Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi

Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir

Oğlumun tanısı CLP1 mutasyonu pek çok sağlık sorunu vardı bu sorunlardan bir tanesi skolyozdu Kadir hocamızla bu süreçte tanıştık oğlumuzu muayene edip tekkiklerini yaptırdıktan sonra solunum sıkıntımızda olduğu halde hocamız ameliyata karar verdi çok sevindik hocamız ve ekibi sayesinde ameliyatımız çok başarılı geçti ameliyat sonrası yoğun bakım sürecinde serviste hatta taburcu olduktan sonra evimizde bile hocamız bizimle hep iletişim halinde olup elinden gelenlerin çok çok fazlasını yaptı bizim ailemizden birisi oldu hep yanımızdaydı şimdi oğlum çok daha iyi hocamızdan Allah razı olsun iyiki tanımışız hocam sizi Allah sizin ve ailenizin ayağına taş değdirmesin

• D

2023 yılında kızım skolyoz ameliyatı oldu. Kadir hocayı seçtik çünkü kendisi yaklaşımıyla kızıma ve bize güven verdi, tedavi sürecinde ve sonrasında da çok ilgiliydi, sürekli bizi bilgilendirdi. Güler yüzlü pozitif kişiliğiyle bizimle çok iyi iletişim kurdu. Kendisi çok başarılı bir hekim!

• N

Öncelikle bizi sizinle buluşturan tanıştıran Rabbimize sonsuz Hamd ve Senalar olsun.
    Doktor Kadir Abul iyi bir doktor olmanızın yanı sıra insanlara ve insani değerlere verdiğiniz önem, samimiyetiniz, içtenliğiniz cana yakınlığınız 7/24 ilginiz alakanız ve çabanız için size ve ekibinize minnettarız
    Doç. Dr. Kadir Abul ve ekinizden her hastaneye lazım
    Kızımızın Skolyoz hastalığını bundan 6 yıl önce farkettik ve bu süreçte bir çok hastane ve doktor ile görüştük fakat tedavisi ile ilgili bazı nedenlerden dolayı bir sonuca ulaşamadık
    Aynı hastane Ortapedi doktorum Kadir Abul’a yönlendirdi
    Kadir Bey kızımızı muayene etti ve yapılması gerekeni çok açık şeffaf ve kolaylıkla anlattı ve ilk muayenede hep birlikte ameliyat olmasına karar verdik Aslında bu ameliyat bizim için çok zor ve komplike bir ameliyattı.Bu nedenle karar vermesi zordu ancak Kadir Beyin yaklaşımı bu olumsuz düşüncelerimizi tamamen değiştirdi ve gönül rahatlığıyla karar vermemizi sağladı Ameliyat süreci çok başarılı geçti

• Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Diğer  •

Skolyoz hastasıydim. Referans üzerine kadir abuk hocamiza denk geldim . Giriş gelişme sonuç. O kadar ilgiliydi ki hocamız, tam bir profesyonel. Ameliyatımın üstünden 3 sene geçti eskisinden daha sağlıklıyim . Bana hastalığımı sevdiren Saygıdeğer Hocam sizi cok seviyorum. Hem marjinal hem renk dolu hem ilgili . Tüm ön yargılarımı ve tabularımı kırdım sizinle tanışarak. O kadar benimsedimki sizi . Ailem gibisiniz canım doktorum. Allah mutlulugunuzu , güzel gülüşünüzü yüzünüzden hiç eksik etmesin inşaallah. İyiki varsiniz. Sizin gibi değerli ve muazzam doktorlar oldugu sürece, insanlara umut ışığı olmaya ve engellerin aşılabilir olması konusundaki inançlarını her daim diri tutacaksinizzz . Sizleri çok seviyoruz.

• C

Çocuğumuzun skolyoz tedavi sürecini kadir hocam ile beraber yürütmekteyiz. Tane tane sabırla tüm süreci her randevumuzda açıkladı her sorumuza en güzel şekilde cevap verdi içimizi rahatlattı. Kendini her daim geliştiren tıbbın her yeni tezini araştırıp tedavilerini en doğru şekilde hastalarına uygulayan bir hekim. Her hastasına kendi çocuğuymuş gibi şefkatle yaklaşan mükemmel bir hoca. Skolyoz bilindiği üzere tek bir hekimin süreci yönetmesiyle tedavi edilemeyen bir hastalık ancak kadir hocamızın çalıştığı ekibin profesyonelliği ve birbirleri arasındaki uyum ve sistematik çalışma şekilleri tedavinin sonucunu hızlandırıyor. Yaklaşık olarak 2 senedir kendisi ile görüşmekteyiz başta korse tedavisini denedik ancak ilerleme devam etmekteydi ve değerli hocamız ameliyat kararı verdi başarılı bir operasyon geçirdik. Ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oluyor ve çocuğumuz sanki ameliyat olmamış gibi hareket ediyor. Hocamız bize ve bir çok insana mükemmel bir yaşam sunuyor her güzellik onunla olsun...

• Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Diğer  •

Ben Kadir Abul hocama 25.06.2024 tarihinde ameliyat olmuş biri olarak bu görüşü bırakıyorum.
    Ameliyatımın öncesinde Skolyoz ameliyatından çok korkan birisi olarak bu ameliyata bakıyordum lakin bu Kadir hocama randevuya geldiğim gün konuşma ve açıklama adabı ile son buldu. Uygun bir tarih ayarlayıp beni ameliyata aldı ve inanırmısınız ameliyata girerken Kadir hocam en sevdiğim şarkıyı ameliyathanede bana dinletti. Tabi bu süreçte ameliyatımdan sonrası da çok önemliydi, hastanede kaldığım her gün belirli saatlerde beni ziyaret edip durumumu kendisi takip etti, benimle yakından bir hoca doktor değil de abi arkadaş gibi ilgilendi. Kesinlikle ama kesinlikle söyleyebilirim ki bu süreçte güvenmeniz gereken en önemli kişi Kadir hocamdır. Eminim ki her hastası benim düşüncemde olup bu tarz yazıyordur, çünkü kalite tesadüf değildir arkadaşlar. Başarıları ile şuan olduğu konumdan çok da yüksek yerlerde olmasını dilerim, çünkü başka hiçbir doktorun bu dirayet ile hastasıyla ilgilendiğini görmedim.

• Y

5 yıl önce hocamla tanıştım ve hayatımdaki en büyük şansım diyorum hep ailemin bile umutsuz baktı bir ameliyatta skolyozdu çok yüksek derecede önce Allah'ın sonra Kadir hocamın sayesinde ameliyat oldum ameliyat sürecinde de tabii ki çok yardımcı oldu Daha sonra da hala da kendisi ile görüşüyoruz ameliyat oldum ve şimdi çok iyiyim Hatta 1 yaşında bir kızım oldu dediğim gibi ailemin bile umutsuz baktığı bir vakaydım ama Kadir hocam bana umut oldu İnşallah çok kişinin hayatını daha dokunur güzelleştirirsiniz Doktor Kadir Abul insan aynı anda hem çok iyi bir doktor hem de çok iyi bir insan olabiliyormuş demek ki

• H

Oğlum saklyoz hastasıydı kadir bey'e tavsiye sayesinde gittik tanışma fırsatı bulduk şükürler olsun Rabbime kadir beyle karşılaştırdığı için hekim olarak hastasıyla ilgili ve herzaman sorularımıza net ve ayrıntılı cevap verdi kişilik olarak mükemmel biri merhametli sevgi dolu hastalarına karşı şu an oğlum kadir bey sayesinde iyi

• Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Diğer  •

Uzun zamandır yaşadığım skolyoz ve kifoz problemi hayat kalitemi ciddi şekilde düşürmüştü. Ağrılar, duruş bozuklukları ve psikolojik olarak yaşadığım zorluklar derken bu ameliyatı olmaya karar verdim açıkçası çok büyük bir korkum vardı Ta ki Dr. Kadir Abul ile tanışana kadar. Kendisi daha ilk muayenede hem bilgisi hem de güven veren yaklaşımıyla içimi rahatlattı. Tüm süreci detaylıca anlattı, olabilecekleri açıkça paylaştı ve beni hiç boş vaatlerle oyalamadı.
    Ameliyatım çok başarılı geçti. Sonrasında yaşadığım iyileşme süreci de beklediğimden çok daha hızlı ve konforluydu. Hem ameliyat öncesi hem sonrası dönemde daima ilgiliydi, tüm sorularıma sabırla yanıt verdi, moral verdi, destek oldu. Şu anda kendimi çok daha iyi hissediyorum ve duruşumda, ağrılarımda ciddi bir iyileşme var.
    Gerçekten hem mesleki olarak çok donanımlı hem de insan olarak çok kıymetli bir doktor. İyi ki kendisine denk geldim. Skolyoz ya da kifoz gibi zorlu süreçlerden geçen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• D

Kızım, Çam Sakura Hastanesi'nde Doç. Dr. Kadir Abul tarafından skolyoz ameliyatı oldu. Ameliyat süreci ve sonucu oldukça başarılı geçti. Bu süreçte Kadir Hocamızın hem mesleki yetkinliği hem de hastalarına yaklaşımı dikkat çekiciydi. Ameliyat öncesinde, aklımızdaki tüm soruları sabırla yanıtladı ve bize süreci en ince ayrıntısına kadar bilgilendirici bir şekilde aktardı. Bu bilgilendirme sayesinde ameliyata daha bilinçli ve rahat bir şekilde hazırlanabildik. Ameliyat öncesi ve sonrasında gösterdiği yakın ilgi, hastalarına karşı kurduğu samimi ve güçlü iletişim, Kadir Hocayı diğer hekimlerden ayıran önemli özelliklerden. Kendisi sadece bir doktor değil, aynı zamanda hastalarının ve yakınlarının yanında olan, onlara moral veren bir profesyoneldir. Kızımın sağlığına kavuşmasında Doç. Dr. Kadir Abul'un önemli bir payı bulunmaktadır. Skolyoz gibi önemli bir rahatsızlık durumunda, kendisinin uyguladığı tedavi yaklaşımı ve elde edilen olumlu sonuçlar oldukça belirgindir.