Uzm. Dr. Işık Öztürk duygudurum bozuklukları (depresyon, bipolar bozukluk), anksiyete bozuklukları (panik bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk, özgül fobi, sosyal fobi, travma sonrası stres bozukluğu), Somatoform bozukluklar, şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar, cinsel işlev bozuklukları, alkol ve madde kullanım bozuklukları, uyku bozuklukları, organik ruhsal bozukluklar, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, dürtü kontrol bozuklukları, yeme bozuklukları gibi psikiyatrik hastalıkların teşhisini bireysel görüşme, aile görüşmesi, psikometrik testler, laboratuvar tetkikleri ve gerektiğinde görüntüleme teknikleri ile belirlendikten sonra uygun biyolojik (ilaç tedavisi) ve psikolojik (psikoterapi) yöntemler ile başvuran hastalara yardımcı olmaktadır. Özel ilgi alanı olan psikoterapi yöntemleri Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, ACT (Kabul ve Karalılık Terapisi) ve Süreç Odaklı Terapidir.
- Depresyon
Armutlu, Güzin Ezer, Sabahattin Ezer Sk. Apt. No: 15, Hatay 31000
Galeri
Armutlu, Güzin Ezer, Sabahattin Ezer Sk. Apt. No: 15, Hatay
Uzm. Dr. Işık Öztürk Muayenehanesi
Çok iyiydi herkese tavsiye ediyorum daha önceki doktorlar da kaydemediğim gelişmeyi burada kaydettim
• Uzm. Dr. Işık Öztürk Muayenehanesi • Diğer •
Ö
ö.....
Kendimi ifade etmekte zorlandığım konularda rahat hissetmemi sağladı. İlgili yaklaşımı ve yönlendirmeleri sayesinde önemli farkındalıklar kazandım
• Uzm. Dr. Işık Öztürk Muayenehanesi • Randevu •
ay...
Işık hanım enerjisi çok yüksek alanında çok iyi bir hekim ışık hanım güler yüzüyle en kötü anımda bile gördüğümde anda içimi huzur kaplıyor iyiki hayatıma dokunuyor iyiki var
• Uzm. Dr. Işık Öztürk Muayenehanesi • Panik Bozukluğu Tedavisi •
Işık Hanım profesyonel yaklaşımı ve güven veren duruşu ile her seanstan sonra daha mutlu ve daha özgüvenli biri olmamı sağlıyor.
Z
ze...p
Benim ilk doktorum Işık hanımdır, yanında çok rahat hissediyorum ve her randevumda olumlu yönde çok ilerleme hissediyorum. Bipolar bozukluk tip 2 hastayım ve ne zaman Işık hanım ile görüşsek bana çok iyi geliyor.
• Uzm. Dr. Işık Öztürk Muayenehanesi • Bipolar Bozukluk Tedavisi •
ed...a
Işık hanımdan gayet memnunum.Gorusmeler sonrasinda kendimi daha iyi hissediyorum.Doktorumun konuşması çok güzel tavsiyelerde bulunması beni rahatlatıyor.
bü...a
Işık hanımı ben tesadüfen buldum iyikide bulmuşum. Bana hiç doktor gibi gelmiyor ablammış gibi o kadar samimi ve içten Tedavi sürecimde de korkulatım vardı ve geçmeyen mide ağrılarım hepsine derman oldu ve olmaya devam ediyor.
• Uzm. Dr. Işık Öztürk Muayenehanesi • Psikiyatrik İlaç Tedavisi •
Y
y.....
Işık Hanım ile terapilere başlamadan önce, çok sinirli ,gergin ve mutsuzdum. Eşim ile aramızda güvensizlik sorunu vardı. Geçmişten gelen yaşanmış bir takım olaylar sonrasında oluşmuş bir durumdur bu. Bunu çözümleyemiyordum ve hep eşimi suçlu haksız buluyordum. Düzenli terapi sureciyle basladigimiz seanslar sonrasinda ve ilaç kullanımı ile destekleyerek bugün 3 ayın sonunda kendimi çok daha iyi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Isik hanımın sakın ve doğru yönlendirmeleri sayesinde bugün bu seviyedeyim. Herkese tavsiye ediyorum, bazı şeyler bizim cozumleyebilecegimizden çok daha büyük. Bir bilene danışmak ve mutlu olmak en güzeli...
C
ca...n
Panik atak ve kaygı bozukluğu tedavisi için Işık hanımla görüştüm ve bana çok iyi geldi.Işık hocam sayesinde şu an çok daha iyiyim
n....a
Kaygı bozukluğum var… Tedavi sürecindeyim. Işık Hanım iyi bir dinleyici. İnsana güven veriyor. Onun bu süreçte bana çok şey katıp, hayatı daha farklı yorumlamama yardımcı olacağına inanıyorum.
• Uzm. Dr. Işık Öztürk Muayenehanesi • Psikiyatri Randevusu •
Işık Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işık Öztürk, Psikiyatri. Size Işık Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Işık Öztürk adresi nerede?Işık Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Armutlu, Güzin Ezer, Sabahattin Ezer Sk. Apt. No: 15 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işık Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işık Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işık Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işık Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Işık Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işık Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Işık Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Işık Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.