Diyetisyen Kaan Kenan yüz yüze danışan kabul etmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Ege Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, 98/1 ,Blok: A/2, Zemin Kat, Daire: 3, Kuşadası

• Sigortası olan hastalar

• T

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım, fazla kilolarımdan dolayı başvurdum. Yemeyi seven biriyim; beni kısıtlamadan kilo verdirir misiniz diye başvurmuştum. Zorlanmadan, anlayışla süreç devam etti. 10 kg verdim. Çevreme tavsiye ediyorum zaten.

• T

Çok güler yüzlü güven ve cesaret veren bir uzmandı kilo veremem düşüncemi değiştirerek bu yolculukta bana inanılmaz destek oldu benim gibi inatçı kiloları olan herkese öneririm

• Diyetisyen Kaan Kenan Randevu  •

• N

Diyetisyen Kaan Kenan ile çalışmaktan çok memnunum. Kilo verme süreci hem motive edici hem de kişiye özel ilerliyor. Sadece liste vermekle kalmayıp gerçekten yaşam tarzıma uygun çözümler sunuyor. Çevremdekilere de gönül rahatlığıyla öneriyorum; gerçekten harika bir diyetisyen.

•  •

Kenan Bey'e arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Sağlıklı beslenme konusunu yoluna koyamamıştım, düzensiz beslenme rutinimizi Diyetisyen Bey ile oldukça yoluna koyduk. Çevremdekilere tavsiye ediyorum.

• M

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Sağlıklı beslenme için bir diyetisyene başvurmam gerektiğini dahiliye doktorum söylemişti. Görüşmeyi yaptık ve durumu analiz edip bir beslenme önerisinde bulundu. Açıklamaları gayet tatmin ediciydi ve sorunum çözüldü.

• Ö

Kaan Bey’e arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. 2. kez doğum yaptım ve doğum kilolarımı veremiyordum. Kaan Bey çok ilgili ve bana uygun ve istediğim şekilde listeler hazırladı. Diyet sürecim hâlâ devam ediyor. Hazırladığı listelerle hiç aç da kalmıyorum. Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

• H

Sağlıklı beslenmenin yollarını öğrenmek amacı arayışında iken, kesişti yolumuz Kaan KENAN ile. Samimi, enerji dolu ve ilgili yaklaşımı ile asla aç kalmadan yaşımıza uygun ve sağlıklı yaşamak, ideal kiloda kalmamız için besin değişimlerini anlatarak, formülünü öğreterek uygun çözümler sunuyor. Çevremdekilere de gönül rahatlığıyla öneriyorum, gerçekten harika bir diyetisyen Kaan KENAN.

• Ö

Kaan Bey'e tavsiye üzerine ulaştım. Sağlıklı beslenme için başvurdum. Dyt. Kaan Bey mesleğinde başarılı ve danışanlarıyla ilgilidir. Kolaylıkla sonuç almamıza yardımcı olmuştur.

•  •

Mesleğini gerçekten özenle yapan, danışanlarını anlayan ve motive eden bir diyetisyen.

• Diyetisyen Kaan Kenan  •