Saadetdere Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 4. Sokak No:1, Esenyurt
la...k
Çevrede görüp görebileceğiniz en mükemmel doktor. İlaç yanlısı değil, mama yanlısı değil.. Her gittiğinde gereksiz tahlil istemiyor. Daha iyisini ben bulamadım.
• Özel Etik Life Tıp Merkezi • Aylık kontrollerimiz •
I
i̇...r
cocuğumu ilk muayene eden doktor.2.5 aylık olana kadar düzenli olarak dr.ishak nesimi iki haftada bir kontrol ediyor biz her seferde şikayetlerini anlatıyorduk ama hep bıze normal olduğunu söylüyordu. 2.5 aylık oduğunda rahasızlanıp doktara acil götürdüğümde doktara morarmaların olduğunu söyledim bana boğazında tortu olduğunu gaz verip attıracağını söyledi ve ödemeleri yaptık daha sonra gaz verildi ve bizi eve ğönderdi.evde tekrar fenalaştı hastaneye yetiştiremedik. yolda vefat etti.
İshak Nesimi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İshak Nesimi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
İshak Nesimi adresi nerede?İshak Nesimi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saadetdere Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 4. Sokak No:1 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan İshak Nesimi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İshak Nesimi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İshak Nesimi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İshak Nesimi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İshak Nesimi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İshak Nesimi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İshak Nesimi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla