Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Kızılay, Ankara
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaEmniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kızılırmak Mah. 1443. Cad. No:17, Çankaya • Harita
Özel Bayındır Hastanesi Söğütözü
Ankara, • Harita
SBÜ Ankara Şehir Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Balkiraz mah. Tıp Fakültesi Caddesi Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ankara • Harita
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
Tandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12 Çankaya, Ankara • Harita
Ankara Tandoğan Magnet Tıp Merkezi
Özel Medipark Tıp Merkezi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaReşit Galip Cad.No:10 GOP, Çankaya • Harita
Özel Medipark Tıp Merkezi
Özel Engin Tıp Merkezi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Diyetisyen · Daha fazlaEmek Mahallesi 16. Sokak No:13, Çankaya • Harita
Özel Engin Tıp Merkezi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita