmanı, Balıkesir
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Pembe Estetik
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Paşakent Mahallesi 17046 Sokak No:11/A Korkmazlar Apartmanı, Balıkesir
Paşakent Mahallesi 17046 Sokak No:11/A Korkmazlar Apartmanı, Bandırma, Balıkesir 10200
- Sigortası olan hastalar
ad...
Harika sakin korkmayın. Hiç acıtmıyor. Eli oldukça hafif.
• Dr. Dt. İlayda Tunçbilek Kliniği Dr.Dt.İlayda Tunçbilek / Protetik Diş Tedavisi Doktoru • Cerrahi İmplant •
P
p.....
İlayda Hanıma ön dişime dolgu yaptırmak için gitmiştim. Ön diş dolgum çok doğal ve estetik oldu. Sonuçtan inanılmaz memnun kaldım. İlayda hanım çok bilgili, işini titizlikle yapan, güvenilir bir diş hekimi. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Dr. Dt. İlayda Tunçbilek Kliniği Dr.Dt.İlayda Tunçbilek / Protetik Diş Tedavisi Doktoru • Bonding •
ne...ş
İlayda hanımın gerek iletişim dili gerek el yeteneği olsun fazlasıyla iyiydi. Her zaman gönül rahatlıgıyla tercih ederim. Memnuniyetle devam edeceğim.
• Dr. Dt. İlayda Tunçbilek Kliniği Dr.Dt.İlayda Tunçbilek / Protetik Diş Tedavisi Doktoru • Diş Dolgusu •
Diş fobinizi yenebileceğinizi söyleyebilirim gerçekten , Hem doktor hanım hemde hemşire hanım aşırı güler yüzlü ve konuşkanlar , diş dolgularımı acısız şekilde yaptık .
O
o....ö
Diş temizliği ve genel kontrol için başvurdum. Sürecim gayet güzel geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında açıklamalarda bulundu. İlayda Hanım güler yüzlü, işine hakim bir doktor. Kliniği yeni ve temiz, memnun kaldım kendisinden.
K
ko....
Ön dişlerime dolgu yapıldı ve sonuç gerçekten harika oldu. Hem doğal hem de estetik olarak mükemmel görünüyor. İşlem boyunca son derece ilgili ve titizdi. Gülüşüm hiç bu kadar güzel olmamıştı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!
g....e
Tavsiye üzerine diş tedavisi için gittiğim klinikte cana yakınlığı güler yüzlülüğü ilgisi becerisi mükemmel diş protezi yaptırdım sanki kendi dişim gibi oldu gönül rahatlığıyla ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim...
• Dr. Dt. İlayda Tunçbilek Kliniği Dr.Dt.İlayda Tunçbilek / Protetik Diş Tedavisi Doktoru • Empress Porselen Kaplama •
Çalışırken bir yandan her şeyi açıklıyor olması, konfora önem vermesi benim açımdan da uzun ve zor bir tedavinin kolaylıkla geçmesini sağladı. Çok köklü bir dişte kanal tedavisi yapıyor olmasına rağmen herhangi bir rahatsızlık ya da ağrım olmadı. Tedavim iki seansta tamamlandı. Hem doktor hanım hem de hemşire hanım çok güler yüzlü şekilde yaklaştılar.
• Dr. Dt. İlayda Tunçbilek Kliniği Dr.Dt.İlayda Tunçbilek / Protetik Diş Tedavisi Doktoru • Kanal Tedavisi •
f...
Dr. İlayda Tunçbilek'e diş tedavisi için gitmiştim. Kanal tedavisi, diş temizletme ve dolgu işlemi uyguladı. Süreçten çok memnun kaldım. Bilgilendirici ve ilgili yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Tavsiye ederim.
s...
İnternet üzerinden ulaştım. Üst altı dişime zirkonyum yapıldı. Çok memnunum. Birçok doktor dolaştım, ama en rahat, kullanılabilir zirkonyumu İlayda Hanım yapabildi. Tavsiye ederim.
İlayda Tunçbilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Tunçbilek, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size İlayda Tunçbilek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, İmplant, Pembe Estetik, 20'lik Diş Çekimi.
İlayda Tunçbilek adresi nerede?İlayda Tunçbilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakent Mahallesi 17046 Sokak No:11/A Korkmazlar Apartmanı Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Tunçbilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Tunçbilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Tunçbilek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Tunçbilek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlayda Tunçbilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Tunçbilek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlayda Tunçbilek hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, İlayda Tunçbilek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlayda Tunçbilek hangi sigortaları kabul ediyor?İlayda Tunçbilek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.