Op. Dr.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Denizli 1 adres
Op. Dr. Khassan Saıdazımov, Özel Odak Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Robotik stereotaktik biyopsi
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Ü
ü...
Ben bundan 3 hafta önce kayalıktan aşağıya düştüm ve boyun kırığı oluştu. Cumartesi akşamı hastaneye gittim, nöbetçi doktor vardı, o Khassan Bey’e sevk etti. Khassan Bey 3 haftadır, hatta yaklaşık bir aydır benim tedavimle ilgileniyor. Ben kendisinden çok memnunum. Yakın çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.
g...
Belimde fıtıklarım var ve bel kayması var. Ağrıdan kitlenmiştim; hocamın önerdiği ağrı iğnesi ve bizzat kendisinin yapması sonucu ağrılarımıza veda ettik. Hastasını dinlemesi ve ilgisinden dolayı çok çok memnunum, hocam iyi ki varsınız...
Khassan Saıdazımov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Khassan Saıdazımov, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Khassan Saıdazımov tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Khassan Saıdazımov adresi nerede?Khassan Saıdazımov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sümer Mahallesi İzmir Bulvarı No:18 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Khassan Saıdazımov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Khassan Saıdazımov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Khassan Saıdazımov isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Khassan Saıdazımov, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Khassan Saıdazımov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Khassan Saıdazımov tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Khassan Saıdazımov hangi sigortaları kabul ediyor?Khassan Saıdazımov tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları