- Ana Sayfa
- Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı
- Ataşehir
- Avicenna Hastanesi Ataşehir

Avicenna Hastanesi Ataşehir
Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Göz doktoru , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , İç hastalıkları uzmanı , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Ürolog , Genel cerrah , Ağız ve diş sağlığı , Dermatolog , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Kulak burun boğaz doktoru , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Nörolog , Göğüs hastalıkları doktoru , Kardiyolog , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , Fizik tedavi uzmanı , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Psikolog , Beyin ve sinir cerrahı , Ortodontist , Spor hekimi , Mezoterapi uzmanı daha fazla
136 görüş Ataşehir, Kayışdağı Caddesi No:47 K. Bakkalköy

Dakiklik
Alaka
Mekan
di...i
Ceyda hocamı iyi ki tanımışım hocam olmasa istediğim kiloya ulaşamazdım onun sayesinde istediğim kiloma sahip oldum herkeze tavsiye ediyorum teşekkürler
ye...
Benim canım diyetisyenim ceyda hanımcım diyetisyen den daha çok insana iyi gelen bi yanı var insanı motive edişi sohbeti sıcaklığı mükemmel sevmediğim yemekleri bana sevdiren hayata bakışımı değiştiren çok değerli bir insan.İşinde özverili ve cok basarili sayesinde 107 kilo ile başladığım yola 74 olarak devam ediyorum hala bırakmadık tabi ki yola devam hala onunla tanışmadiysaniz hata ediyorsunuz.Burdan çok öpüyorum onu başarılı işlerinin devamını dilerim
Dyt. Ceyda Akın
Teşekkür ederim, başından beri çok emek verdiğimiz sonucunda ulaştığımız başarılarımızın devamı gelsin :)
öz...
Mustafa hocayla karşılaşmamız bir pazar sabahı haftalık bebeğimi kaybetmem ile tesadüfen oldu. kendi doktoruma ulasamadığımda dolayı mustafa hocaya zorunlu kürtaj oldum. ikinci gebeliğimde tüm takibimi ve doğumu kendisi yaptı. sayesinde cok güzel bir süreç yaşadım.muayeneye koşarak gittim :) doğum benim için çok kolay eğlenceli ve cok güzel geçti.heran yanımdaydı. kendisi cok kibar çok iyi bir doktor. Sayesinde sorunsuz kafama bişey takmadan harika bir gebelik süreci geçirdim. iyi ki tesadüfler sizi karşıma cıkarmıs hocam. kendimi çok şanslı hissediyorum. ne zaman istesem ulaşabildim. ilk gebeliğimin düşük olmasından dolayı ikinci gebeliğim riskliydi fakat sayesinde içimde tek bir korku olmadan bebeğimi sağlıkla dünyaya getirdim. doğumum çok güzel geçti. doğum öncesinde,doğum sırasında ve sonrasında hep desteğini hissettim. siz varolun hocam...sizi anlatmaya inanın kelimeler yetmez.
er...e
Yasin hocam çok iyi doktor. yaklaşık -4.00 astigmatım vardı lazerle onu -0.75 e indirdi. katarakt olan babamı ameliyat etti babam sağolusn cam gibi görüyorum diyordu. babam merdivenlerden bile inemiyordu. bir çok arkadaşıma yasin hocamı tavsiye ettim. özellikle söyleyeyim göz dereceniz 1 ve altındaysa gözlük vermeyi tavsiye etmiyor. selam ve muhabbetle...
Hamileliğimin başında keşke tanışsaydım dediğim canım doktorum. Geç oldu ama güç olmadı tanışmamız. 16.haftadan itibaren düzenli olarak kontrollere gittim. Her gittiğimde detaylı bir şekilde bilgi aldım. Güler yüzü, hoşgörüsüyle beni bu süreçte çok rahatlattı. Aklımızda hiç soru işareti bırakmadı. Doğum zamanında da aynı şekilde beni rahatlattı, her şeyi teker teker anlattı. Sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza aldık. İyi ki tanımışız kendisini.
Yenidoğan bebeğime yaklaşımı oldukça sevecendi. Kontrollerimizde bize detaylı açıklamalarda bulundu. Bebeğimin genel muayenesini yaptı. Her şeyi çok güzel anlattı. Enerjisi ve bilgisi bizi çok memnun etti. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.
öz...
Çok zorlu bir gebeliği sayesinde beraber atlattık. Yüksek tansiyon şeker erken doğum... çocuğumu ve beni kurtardı. Zaten giden görecektir ki doktordan çok abi dost gibi yaklaşıyor ve bunu içtenlikle yapıyor. Giden asla pişman olmaz ve şanslı kesimde yer alır. Iyiki varsınız doktorum.
ş ...a
İnsan rahat hissediyor kendini Ceyda hanımın yanında. 2 minik cerrahi işlem yaptı, lokal anestezi ile 2 ben’imi aldı, işlemi yaparken her bir adımda açıklamada bulundu ve benim konforumdan emin olarak ilerledi, böylece acısız ağrısız tamamlandı süreç fakat benim vurgum karakterine olacak. Olgun, toleranslı ve sakin biri. Çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.
f.....
Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldıysam biri rabbim biri Filiz hoca sayesinde. Doğuma gireceğim o sancılı süreçte her zaman hastaneye gelene kadar telefondan destekçim oldu ve mükemmel bir doğum hikayem oldu sayesinde. Hamilelik sürecimde ben soru sormadan tüm aklımda olan soru işaretlerinin cevabı oldu. Kendisine sonsuz teşekkür ederim.
fa...
Mustafa bey ile bölge hastasinde tanıştık dış gebelik teşhisini kendisi koymuştu bana ve daha önceki doktorlar bu teşhisi koyamadı ve sonra kontrollerine hep kendisinde devam ettim çok çok naif bir doktor her yerde herkese anlatırım, sizi kesinlikle soru işareti ile odadan göndermiyor nosunu falan paylaşıyor iletişim için tecrübesine ve tedavisine çok güveniyorum
İletişim
Ataşehir bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Ürolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Nörolog klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri