Hunat, Melikgazi , Kayseri 38030
Ö
öm...ş
Diş temizliği amacıyla kızımı götürmüştük İrem Hanım çok ilgi ve alakalı konuya hakim çıktı herkese tavsiye ediyorum
• Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Kendisi çok bilgili çok donanımlı hekim. Güncel tedavi yaklaşımına hakim birisi. Ağrım sebebiyle gitmiştim. Çok kısa sürede problemimi çözdü. Herkese öneriyorum
ha...ç
Çok ilgili tecrübeli bir diş hekimi kendisi çok memnun kaldım ellerinize sağlık İrem hanım Gide bileceğiniz en düzgün ilgili güler yüzlü bilgili ve tecrübeli bir diş hekimi kendisi dolgularımı ve diş taşı kanal tedavisini ağrısız ve acısız bir şekilde yaptı
Ç
ça....
zirkonyum diş tedavisi ile güzel bir gülüşe sahip oldum güleryüzlü ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı İrem hocamın ellerine sağlık diyorum
i̇...d
Genel muayenelerim için İrem hocayı seçtim ve röntgen sonrası yirmilik diş çekimi ve diş taşı temizliğine karar verdik İrem hocanın eli o kadar hafif ki acısız bir şekilde 27 saniye içerisinde yirmilik dişimden kurtardım diş taşı temizliği yaptırdım süreç çok rahat ve acısız geçti herkese tavsiye ederim.
Z
zu...n
Güler yüzlü ekipleriyle korkarak gittiğim diş tedavisinden memnun ayrıldım.Kanal tedavisi yaptırdım.İrem hocamdan memnun kaldım tavsiye ederim .
em...l
Diş taşı temizliğinde çok yardımcı oldu sıcak bir ortam irem hocam tüm korkularımı yendi benim gibi korkuları olanlara tavsiye ederim
• Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
İmplant tedavim ve planlamam da çok yardımcı oldu. Güler yüzlü sıcak bir ortamları var. Son derece temiz bir klinik. Dentermis ailesi ve İrem hocama ilgileri için memnuniyetimi iletiyorum
me...n
Kendimi bildim bileli dişçiden ve diş tedavilerinden korkarım ama İrem Hanım gerçekten tedavi aşaması öncesinde beni çok rahatlattı ve planlamasını detaylıca açıkladı. Ne zamandır rahat çay içemiyordum dişimin sızıntısından dolayı neyse ki İrem Hanıma denk geldim
Z
ze...e
Çok ilgili bir doktor şeffaf plak sürecimde yardımcı oldu görüşmelerim çok konforlu ve iyi geçti İrem hocanın deneyimi ve ilgisi güzel kesinlikle tavsiye ediyorum
• Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
İrem Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Özcan, Diş Hekimi.
İrem Özcan adresi nerede?İrem Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İrem Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.