Hakkımızda

'Avicenna Hastanesi Ataşehir, 10.000 m2 kapalı alan üzerinde İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir. 14 yetişkin ve 12 yenidoğan yoğun bakım yatağıyla toplam 77 yatak kapasitesine sahiptir. Avicenna Hastanesi 7-24 acil servis, yenidoğan ve yetişkin yoğun bakım ünitlerinin yanısıra, 4 ameliyathane, 2 doğumhane, radyodiagnostik ünitesi (MR, Tomografi, Mamografi, Diş Tomografisi, USG - Doppler vb...) 10 cerrahi, 8 dahili branş ile oluşan kadrosu ile hizmet vermekten büyük onur ve mutluluk duymaktadır.'
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Göz Doktoru

Göz doktoru

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Ağız ve diş sağlığı

Dermatolog

Dermatolog

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Mapfre Sigorta
  • SGK
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

Genel cerrahi alanında bir operasyon sürecinden geçtim. Prof. Dr. Mehmet Yıldız tarafından yapılan bilgilendirme, muayene ve işlem süreci boyunca gerekli tıbbi açıklamalar yapıldı. Operasyon öncesi ve sonrası süreçle ilgili olarak standart tıbbi uygulamalar doğrultusunda yönlendirmeler verildi. Tüm aşamalarda sağlık hizmeti hakkında bilgilendirilmem sağlandı.

• Prof. Dr. Mehmet Yıldız Genel Cerrahi Randevusu  •

Z

Ceyda Hanım ile sivilce için ilaç tedavisine başlamıştık. Başta ilaç tedavisine başlamaktan çekiniyor ve kaçınıyordum fakat Ceyda Hanım’ın açıklayıcı tavrı beni ikna etmişti. Her şey çok güzel gidiyorken tedavimin bitmesine üç ay kala Ceyda Hanım’ın yıllık izne çıktığını öğrendim ve mecburen hastanedeki başka bir doktora yönlendirildim. Bu süreçte tarafıma hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadığını da eklemek isterim. Diğer ay Ceyda Hanım ile devam edeceğimizi düşünürken o ay da hastaneden ayrıldığını öğrendim ve altını çizmek isterim ki Ceyda Hanım’ın ya da asistanlarının hiçbir iletişim bilgisi yok. Bu kadar önemli ve düzenli takip gerektiren bir tedavide hastayı ortalıkta bırakmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bu davranışın gerçekten yanlış olduğunu düşünüyorum. Olur da Ceyda Hanım ile bir tedaviye başlamayı düşünürseniz tedavinizin ortasında kendisinden haber alamayacağınızı göze almanız gerekiyor.

• Uzm. Dr. Ceyda Mumcuoğlu Diğer  •

K

Hamilelik sürecimde çok fazla doktor arayışına girip fazla doktorla görüşme sağladım. Fakat Filiz Hoca ile bir arkadaşım aracılığı ile denk geldik. Kendisinin yaklaşımı, tutumu beni dinlemesi o kadar iyiydi ki sorduğum her soruya sakın sakin cevap veren doktorum iyi ki yollarımız kesişmiz sizinle

• Op. Dr. Filiz Aktenk Sarp Diğer  •

Ceyda hn'dan 202'de şehir değişikliğisebebiyle kısa süreli bir danışmanlık almıştım, seneler sonrasında yeniden İstanbul'a gelince soluğu yine Ceyda hn'da aldım ve "sizinle bu defa uzun bir yol almak, sizle kilo vermek sonrasında hamile kalıp sizle sağlıkla kilo alıp yeniden sizle birlikte hamilelik kilolarını verip hayatımı değiştirmek istiyorum" diye konuştuk. Şu an hamilelikte kilo alımı sürecindeyim. Eğer kendinize yatırım yapmak ve daha sağlıklı bir hayata geçmek istiyorsanız, aynı zamanda da sizi, hayatınızı anlamaya çalışan ve buna göre beslenme listeleriyle motive eden bir diyetisyen arayışı içerisindeyseniz, mutlaka kendilerinden bir randevu oluşturun derim.Neşesi, sesi, bilgisi ve size verdiği motivasyonu ile başarılı olmayacağınız bir beslenme listesi yok!Eğer beslenme bozukluğu ya da kilo problemi yaşıyorsanız mutlaka kendinize bir şans verin.Hedefinize yönelik olarak başarılı oldukça randevularınıza diyetisyene değil terapiste gelmiş gibi hissedeceksiniz:) iyi ki varsiniz

• Dyt. Ceyda Akın Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme  •

Bu hastaneye devamlı gelmekteyim, ailecek tercih ettiğimiz göz doktorudur. Her zaman bilgili ve açıklayıcı gözüm de şişlik oldu hemen Cihan Ünlü Dr'a Geldim kolaylıkla tedavi edip detaylı açıklamalarda bulundu. İlgisine müteşekkeriz.

Op. Dr. Cihan Ünlü

Teşekkür ederim, geçmiş olsun

R

Aynur Hanım ile keşke daha önce tanışsaydım diyorum. Sayesinde 1 ayda 9.2 kg verdim. Her görüşmemizde güler yüzü ve motivasyonu ile süreçteki en büyük destekçim oldu. Emeğine sağlık

• Dyt. Aynur Şengüler Diğer  •

Ceyda Hanım ile yaklaşık 6 ay önce kişiye özel diyet programına başladım. 5 ayda 16 kilo verdim. Son bir aydır koruma diyetindeyim. Menopoz öncesi dönemde olduğum ve hormonlarımın beni çok zorladığı bu dönemde iyi ki kendisi ile tanışmışım. Hızlı değil sağlıklı kilo vermenin önemini hatırlatarak bu süreci rahat geçirmemi sağladı. Diyet programı kişiye özel ve sürekli takipçi. Sevdiğim yiyecekleri eksik etmeden, haftada 1 serbest öğünle, stres yapmadan bu süreci geçirdim. Sağlıkla ideal kiloma ulaştım. Randevularına sadık ve dakik, takipçi, destekçi ve motive edici. Ayrıca bir çok hastalığı olan anneme 4 ayda 15 kilo verdirdi. Annem eskisinden çok daha sağlıklı ve mutlu olarak programa devam ediyor. Herkese tavsiye ederim.

• Dyt. Ceyda Akın Kişiye Özel Diyetler  •

Hamileliği öğrendiğimizden beri Mustafa hocaya gidiyoruz, çok memnunuz.
    Her konuda çok incelikle ve özenle cevaplıyor, gerekeni yapıyor.

Kontrollerimizden sonra rahatlıkla ve huzurla hastaneden çıkıyoruz. Kendisine buradan selamlar diliyorum. Saygılarımızla.
    Mustafa Hoca'yı tartışmasız herkese tavsiye edeceğim.

• Op. Dr. Mustafa Türkmen Doğum Kontrol  •

Mustafa Beyle tanışma hikayemiz gebelik sürecimle başladı. Daha öncesinde farklı bir hastanede doktor gebeliğimin boş gebelik olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi telaşlandım ve başka bir doktor arayışına girdiğimde Mustafa Beyi buldum. İlk muayenesine gittiğimde önceki doktorun boş gebelik yorumundan dolayı o kadar üzgündüm ki, bana sakin ol bu boş bir gebelik değil sağlıklı bir gebelik dediğinde o kadar rahatladım ki kendisiyle sürece devam etme kararı aldım. Şuan 5 aylık oldum kendisinden çok memnun kaldım. Bebeğimin cinsiyetini de daha 12+3 ken söyledi. Korkularıma rağmen gayet sakin ve emin bir şekilde süreci ilerletti asla gereksiz yere tahlil ve ilaç kullandırmadı. Her zaman kendisine ulaşabildim her şeyi sorabildim. Mustafa Bey evime uzak bir hastane de çalışıyor şuan doğumuma az kaldı bu nedenle evime yakın bir yere gitme mecburiyetinde olduğum için üzülerek Mustafa Beyle devam edemeyeceğim. Ama çevremde herkese tavsiye edeceğim kesin.

• Op. Dr. Mustafa Türkmen Gebe Takibi  •

Aynur hanım ve yazdığı listeler sayesinde anne olarak kızıma tattıramadığım asla istemem dediği önyargılı olduğu yemekleri sevmekle kalmayıp aslında güzelmiş canım istedi diyerek tercih ediyor. Ben yorum yapıyorum çünkü kendisine anne olarak çünkü bu beni mutlu ediyor,kızımı sağlıklı tatlara alıştırdığı gibi kilo kontrolü de sağlıyor.Süreç Aynur hanımın pozitif yaklaşımı samimiyeti ve hiç eksilmeyen güler yüzü sayesinde keyifli ve bol eksili ilerliyor.Danışan annesi olarak aynur hanıma güzel ve sağlıklı günler diliyorum sevgiler

• Dyt. Aynur Şengüler Diğer  •