Prof. Dr. İlker Sücüllü

Genel Cerrahi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Prof.Dr. İlker Sücüllü, ilk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamlamasının ardından, 1989 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesi’nde başlamış olduğu eğitimini 1996 yılında tamamlayarak, Tabip Teğmen rütbesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinde göreve başlamıştır. GATA Haydarpaşa Genel Cerrahi Servisinde 1999 yılında başladığı uzmanlık eğitimini 2004 yılında başarı ile tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur. Şırnak Asker Hastanesi Başhekimliği görevini takiben, 2006 yılında Yardımcı Doçent, 2011 yılında Doçent ve 2017 yılında Profesör olmuştur. 2012 yılında Cerrahi Onkoloji Yan Dal Uzmanlığını almıştır. 2009-2010 yıllarında Cleveland Clinic Foundation Digestive Disease Center, Colon and Rectal Surgery Departmanında observer olarak çalışmalarda bulunmuştur.

Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi

Küçükbakkalköy, Dereboyu Cd Brandium Residence R5 Blok Daire:32, 34758, Ataşehir, İstanbul 34758

• Sigortası olan hastalar

Genel Cerrahi Randevusu

Küçükbakkalköy, Dereboyu Cd Brandium Residence R5 Blok Daire:32, 34758, İstanbul

Makaleler
Röportaj

• O

İlker Hoca çok iyi bir hekim. Ben de internetten araştırarak gittim. İnternette yaptığım araştırmalarda herkes özellikle insani yönünü çok methetmişti. Bu süreçte bunun çok doğru olduğunu gördüm. Size yaklaşımıyla olsun, verdiği güven ve bilgisiyle olsun size doğru yere geldiğinizi her an hissettiriyor.

• T

3 yılıdır anal fıstül rahatsızlıgım vardı. Çok çaresizdım. Çok arastırdım ve sonunda hocaların hocası ilker hocayı buldum Hatay'dan İstanbul'a geldım ilker hocamın muayenesıne gırdıgım anda gerek bılgı bırıkımıyle gerekse ınsanlıgıyla tam olmam gereken yerdeyım dedım içimden. Hocam anal fıstul teshısı koydu ve amelıyat olmam gerektıgını söyledi hiç düşünmedım tamam hocam dedım 2gun sonraya randevumu verdı vede 05.12.2025 tarıhınde amelıyatımı gerceklestırdi. Ellerınızden operım hocam her zaman duacınızım makat rahatsızlıgı olan hıç düşünmeden gitsın inşallah saglıgına kavuşsun. İlker hocam başta olmak üzere arzu hanım vede ekıbınıze sonsuz şukranlarımı sunarım

• Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi Anorektal Bölge Cerrahisi  •

• G

İlker hocam ile bugün tanıştım. 12:00 gibi randevum vardı. 16:00 gibi hemoroid ameliyatı oldum. Bugün ilk günüm ve şuan her şey yolunda. Bunca zamandır hemoroid nedeniyle çektiğim ağrı, sızı, kan vs bugün itibariyle son bulacak inşallah. Ameliyattan sonra psikolojik olarak bile rahatlıyorsunuz. Eğer hemoroid probleminiz varsa hiç beklemeyin ameliyat olun derim. Öyle gözünüzde büyüttüğünüz gibi zor bir süreç değil emin olun. İlker hocam iyi ki varsınız. Saygılarımla.

• Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi  •

İlker Bey , konusunda çok bilgili ve iyi bir cerrah olmasının yanısıra hasta psikolojisini de çok iyi yönetebilen harika bir doktor. Ben kendisine çok ağrılı bir anal fissür ile gittim önce ilaç tedavisi başladı 10 gün sonra kontrole gittiğimde ilaç tedavisi ile iyileşme göstermediği için ameliyat olarak iyileşebileceğimi söyledi. Yapılacak işlem konusunda detaylı bilgi verdi, endişemi giderdi bende yaklaşık 3 hafta önce ameliyat oldum ameliyat sonrasında da hertürlü soruma çok net bilgi vererek her zaman destekledi. Ameliyat öncesinde anlattığı süreçler birebir anlattığı gibi ilerledi. Ameliyat sonrası yaklaşık 10 günden sonra çok rahatladım ki ben ağrı eşiği çok düşük biriyim. Uzun lafın kısası eğer böyle bir sıkıntınız varsa İlker Bey'e gönül rahatlığıyla gidebilir ve tedavi olabilirsiniz .

• G

İlker hoca kişinin başına gelebilecek büyük bir şans. İlk muayeneden itibaren ameliyat sonuna kadar kurduğu açıklayıcı ve samimi iletişim, konusu üzerindeki hakimiyeti ve de tabi en önemlisi 10 sene boyunca yaşadığım fissür sıkıntısına derman olması.

• Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi  •

Proktoloji konusunda problemi olan insanlar fiziks ve psikolojik zorlu bir sureç yaşıyorlar. Sayın Ilker bey, empatisi sayesinde hastasını cok iyi anlayıp onunla empati kurabilen bir doktor. Sizi karşılaması, dakikliği, alçakgönüllügü her yönüyle iyi ki buraya gelmişim dedirtiyor. Ben bir senedir sıkıntı yaşayan ve oncesinde yanlış bilgilendirilmistim. Şans eseri İlker beyi buldum. Her yorumu o kadar güzeldi ki Eskisehirden kalkıp gittim. Iyi ki gitmişim. Açık ara karşılaştığım en iyi proktolog. Tüm yorumlar doğruymuş. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

• P

Merhabalar 4. Derece hemoroid rahatsızlığım vardı doktora gitmekten çok korkuyordum etrafimdaki herkes kesinlikle olmamalisin ağrın çok fazla olur pişman olursun gibi söylemlerle beni korkutuyordu İlker hocayi buldum hasta yorumlarini okudum ve kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim 8 temmuzda ameliyat oldum şuan hiç bir ağrim sızım yok kendimi çok iyi hissediyorum İlker hocayi herkese tavsiye ediyorum

• Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi Lazerle Hemoroid Ameliyatı  •

Herkese merhaba ben ardahandan fistül rahatsizligim için geldim
    Daha önce
    5 defa fistül ameliyatı geçirdim ama hiç birinden sonuç alamadım daha sonra İlker hocayla tanıştım kendisi tek operasyonla fistülu ortadan kaldırabileceği o soyledi ameliyat oldum şuan 1. Senem doldu hiç bir sıkıntım yok İlker hocaya herkes gönül rahatlığıyla danisabilir kendinizi emanet edebilirsiniz

• Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

• Ö

Son 6 ayım anal fistül yüzünden kabusa dönmüştü tedavi olmak istesem de gittiğim doktorlar fazla kilom yüzünden ameliyat yapılamayacağını söylediler kilo ver gel dediler ancak mevcut ağrı ile hayatıma devam etmem mümkün değildi ve umutsuzca çare ararken buradaki yorumları görüp randevu aldım. Muayeneye gittiğimde çok endişeliydim ancak İlker bey hayatımda gördüğüm en pozitif enerjili insan olabilir yaklaşımı, benim gibi anksiyeteli birine bile daha ilk muayenede doğru yerde olduğumu hissettirdi. Beklemenin hiçbir anlamı yok biran önce seni kurtaralım dedi. Hem anal fistül hem de kıl dönmesi olduğunu söyledi ve 1 hafta sonra ameliyata alıp beni her ikisinden de kurtardı. Gerçekten içtenlikle hasta psikolojisinden anlayarak size yaklaşan doktor bulmak bu dönemde büyük şans. İyi bir cerrah olmanın yanı sıra çok da iyi bir insan, hastalık vesileyle olmuş olsa da onun gibi birini tanıdığım için çok mutluyum.

• Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi Diğer  •

• K

Yaklaşık 2 ay önce tanıştık kendisi ile ve çok memnun olduk. Tanı ve tedavi sürecinde sanki uzun süredir tanışıyormuşuz gibi sevecen ve içten tavırla ağırlandık. Eşim için görüşme sağlamıştık anal fistül tanısı ile ameliyata karar verildi ve memnunuz herhangi olumsuz bir durum gelişmedi. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

• Prof. Dr. İlker Sücüllü Muayenehanesi Genel Cerrahi Randevusu  •