Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde yüksek onur derecesiyle tamamlamış, öğrenimi sırasında Erasmus Programı kapsamında Hollanda’da eğitim almıştır. Ardından Yeditepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nı tamamlayarak Klinik Psikolog unvanını almaya hak kazanmıştır. Yüksek lisans tezinde, algılanan ebeveyn tutumları ve romantik ilişkilerde bilgi paylaşımını incelemiş, erken dönem bakım veren ilişkilerinin yetişkinlikte kurulan romantik ilişkiler üzerindeki etkilerine odaklanmıştır. Mesleki gelişimini psikodinamik ve psikanalitik psikoterapi alanındaki eğitimler, bireysel süpervizyonlar ve grup süpervizyonlarıyla sürdürmektedir. Psikolojik değerlendirme alanında MMPI, Rorschach, TAT, Beck Depresyon ve Beck Anksiyete Ölçekleri başta olmak üzere çeşitli psikolojik testlerin uygulanması ve yorumlanması konusunda eğitim almıştır. Çalışmalarında ağırlıklı olarak psikodinamik yaklaşımı benimsemektedir. Bu yaklaşım doğrultusunda terapiyi yalnızca mevcut belirtilerin hafifletilmesini hedefleyen bir süreç olarak değil kişinin duygu, düşünce ve davranış örüntülerini, geçmiş yaşantılarını ve ilişkilerini daha derinlemesine anlamasına olanak sağlayan bir keşif alanı olarak ele almaktadır. Terapi sürecinde güvene dayalı, etik ilkelere bağlı ve yargılamayan bir çalışma ortamı sunmayı amaçlamaktadır.
Yetişkinlerle yürüttüğü psikoterapi çalışmalarında; yaşam geçişleri, kaygı bozuklukları, depresyon, panik atak, ilişki ve bağlanma sorunları, özgüven problemleri, yas süreçleri, tükenmişlik, travmatik yaşantılar ve geçmiş deneyimlerin bugünkü yaşam üzerindeki etkileri başlıca çalışma alanları arasında yer almaktadır. Danışanlarını İstanbul’da yüz yüze ve online olarak kabul etmektedir.
Kaşaneler Sokak 33, Kadıköy
Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer
Kaşaneler Sokak 33, Kadıköy
Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer
Kaşaneler Sokak 33, Kadıköy 34738
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer, Psikoloji. Size Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer adresi nerede?Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaşaneler Sokak 33 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kl. Psk. Nihan Zehra Gülerer ile iletişime geçmenizi öneririz.