Hakkımızda

'Avicenna Hastanesi Ataşehir, 10.000 m2 kapalı alan üzerinde İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir. 14 yetişkin ve 12 yenidoğan yoğun bakım yatağıyla toplam 77 yatak kapasitesine sahiptir. Avicenna Hastanesi 7-24 acil servis, yenidoğan ve yetişkin yoğun bakım ünitlerinin yanısıra, 4 ameliyathane, 2 doğumhane, radyodiagnostik ünitesi (MR, Tomografi, Mamografi, Diş Tomografisi, USG - Doppler vb...) 10 cerrahi, 8 dahili branş ile oluşan kadrosu ile hizmet vermekten büyük onur ve mutluluk duymaktadır.'
Daha fazla bilgi

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
    Doktor: Dyt. Ceyda Akın Zayıflama Diyetleri

Ceyda hocamı iyi ki tanımışım hocam olmasa istediğim kiloya ulaşamazdım onun sayesinde istediğim kiloma sahip oldum herkeze tavsiye ediyorum teşekkürler

Dyt. Ceyda Akın

Çok teşekkür ederim, hedeflere ulaşmaya devam :)

Y
    Doktor: Dyt. Ceyda Akın Kişiye Özel Diyetler

Benim canım diyetisyenim ceyda hanımcım diyetisyen den daha çok insana iyi gelen bi yanı var insanı motive edişi sohbeti sıcaklığı mükemmel sevmediğim yemekleri bana sevdiren hayata bakışımı değiştiren çok değerli bir insan.İşinde özverili ve cok basarili sayesinde 107 kilo ile başladığım yola 74 olarak devam ediyorum hala bırakmadık tabi ki yola devam hala onunla tanışmadiysaniz hata ediyorsunuz.Burdan çok öpüyorum onu başarılı işlerinin devamını dilerim

Dyt. Ceyda Akın

Teşekkür ederim, başından beri çok emek verdiğimiz sonucunda ulaştığımız başarılarımızın devamı gelsin :)

Ö
    Doktor: Op. Dr. Mustafa Türkmen Doğum Kontrol

Mustafa hocayla karşılaşmamız bir pazar sabahı haftalık bebeğimi kaybetmem ile tesadüfen oldu. kendi doktoruma ulasamadığımda dolayı mustafa hocaya zorunlu kürtaj oldum. ikinci gebeliğimde tüm takibimi ve doğumu kendisi yaptı. sayesinde cok güzel bir süreç yaşadım.muayeneye koşarak gittim :) doğum benim için çok kolay eğlenceli ve cok güzel geçti.heran yanımdaydı. kendisi cok kibar çok iyi bir doktor. Sayesinde sorunsuz kafama bişey takmadan harika bir gebelik süreci geçirdim. iyi ki tesadüfler sizi karşıma cıkarmıs hocam. kendimi çok şanslı hissediyorum. ne zaman istesem ulaşabildim. ilk gebeliğimin düşük olmasından dolayı ikinci gebeliğim riskliydi fakat sayesinde içimde tek bir korku olmadan bebeğimi sağlıkla dünyaya getirdim. doğumum çok güzel geçti. doğum öncesinde,doğum sırasında ve sonrasında hep desteğini hissettim. siz varolun hocam...sizi anlatmaya inanın kelimeler yetmez.

Doktor: Uzm. Dr. Yasin Yılmaz Diğer

Yasin hocam çok iyi doktor. yaklaşık -4.00 astigmatım vardı lazerle onu -0.75 e indirdi. katarakt olan babamı ameliyat etti babam sağolusn cam gibi görüyorum diyordu. babam merdivenlerden bile inemiyordu. bir çok arkadaşıma yasin hocamı tavsiye ettim. özellikle söyleyeyim göz dereceniz 1 ve altındaysa gözlük vermeyi tavsiye etmiyor. selam ve muhabbetle...

Doktor: Op. Dr. Nuran Kıyak Doğum

Hamileliğimin başında keşke tanışsaydım dediğim canım doktorum. Geç oldu ama güç olmadı tanışmamız. 16.haftadan itibaren düzenli olarak kontrollere gittim. Her gittiğimde detaylı bir şekilde bilgi aldım. Güler yüzü, hoşgörüsüyle beni bu süreçte çok rahatlattı. Aklımızda hiç soru işareti bırakmadı. Doğum zamanında da aynı şekilde beni rahatlattı, her şeyi teker teker anlattı. Sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza aldık. İyi ki tanımışız kendisini.

Doktor: Uzm. Dr. Ayşe Çalkan Kayabaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Yenidoğan bebeğime yaklaşımı oldukça sevecendi. Kontrollerimizde bize detaylı açıklamalarda bulundu. Bebeğimin genel muayenesini yaptı. Her şeyi çok güzel anlattı. Enerjisi ve bilgisi bizi çok memnun etti. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.

Ö
    Doktor: Op. Dr. Mustafa Türkmen Doğum

Çok zorlu bir gebeliği sayesinde beraber atlattık. Yüksek tansiyon şeker erken doğum... çocuğumu ve beni kurtardı. Zaten giden görecektir ki doktordan çok abi dost gibi yaklaşıyor ve bunu içtenlikle yapıyor. Giden asla pişman olmaz ve şanslı kesimde yer alır. Iyiki varsınız doktorum.

Ş
    Doktor: Uzm. Dr. Ceyda Mumcuoğlu Diğer

İnsan rahat hissediyor kendini Ceyda hanımın yanında. 2 minik cerrahi işlem yaptı, lokal anestezi ile 2 ben’imi aldı, işlemi yaparken her bir adımda açıklamada bulundu ve benim konforumdan emin olarak ilerledi, böylece acısız ağrısız tamamlandı süreç fakat benim vurgum karakterine olacak. Olgun, toleranslı ve sakin biri. Çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.

Doktor: Op. Dr. Filiz Aktenk Sarp Diğer

Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıysam biri rabbim biri Filiz hoca sayesinde. Doğuma gireceğim o sancılı süreçte her zaman hastaneye gelene kadar telefondan destekçim oldu ve mükemmel bir doğum hikayem oldu sayesinde. Hamilelik sürecimde ben soru sormadan tüm aklımda olan soru işaretlerinin cevabı oldu. Kendisine sonsuz teşekkür ederim.

Doktor: Op. Dr. Mustafa Türkmen Gebe Takibi

Mustafa bey ile bölge hastasinde tanıştık dış gebelik teşhisini kendisi koymuştu bana ve daha önceki doktorlar bu teşhisi koyamadı ve sonra kontrollerine hep kendisinde devam ettim çok çok naif bir doktor her yerde herkese anlatırım, sizi kesinlikle soru işareti ile odadan göndermiyor nosunu falan paylaşıyor iletişim için tecrübesine ve tedavisine çok güveniyorum

İletişim

Ataşehir, Kayışdağı Caddesi No:47 K. Bakkalköy Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta...
İlgili aramalar