Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi kadrosunda 8 adet adli tıp uzmanı, 9 adet alerji hastalıkları uzmanı, 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet cerrahi onkoloji uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 6 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 6 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 5 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 9 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 2 adet çocuk ımmünolojisi uzmanı, 4 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk metabolizma hastalıkarı uzmanı, 5 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 4 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 5 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 12 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 34 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 11 adet gastroenteroloji uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet geriatri uzmanı, 24 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 28 adet göz hastalıkları uzmanı, 8 adet halk sağlığı uzmanı, 13 adet hematoloji uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 35 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet neonatoloji uzmanı, 6 adet nükleer tıp uzmanı, 8 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 6 adet psikiyatri uzmanı, 9 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 10 adet radyoloji uzmanı, 8 adet spor hekimliği uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 9 adet tıbbi onkoloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Ankara ilinde Tıp Fakültesi Cad.abidinpaşa Mamak adresinde bulunmaktadır. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3125956000 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara 06620
  • Diğer (İade)

Z

Panik atak anksiyete bozukluğu teşhis i konuldu dört yıldır ilaç tedavi görüyorum.

• Ass. Dr. Burçin Çolak Diğer  •

Bülent Hocama ratlamış olmak benim için büyük şans oldu. Hamilelik sürecimle birlikte 40 cm civarında yumurtalık kistlerim vardı gitmiş olduğum bütün doktorlar gebeliği sonlandırma isteğindeyken Bülent hocam bebeğimle birlikte kistleri de takip ederek beni sağlıklı bir doğum haftasına kadar takip edip başarılı bir şekilde ameliyatımı yaptı. Bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim benimde bütün ağrılarım geçti. Ameliyat ağrısı bile çekmedim, hiçbir doktorun cesaret edemediğine cesaret etti ve sonu çok güzel oldu

• Prof. Dr. Bülent Berker Diğer  •

Ben kendisine sadece miyom ameliyatı olmak için gitmiştim ameliyatımı yaparken yumurtalıklarımı olması gerekenden daha büyük ve farklı gördüğü için patolojiye gönderdi ve çıkan sonuç iyi gelmeyince ailemin de onayıyla yumurtalık ve rahmi alarak beni ileride yaşayabileceğim riskli ve sıkıntılı bir durumdan kurtarmış oldu. Kendisine binlerce kez şükrediyorum. Onun üstün hekimlik becerisiyle erkenden duruma müdahale edilmiş oldu. Bülent Hocama rastlamış olmak gerçekten benim için çok büyük şans kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Allah onu önce ailesine sonra hastalarına bağışlasın. Herkese sağlıklı günler diliyorum...

• Prof. Dr. Bülent Berker Diğer  •

T

Anadolu'da bir şehirde yaşıyorum. Rahatsızlığıma astım teşhisi kondu fakat bir yıl içinde nefes alamaz ve hareket edemez duruma geldim. Doktorlar KOAH olduğuma karar verdiler. Verilen ilaçlar işe yaramadı ve hastalığın başlangıcından bir yıl sonrasında kalp krizi geçirdim. Bir şekilde Prof. Dr. Özlem Özdemir Kumbasar hanımefendiye ulaştım ve bu buluşma en büyük şansım oldu. Kısa sürede hastalığın "hiper eozinofili" olduğunu belirledi. Düzenli ilaç tedavisi ile hastalığı kontrol altına aldı. İki adım atamazken, normal yaşamıma döndüm. Diyebilirim ki uzmanlığı, birikimi ile hayatımı kurtardı. Bilgi birikiminin yanı sıra insanlığı, hastaya yaklaşımı, nezaketi, alçak gönüllülüğü ile hastaların kalbini kazandığı kesin. Hastaneye ilk gittiğimde gördüğüm bir hastası, "doğru yere geldiniz, Özlem Hanım bu hastanenin meleğidir" demişti. Gerçekten de öyle idi. Ayağına taş değmesin.

• Prof. Dr. Özlem Özdemir Kumbasar Diğer  •

T

Filiz hocamı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıdık. Kızımın dogumu dan itibaren takibini kendisi sagladı. Her sıkıntı
    da yanına gideriz, ilgisi alakası açıklaması çok iyi bir doktor. Gereksiz antibiyotik kullanımı vermez zorunlu olmadıgı sürece, iyi ki var kendisi

• Dr. Öğr. Üyesi Filiz Orhon Şimşek Diğer  •

Y

Yaklaşık 1 yıl önce kendisine Akciğer sertleşmesi tanısıyla Kocaeli'den giderek tedavi olmaya başladım. 1 yıllık tedavim benim açımdan çok olumlu geçti. Şikayetlerim artık kalmadı. Gittiğim ilk günden itibaren davranışları, ilgisi, sıcak kanlılığı belirli aralıklarla telefon açıp durumumu kontrol etmesi kısacası doktorluğunun yanı sıra karakteri ve kişiliğiyle dört dörtlük bir insan. Tedavi süresince bana gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok minnettarım AYDIN hocam. İyiki varsınız

• Uzm. Dr. Aydın Çiledağ Diğer  •

Bir yıl önce kaş kaldırma ameliyatı oldum. çok basit bir ameliyat olduğunu söyledi, ama oldukça zor bir süreç yaşadım o kadar basit bir ameliyat değilmiş. tam da iyileşmeyi beklerken kaşım eskisinden daha çok düştü göz hizasında boğum oluştu. Kendisine gittim kaşıma baktı ve "bu normal bir iki yıl sonra gel tekrar ameliyat yapalım" dedi hani çok basit bir ameliyattı? çok mutsuzum ve üzgünüm asla öneremem kimseye.

• Prof. Dr. Burak Kaya Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Zeki Hoca hem oğlumun hem kızımın burun ameliyatlarını yaptı, iletişimi , güler yüzü bilgisi ve becerisi ile mükemmel bir doktor, öyle memnun kaldık ki arkadaşlarımı da ona yönlendirdim, şükür hepsi de çok memnun kaldı, emeklerinize sağlık..

• Prof. Dr. Zeki Can Diğer  •

Son kalan kalan enerjimle kendisiyle tanışıp ameliyata iyikide hızlı karar vermişim dediğim cesur yürek doktor. Kolon ca. tanısı ve ileri evreydi . Amaliyat sonrasında mucizeleri bana hissettirip ikinci hayatı bana bahşettiği için minnettarım

• Op. Dr. Mehmet Ali Çaparlar Diğer  •

Prof.Dr. Burak KAYA; yaklaşık 10 gün önce meme dikleştirme ve büyütme ameliyatımı yaptı. Tek kelime ile harika bir doktor, çok nazik, hastalarıyla olan iletişimi cok naif, çok ince bir insan. Ameliyat öncesinde detaylı olarak sorduğum tüm soruları sabır ve nezaketle cevapladı. Ameliyat sonrasında sürekli takip etti, ilgilendi. Başta biraz korkularım vardı ama süreç beklediğimden cok daha rahat geçti. Ağrım sızım beklediğimden daha azdı, bunu hocamın profesyonelliğine bağlıyorum, ayrıca kendisi gerçek bir sanatçı, görüntü hayal ettiğimden bile güzel oldu. İyi ki siz.. Yolunuz hep açık olsun, ömrünüz güzelliklerle dolsun

• Prof. Dr. Burak Kaya Diğer  •