Estetik International
Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Nasıl çalışır?
Hakkımızda
Adres bilgisi
Estetik International
Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 Mecidiyeköy
34394 , Şişli ,
İletişim Bilgileri
Hakkımızda
Estetik International, öncelikli olarak herkesin dinlenmesi gerektiğine inanır. Bu nedenle sağlık personelleri kliniğe müracaat edenlerle ayrıntılı olarak görüşür, misafirlerinin beklentilerini çok yönlü sorgular. İyi bir sonucun elde edilmesi için hasta ile ortak kararlar alabilir. Yapılacak işlemin ya da operasyonun ölçüsü ne olursa olsun, herkese detaylı olarak bilgi vermeye gayret gösterir, artıları ve eksileri kapsamlı olarak anlatabilir. Doğru kararların alınabilmesi için estetik cerrahi sonrası elde edilecek sonuç, bilgisayar programları aracılığıyla gözden geçirmeyi hedefler.
Tıbbi tesis tipi
- Özel Klinik
Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler
Dakiklik
Alaka
Mekan
hu...l
bundan 7 sene önce jinekomasti ameliyatı oldum...dinlendikten sonra hemen cıktım.. kalem ucu gibi bir iz kaldı zamanla kayboldu..bulent cihantimur bu isin efsanesi.. 1 hafta sonra ağırlık kaldırmaya fitness a devam ettim simit bölgemde su an bir yağlanma var onun için de tercihim bulent hoca olacak
İstanbul bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri