Estetik International
Hakkımızda
Estetik International, öncelikli olarak herkesin dinlenmesi gerektiğine inanır. Bu nedenle sağlık personelleri kliniğe müracaat edenlerle ayrıntılı olarak görüşür, misafirlerinin beklentilerini çok yönlü sorgular. İyi bir sonucun elde edilmesi için hasta ile ortak kararlar alabilir. Yapılacak işlemin ya da operasyonun ölçüsü ne olursa olsun, herkese detaylı olarak bilgi vermeye gayret gösterir, artıları ve eksileri kapsamlı olarak anlatabilir. Doğru kararların alınabilmesi için estetik cerrahi sonrası elde edilecek sonuç, bilgisayar programları aracılığıyla gözden geçirmeyi hedefler.
Hakkımızda
Estetik International
Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 Mecidiyeköy, Şişli 34394
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
hu...l
bundan 7 sene önce jinekomasti ameliyatı oldum...dinlendikten sonra hemen cıktım.. kalem ucu gibi bir iz kaldı zamanla kayboldu..bulent cihantimur bu isin efsanesi.. 1 hafta sonra ağırlık kaldırmaya fitness a devam ettim simit bölgemde su an bir yağlanma var onun için de tercihim bulent hoca olacak
Op. Dr. Bülent Cihantimur • Meme Küçültme
Estetik International, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Estetik International, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Estetik International hangi hizmetleri sağlıyor?Estetik International, toplam 63 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Lazer Liposuction, Meme Estetiği, Dolgu, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Dermabrazyon, Epilasyon, Cilt Yenileme, Lipoplasti, Deri Grefti Uygulaması.
Estetik International adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Estetik International DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Estetik International kurumundan nasıl randevu alabilirim?Estetik International bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Estetik International ile iletişime geçmenizi öneririz.
Estetik International kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Estetik International ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Estetik International hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Estetik International hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 0 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Estetik International nerede?Estetik International adresi Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 Mecidiyeköy Şişli şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Yakınlardaki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
- İstanbul bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri