Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi İzmir ilinde Yeni Mahalle 8780/1. Sokak No:18 Atasanayi adresinde bulunmaktadır. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2323299910 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli 35620
  • Diğer (İade)
  • SGK

Babam kalp kapakçığı ve aort damar ameliyatı geçirdi. Ameliyat öncesinde süreç hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı ve tüm sorularımız açıklayıcı şekilde yanıtlandı. Operasyon ve sonrasındaki kontroller düzenli şekilde yürütüldü. Hekimimiz hasta ve hasta yakınlarıyla iletişim konusunda ilgili ve açıklayıcı bir yaklaşım sergiledi. Bu süreçte kendimizi bilgilendirilmiş ve güvende hissettik. Ameliyat sonrası takip süreci de titizlikle yürütüldü. Kalp ve damar cerrahisi alanında hekim arayan kişilerin değerlendirebileceği bir deneyim yaşadık.

• Prof. Dr. Şahin Bozok Diğer  •

Tedavi sürecim boyunca göstermiş olduğunuz ilgi, sabır için size ve değerli ekip arkadaşlarınıza gönülden tebrik ediyorum. Her aşamada kendimi güvende ve iyi ellerde hissettim. Güler yüzünüz, yaklaşımınız ve emeğiniz benim için çok kıymetli . Sizlere ve ekibimize çalışmalarınızda başarılar diliyorum

• Prof. Dr. Şahin Bozok Diğer  •

14 Senedir miyom olup 6 ayda bir Nuray hocanın takipindeydim bu süreçten sonra 21 Kasım 2025 de ameliyat oldum ameliyat sırasında ve sonrasında her zaman güler yüz motivasyon ve morel vermiştir hep yanımda oldu

• Op. Dr. Nuray Alır Diğer  •

Doktorum Sertaç Azarsız beyden ameliyat sürecinde çok memnun kaldım çok rahat geçti kısa sürede bitti takılan akıllı lens gözüme çok çabuk uyum sağladı ameliyat sırasında verdiği güven sonrasında ilgi ile takibi çok güzel di iyi ki varsınız herkese tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Salih Sertaç Azarsız Diğer  •

K

2017 yazında 3 damarı %90 tıkalı olan babamı bypass ameliyatı ile hayata döndüren 9 senedir de pekala ilgi ve alakasını kesmeden ilgilenen çok başarılı, alanında uzman aynı zamanda insanlığı ve kişiliğiyle böyle harika bir doktorla karşılaşmamız bizim açımızdan çok büyük şans. Kendisine ailecek minettarız. Allah işini gücünü rast getirsin inşallah.

• Op. Dr. Önder Turgut Bozkurt Kalp Bypass Ameliyatı  •

V

Babam İsmail Cinkaya son donemlerde surekli siddetli agrilar yasadigi icin hastahaneye gitti. Yapilan testler ve tetkiklerden sonra kalp krizi gecirmis oldugu soylendi. Doktor Deniz Bozdoğan ile karşılaştığımız an en büyük şansımız oldu. Daha sonra Doktor Deniz Bozdoğan babamla yakindan ilgilendi. Babamın ani kalp krizi sürecinde Deniz Bozdoğan tarafından yapılan Bypass ameliyatı son derece başarılı geçti. Ameliyat öncesindeki bilgilendirmeleri, operasyon esnasındaki profesyonelliği ve ameliyat sonrasındaki yakın takibi sayesinde bu zorlu süreci en konforlu şekilde atlattık. Sadece mesleki başarısıyla değil; bu zorlu süreçte bize verdiği güven, gösterdiği sabır ve samimiyetle de kalbimizde bambaşka bir yer edindi. Kendisi alanında tam anlamıyla uzman, çok güven veren bir hekim. Sayenizde babam yeniden sagligina kavustu. Size hayat boyu minnettar kalacağız, iyi ki varsınız." Doktor Deniz Bozdoğan hocamizi kesinlikle tavsiye ederim.

• Op. Dr. Deniz Bozdoğan Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti  •

Hastası ile diyaloğu,ilgisi ve bilgisi mükemmel.Çalışkanlığı,işine bağlılığı ile örnek alınacak bir insan.

• Uzm. Dr. Oktay Şenöz Diğer  •

C

18 haftalık hamileyim dün kontrole gittim doktor hiç ilgili değildi ne bebeğimin fotoğrafını verdi ne kalbini dinletti sorularıma yanıt vermedi çok ilgisiz bir doktordu

• Op. Dr. Ersun Ercihan Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ç

Deniz Bey'i hastalığımla ilgili araştırma yaparken keşfettim. Kendisinin alanının en iyilerinden olduğunu fark edince de uzun zamandır cesaret edemediğim ameliyat sürecime başladık. Deniz Bey ilk randevudan itibaren çok ilgiliydi. Ameliyat öncesi erken yatışla en başından itibaren süreci kontrollü bir şekilde yönetti. Ameliyata girerken aklımda ne bir soru ne bir şüphe vardı. Ameliyat sonrası da çok özenli bir şekilde takibimi yaptı. Yüksek kiloma rağmen, kullanmış olduğu minimal invaziv yöntem sayesinde kısa bir süre içerisinde minimum ağrı ile kendime geldim. Süreci sayesinde rahatlıkla atlattım. Aklımda hiçbir zaman soru işareti bırakmayarak sorularımı her zaman titizlikle yanıtladı. İşinde bu kadar titiz, hastalarının üzerine bu kadar titreyen bir doktor olması çok güven veriyor. Kendisini tanıma fırsatı bulduğum ve tedavi olduğum için çok şanslıyım

• Op. Dr. Deniz Bozdoğan Diğer  •

Kontrol muayenesi için kendisinden randevu aldım. Ufak bir şey çıkmıştı yara gibi. Ne olduğunu ve neden çıktığını öğrenmek istiyordum. Muayene nerdeyse 2 dk sürdü. Teşhis koymadı, sebebini söylemedi. Yetersiz muayene ettiğini düşünüyorum. Tavrı da oldukça kaba ve azarlar gibiydi. Hiç memnun kalmadım.

• Op. Dr. Nuray Alır Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun