İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bulgurlu, Battalgazi 44280Sigortalar
- Diğer (İade)
sı...
Hocamıza, başta kendisine ve ekibine ayrı ayrı minnettarız. Anneme yaptığı 09.12.2025 tarihinde yaptığı operasyon (rahim, idrar toparlama) çok başarılı geçti. Emekleri, bilgisi, anlayışlı tavrı, Babacan tavrı için, candan davranışı için Allah razı olsun diyoruz. İnsan böyle durumlarda böyle doktorları varlığına şükür ediyor. İyi ki yolumuz bu tedavi sürecinde Ercan hocamızla kesişti.
mu...l
3 yıl boyunca yaklaşık 10 hastane gezdik safra kesesi ameliyatı için en son egemen hocayı tavsiye ettiler hızlıca ameliyat sürecine girdik kontrole dahi ağrı olmazsa gelmeyin dedi ameliyat çok başarılı geçti
se...n
Sağ böbreğimde kitle ile başvurdum Hüseyin hocaya ve ilk görüşmemizden itibaren gayet tatlı ve güler bir yüzle tedavi sürecimi başlattık. Ameliyattan sonraki süreç gayet hızlı ilerledi 4 gün içinde taburcu oldum. Kontrollerim çok iyi gidiyor iyi ki Hüseyin hoca ile bu yola çıkmışım bence üroloji polikliniği denilince kesinlikle Hüseyin hocama başvurulmalıdır.
zi...a
2024 Aralık ayında Varis ameliyatı oldum ameliyat güzel başarılı geçti. Dokktorumuz işinde uzman ekibi de uzman Herkese tavsiye ederim
Sol böbreğimde 12 cm'lik bir kitle ile gittim Hüseyin Hocam'a, laparoskopik radikal nefrektomi ile sol böbreğimi aldılar. Ameliyat öncesi, ameliyat ve sonrası sürecinde Hüseyin Hocam daima çok bilgilendirici ve rahatlatıcıydı. Süreç oldukça hızlı ilerledi ve 4. gün hastaneden çıkış yaptım. Eğer üroloji servisine gitmeniz gerekiyorsa Hocam'a gitmenizi öneririm.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı (El Cerrahisi Uzmanı) Prof. Dr. Kadir ERTEM hocamız tarafından 24 Haziran 2024 Pazartesi günü (Dupuytren Kontraktürü) rahatsızlığım nedeni ile iki elimden ameliyatım gerçekleştirildi. Son derece başarılı geçen bu ameliyat sürecinde, profesyonel kimliğiyle, verdiği güvenle, sabrıyla, alan uzmanlığıyla, el becerisiyle ve güleryüzüyle Kadir Hocam çok iyiydi. Başarılı bir ameliyat süreci geçirdim. Ameliyat sonrası bakım da oldukça iyi ve başarılıydı. Ameliyattan bir gün geçmesine karşın şu anda elimi rahat bir şekilde kullanıyorum. Elimde oluşan bükülme eski haline geldi. Süreçte kendimi emin ellerde hissettim.
fe...
Osmangazi üniversite hastanesinde babamın safra kesesi ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Çok memnun kaldık iyi bir doktor ve insancıl birisi Allah ondan razı olsun sayılarını artırsın inşaallah.
sm...t
Cemşit hocam oğluma anju yaptı. Gerek insanlığıyla gerek mesleki bilgi tecrübesiyle eşi bulunmaz insan. Minnettarız hocam size saygılar.
z....
Egemen hocaya annemin hastalığı için Şırnak'tan geldik, gelir gelmez ilgisi, pozitif duruşu ve hastaya bakış açısıyla bizi son derece motive etti, analitik bakış açısıyla olası bütün seçenekleri açık bir şekilde bize anlattı, Allah hocamıza bundan sonraki hayatında sağlık, afiyet ve huzur nasip etsin.
Hasta
3 yıl önce septum deviasyonu ameliyatı oldum hiçbir faydasını görmedim kimseye tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Battalgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Battalgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Kardiyolog, Mikrobiyolog, Acil Tıp Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Patolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Gastroenterolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Hematolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Halk Sağlığı Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, El Cerrahı, Psikiyatrist, Pratisyen Hekim, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Neonatolog, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Üroloğu, Biyokimya Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Onkolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 525 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Brakiterapi, Stereotaktik Radyocerrahi, Mohs Mikrografik Cerrahisi, Puva Tedavisi(Fotokemoterapi), Periferik Kan Stem Hücre Transplantasyonu, Platelet Sitaferezi(Hemaferezis), Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, X-Ray, Radyonükleer Kemik Taraması, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart).
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 118 hasta/danışan, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Bulgurlu Battalgazi şeklindedir.