Hakkımızda

Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, bulunmaktadır. Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi Balıkesir ilinde İstasyon Cad. adresinde bulunmaktadır. Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2666621519 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi
İstasyon Cad., Balıkesir 10000
  • Diğer (İade)

Kübra hocama gebelik süreci için baş vurmuştum bu süreçte yaklaşımı bilgilendirmesi ve güler yüzlü karşılamalarıyla onun sayesinde stressiz bir gebelik geçirdim çünkü istediğim zaman doktoruma ulaşabileceğimin güvenini bana vermişti bu sebeplerden dolayı çok memnun kaldım.

• Op. Dr. Kübra Kılıç Doğum Kontrol  •

Görüşmeler çok verimli geçiyor.Rahatlıkla derdimizi anlatabildigimiz bir hekim.

• Op. Dr. Kübra Kılıç Doğum Kontrol  •

Kübra Hanım ile 2023 yılında bebeğimi kucağıma aldım. Enerjisi, güler yüzlülüğü bizleri de motive ediyor. Detaylı açıklamaları, ilgisi, her yönüyle bizim için bir doktordan daha fazlası. İyi ki var iyi ki Dursunbey de

• Op. Dr. Kübra Kılıç Doğum  •

Cok zor bir hamilelik sürecinde tanıştım Kübra hoca ile üç doktor aynı anda takip ederek tamamladık bu süreci ve Kübra hoca ilgilisi bilgisi ve güler yüzü ile hep destekti dogumumu o yaptırsın çok isterdim ancak ilçemizde tam donanım olmadığı için yapamadık herkese tavsiye ederim bende yeri hep ayrıdır

• Op. Dr. Kübra Kılıç Gebe Takibi  •

İlk hamilelik sürecimde kübra hanımla tanıştık ve düzenli kontrollerimde hep kendisine gittim güler yüzü anlayışı ve kibarlığı çok güzel doğumumu da kendisinde yaptım çok memnun kaldım benimle çok ilgilendi iyiki tercih etmişim ve şuan 2. Hamileyim tüm hamileliğimde yeniden kontrollerimde kendisine gittim 1 hafta sonrada yine kübra hanımla doğum planlıyoruz sizi çok seviyoruz dursunbey kadınları olarak çok şanslıyız sonsuz güveniyoruz

K

Kübra hocamla hamilelik ve doğum süreci geçirdik ilgi ve alakası benim için çok kıymetliydi normal doğum istiyordum çok şükür öyle de oldu 41+4 de doğum yaptım bu da kübra hanım ve ekibinin sabrı sayesinde oldu ağrım yoktu suni sancıyı 4.30 saat çektim ben vazgeçmiştim sezeryan doğuma yönelmeye başlamıştım ama doktorum ve ebeler sayesinde çok güzel bir doğum geçirdim onların sabrına merhametine ve ilgisine minnettarım :)

• Op. Dr. Kübra Kılıç Doğum  •

Sevgili Kübra hocamiz hamileliğim sürecinde yakından takibi ve guleryüzunu bizden esirgememesi, anlaşılır cümleler ile bizle ilgilenmesi açısından Dursunbey devlet hastanemiz ve biz kadınlar icin büyük bir şanstır.

• Op. Dr. Kübra Kılıç Gebe Takibi  •

Merhabalar ben Serap Yılmaz.23yıllık evliyim. 45 yaşındayım ve 1 cocuk annesiyim. Ilk evlendiğim yıl özel durumlar sebebiyle bende muayene ve simir aldırma korkusu travma olarak kaldı. 10 yil önce büyük bir kist ameliyatı oldum.Sonuçlarım temizdi şükür ama sürekli kontrol edilmesi gerekiyordu.Ve ben birtürlü doktora gidemiyordum.Birçok doktor araştırdım ama sonuç alamadım. En son arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Kübra Hanım'ı tanıdım ve Balikesir merkezden kendisinin görev yaptığı Dursunbeye randevu alıp gittim. Kübra hanım bu travmami ve korkumu verdiği güven, olumlu yaklaşımı ve net açıklamaları ile neredeyse bitirmeme yardımcı oldu diyebilirim. Herkese tavsiye edeceğim bir doktorum oldu diyorum tüm yakinlarima .Gerçekten minnetlerimi sunuyorum kendisine. Gittiğim muayenede simir alındı. Menopoz süreci, verdiğim hormon ve kan sonuçları değerlendirildi. Kendisine çok cok başarılar diliyorum. Kendim için de çok mutluyum sayesinde yıllardır aşamadigim konuyu aştım

• Op. Dr. Kübra Kılıç Randevu  •