Hakkımızda

'Avicenna Hastanesi Ataşehir, 10.000 m2 kapalı alan üzerinde İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir. 14 yetişkin ve 12 yenidoğan yoğun bakım yatağıyla toplam 77 yatak kapasitesine sahiptir. Avicenna Hastanesi 7-24 acil servis, yenidoğan ve yetişkin yoğun bakım ünitlerinin yanısıra, 4 ameliyathane, 2 doğumhane, radyodiagnostik ünitesi (MR, Tomografi, Mamografi, Diş Tomografisi, USG - Doppler vb...) 10 cerrahi, 8 dahili branş ile oluşan kadrosu ile hizmet vermekten büyük onur ve mutluluk duymaktadır.'
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Göz Doktoru

Göz doktoru

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Ağız ve diş sağlığı

Dermatolog

Dermatolog

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• HDI Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • SGK
  • Tüm sigortaları göster

Sevgili Ceyda hanım işini tek kelimeyle dört dörtlük yapan disiplinli,donanımlı ve hastasını çok iyi tanıyan ve inanılmaz sonuçlar aldığım harika biri kesinlikle herkese tavsiye ediyorum çünkü bu süreci bu kadar iyi yöneten birini görmedim Ceyda hanım işinin çok iyilerinden biri

• Dyt. Ceyda Akın Zayıflama Diyetleri  •

İlk başta mutsuz özgüvenim kırık gelmiştim kilo aldığım bir dönemdi, 1 buçuk aydır geliyor ve harika sonuçlar aldım aliyorum Aynur hanımın enerjisi motivasyonu çok etkili oldu şu an çok mutlu geliyorum randevu gününü iple çekiyorum ve ekşi kilolarla çıkıyorum

Z

Aynur hocamla tanıştığım için gerçekten çok memnunum. Sayesinde 1 ayda 11 kg verdim. Listeleri harika.. Daha önceden çok fazla Deneyimim olmuştu işe yaramamıştı Aynur hocamla tanıştıktan sonra her şey çok güzelleşti. iyi ki varsınız hocamm

• Dyt. Aynur Şengüler Diğer  •

Sağ el 5.parmakta tendon kesisi oluşmuştu. Kendisine gittiğimde, güven vermişti bana. Umudum olmuştu. Parmağımın düzeleceğine inanmıştım. Apar topar ameliyat edildim. Ameliyattan sonra herhangi bir fizik tedavi programı uygulanmadı. Bu aşamada doktordan bir ilgisizlik görmeye başladım. Sürekli söylediği şeyler aynıydı. Parmağını ileri geri hareket ettir diyordu. Bende sürekli bunu yapıyordu. Sonuç olarak parmağım yamuk kaldı ve yapılan ameliyat hiçbir işe yaramadı. İnanılmaz pişmanım. Keşke başka bir doktoru deneseydim. Hakkımı helal etmiyorum.

• Prof. Dr. Halil İbrahim Bekler El Cerrahisi Randevusu  •

Merhaba 29.05.2026 da Mustafa Türkmen hocamıza sezeryan ameliyatı oldum. 9 ay boyunca ilgili ve babacan bir yaklaşımla bu süreci çok iyi bir şekilde tamamlamamıza yardımcı oldu. Biz çok memnun kaldık. Özverili bilgili donanımlı bir doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyoruz.

• Op. Dr. Mustafa Türkmen Sezeryan Doğum  •

Ç

67 kg ile başladığım bu süreçte, bir ayda 5.2 kg verdim ve bunu hiç zorlanmadan verdim. Diyet yaptığımı bile hissetmedim desem yeridirçünkü gerçekten hiç aç kalmadım, canım bir şey yemek istediğinde kendimi kısıtlanmış hissetmedim ve ihtiyacım olan tüm besinleri dengeli şekilde aldım.
    En önemlisi de bu süreçte ilgisi, alakası ve motivasyonuyla her zaman yanımda olan diyetisyenimle iyi ki tanışmışım. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde ilerlemek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Dyt. Aynur Şengüler Diğer  •

5 haftada 10 kilo verdim, sağlıklı besleniyorum, yemediğim gıdaları yemeye başladım, çok rahat ilerliyor sıkmayan sürdürülebilir ve etkili programlar veriyor

Z

Geçen sene annemi tutulma krizleri nedeni ile getirdim; doktorun yapıcı ilgisi ve yaklaşımı değerlendirme esnasında sürecini kolaylaştırdı ve çok yardımcı oldu.

• Uzm. Dr. Yusuf Dikici Nöroloji Randevusu  •

Aynur hocama İyi ki başlamışım 80 kiloyla başladığım bu yolda hem beni motive ederek hemde 74.3 kiloya düşmeme yardım eden Aynur hocama gerçekten. Bir kaç ay sonra daha da kilo verip daha motive olucam her gittiğimde yavaş yavaş kilo verdiğimi görünce çok mutlu oluyorum. Ve zayıflamakta çok karatlıydım iyiki yollarımız kesişmiş iyi ki varsınız Aynur hocam çok mutluyum motive ve destekleriniz için. Sizi çok seviyorum iyiki varsınız.

68 kg ile başladığım macerada 1 ay içinde 62 kiloya ulaştım
    Sevgili Aynur hanım sayesinde dengeli beslenme ile hedefime çok yakında ulaşacağıma inancım tam