Ücret öğren

Psikolog İsmail Bulut, lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamlamış, ardından İstanbul Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nı başarıyla tamamlamıştır.

Mesleki deneyimleri kapsamında, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde staj yapmış; klinik süreçlerde gözlem, hasta görüşmeleri ve psikometrik test uygulamaları alanında deneyim kazanmıştır. Ayrıca, Pi Psikoterapi İstanbul bünyesinde stajyer psikolog olarak görev almıştır.

Şu anda Su Psikoterapi’de çalışmalarını sürdürmekte olup, özellikle Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımıyla yetişkin bireylerle psikoterapi seansları yürütmektedir.

Profesyonel yaklaşımında, danışanlarının duygu ve düşünce süreçlerini anlamalarına, işlevsel baş etme yöntemleri geliştirmelerine ve psikolojik iyi oluşlarını artırmalarına destek olmayı amaçlamaktadır.

Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:73/1, Kadıköy 34724

• H

“İsmail hocayı sosyal medyada gördükten sonra iletişime geçtim. Uzun zamandır yaşadığım kaygı ve özgüven sorunları vardı. Süreç boyunca beni gerçekten anlayan ve doğru yönlendiren biri oldu. Seanslarda sadece konuşmakla kalmayıp günlük hayatta uygulayabileceğim pratik yöntemler de öğrendim. Zamanla kendimdeki değişimi fark ettim, daha rahat ve güçlü hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, kesinlikle tavsiye ederim.”

• O

İsmail beyi instagram üzerinden keşfettim. Özgüven sorunum vardı, çok çekingendim. Bu süreçte onun sayesinde kendime yeniden değer vermeyi öğrendim. Çok güzel bir süreçti, benim için büyük bir değişim oldu

• Süveybe Tekin Muayenehanesi Psikoloji Randevusu  •

• C

Stres yönetimi konusunda kendisinden aldığım destek hayat kalitemi gerçekten artırdı. Sadece dinlemekle kalmayıp, günlük hayatta uygulayabileceğim çok somut ve etkili yöntemler sundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Süveybe Tekin Muayenehanesi Stres Yönetimi  •

• I

İsmail hocamdan çok memnun kaldım, gerçekten kendimi rahatça ifade edebildiğim bir süreç oldu. Yaklaşımı oldukça samimi ve anlayışlıydı, bu da bana güven verdi. Seanslar sayesinde olaylara bakış açım değişti diyebilirim. Kendimi daha iyi tanımama ve bazı şeyleri fark etmeme yardımcı oldu. Her görüşmeden sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

• T

Hayatımda kendim için attığım en doğru adımlardan biri terapiye başlamak oldu. İsmail Bey ile çalışmak benim için gerçekten çok değerli bir deneyim. Sürece başlarken biraz kaygılıydım ama ilk andan itibaren yargılanmadan dinlendiğimi hissettim ve kendimi güvende hissettim.

Seanslarda sadece konuşmakla kalmayıp, düşünce yapımı fark etmeyi ve duygularımı daha sağlıklı yönetmeyi öğreniyorum. Aynı zamanda kendimi daha iyi tanımayı ve olaylara farklı açılardan bakabilmeyi de kazandım.

Zorlandığım konularda bana rehberlik etmesi, her seansa özenle yaklaşması ve bu süreci benim için daha anlamlı hale getirmesi gerçekten çok kıymetli. Her seanstan sonra kendimle ilgili yeni bir farkındalıkla ayrılıyorum.

Eğer terapiye başlama konusunda kararsızsanız, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki bu sürece başlamışım ve iyi ki yollarımız kesişmiş.

• F

Süreç boyunca kendimi her zaman güvende ve anlaşılmış hissettim. Profesyonel yaklaşımı sayesinde olaylara çok daha farklı pencerelerden bakmamı sağladı. Seanslarımızı tamamladık ve görüşmelerimizden her seferinde kendimi biraz daha hafiflemiş hissederek ayrıldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• O

Anksiyete ve stres yönetimi konusunda İsmail bey bana çok yardımcı oldu. Yakınlarıma tavsiye ettim sizlere de tavsiye ederim. İşine son derece hakim ve profesyonel bir psikolog.

• Süveybe Tekin Muayenehanesi Online Terapi  •

Kendisiyle olan seanslarımızda hem profesyonel yaklaşımı hem de içtenliği sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Olaylara bakış açımı değiştirmemde ve farkındalık kazanmamda bana çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Y

Panik ataklarımla artık daha iyi başedebiliyorum artık daha bilinçli ve daha iyi hissediyorum tüm süreçten memnunum

• Süveybe Tekin Muayenehanesi Psikoloji Randevusu  •

Kl. Psk. İsmail Bulut

Sağlıklı bir hayat dilerim.

• F

Sürece başlarken oldukça karışıktım zorlu bir dönemden geçiyordum seanslar ilerledikçe hem kendimi hem de duygularımı daha net görmeye başladım bana güven dolu ve yargısız bir alan sunduğu için şükranlarımı sunarım

Kl. Psk. İsmail Bulut

İçten yorumunuz ve sürece olan sabrınız için sizi tebrik ederim, sağlıcakla kalın.