İç Hastalıkları Uzmanı
Türkmen Mah. Atatürk Cad. Eski Dvh Binası, Aydın • Harita
Kuşadası Merkez 1 Nolu Sağlık Ocağı
Özel Medstar Dokuma Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Göz hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen · Daha fazlaÖzgürlük Mah. Mithatpaşa Cad. No: 111, Antalya • Harita
Özel Medstar Dokuma Tıp Merkezi
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaYenidoğan Mah. Seka Dvh, İzmit • Harita
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaÇağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km, Balıkesir • Harita
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Üsküdar Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Üroloji
, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği · Daha fazlaAhmediye Mahallesi Halk Caddesi No:37 Sunar İş Hanı, Üsküdar • Harita
Üsküdar Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYazır Mevkii Toki Konutları, Selçuklu • Harita
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
Atatürk Mah. 2. Saçma Sokak Uşak 4 Nolu Sağlık Ocağı, Uşak • Harita
Uşak Atatürk Aile Sağlığı Merkezi
Unimed Özel Polikliniği
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya · Daha fazlaBağdat Cad. Rıfatbey Sokak No:2/4 Güngören Apt. Caddebostan, İstanbul • Harita
Unimed Özel Polikliniği
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaŞükran Mahallesi Taşkapu Medrese Sokak No:15, Meram • Harita
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaDemetevler 12. Cad., Yenimahalle • Harita
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Merkez Mah. Atatürk Cad., Tokat • Harita
Tokat Pazar İlçe Hastanesi
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaAlleben Mah. Kemal Köker Cad.No:41, Gaziantep • Harita
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi
Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Tıbbi biyokimya
, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen · Daha fazlaSoğuksu Cad. Deli Cuma Mah., Trabzon • Harita
Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesi
Özel Egepol Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaGüneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak • Harita
Özel Egepol Hastanesi