Kartal, İç Hastalıkları Uzmanı
Uğur Mumcu Cad. Mimar Sinan, İstanbul • Harita
Batıköy Sağlık Ocağı
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Eski Ankara Cad. Kurtköy, İstanbul • Harita
İstanbul Kurtköy Sağlık Ocağı
Uğurmumcu Mah. Uğur Mumcu Mah. M. Akif Ersoy Cad., İstanbul • Harita
Kartal Soğanlık 2 Nolu Uğur Mumcu Mahallesi Sağlık Ocağı
Maltepe Yeni Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz · Daha fazlaFeyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D Maltepe / İstanbul Maltepe Merkez Cumhuriyet Camii Altı, İstanbul • Harita
Maltepe Yeni Tıp Merkezi
Özel Atalar Hastanesi
İç hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Cerrahi onkoloji, Psikoloji · Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
Özel Atalar Hastanesi
Esenyurt Kolan Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaAtatürk Mahallesi Atatürk Cad. No:44 Kıraç, Esenyurt • Harita
Esenyurt Kolan Tıp Merkezi
Acıbadem Levent Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Ağız diş ve çene cerrahisi · Daha fazlaÇarşı Caddesi No:17 1.Levent / İstanbul, İstanbul • Harita
Acıbadem Levent Tıp Merkezi
Pendik Anadolu Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaDoğu Mahallesi Altındal Sokak No:3 34890 Pendik/İstanbul, Pendik • Harita
Pendik Anadolu Tıp Merkezi
Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. Erciyes Sok. No:75, İstanbul • Harita
Maltepe Cevizli Verem Savaş Dispanseri
Eskiüsküdar Cad., İstanbul • Harita
Ümraniye Adem Yavuz Sağlık Ocağı
- Kartal bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Kartal bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Kartal bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Kartal bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri