İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Millet Cd. Aksaray, Fatih
em....
Eşimin kanal daralması ameliyatını gerçekleştiren saygıdeğer doktorumuzdur. Sürecin en başından beri ilgisi, kontrolleri, güler yüzlülüğü ve samimiyetiyle güven verdi. Allah sizin gibi hekimlerimizi çoğaltsın, sizlere de hayırlı ömürler versin. Ellerinizden öpüyorum saygıyla, var olun.
fa...r
Kaan Bey'in işinde uzman bir doktor olduğunu söyleyebilirim. Kendisi öncelikle benim göz kapağı ameliyatını daha sonra da rinoplasti ameliyatını gerçekleştirdi. Her ikisinden de kesinlikle memnunum. İlgili ve bilgili bir doktor. Yaptığı ameliyatlar yüzümde tam istediğim şekilde duruyor. Estetik ve amaç açısından yüzümde uzman bir bakış açısına varıldı. Gerek işinde uzmanlığı gerek profesyonelliği ile Kaan Bey'in doğru tercih olduğunu düşünüyorum.
Burun estetiği sürecim oldukça konforlu geçti ve sonuçtan fazlasıyla memnunum. Kaan Hocam, yüz hatlarımla uyumlu olacak şekilde planlama yaptı ve ortaya çok doğal bir görünüm çıktı. Burnumda ne abartılı ne de yapay bir değişim oldu, tam tersine yüzümle tamamen uyum sağlayan bir form kazandı.
Ameliyat sonrası süreç beklediğimden hızlı ilerledi, şişlikler kısa sürede indi ve günlük yaşantıma rahatlıkla dönebildim. Hem estetik hem de fonksiyonel açıdan başarılı bir sonuç elde edildi. Burun estetiği düşünenler için doğal ve yüzle bütünleşen bir sonuç isteyenlere kesinlikle öneririm.
g.....
Endoskopik şakak germe ameliyatımı Kaan bey gerçekleştirdi ve süreç baştan sona tam olarak söylediği gibi ilerledi. Kendisi inanılmaz ilgili, dürüst ve güven veren bir doktor. Ameliyat sonrası ilk hafta ödemim oldukça fazlaydı, ama doktorumun önceden bilgilendirmesi sayesinde endişelenmeden süreci çok rahat geçirdim. İlk günden itibaren her soruma sabırla yanıt verdi ve her aşamada destek oldu. Eğer bu işlemi yaptırmayı düşünen biri varsa, Kaan bey kesinlikle güvenle tercih edebileceğiniz bir cerrah. İyi ki onu bulmuşum.
m....d
Çenemin kare duruşundan rahatsız olup bi arayışa girmiştim bi çok doktorla görüştüm Kaan Hocam bu arayışta karşıma çıkan en büyük şanstı. Çene ucu medpor implant uygulaması ve burun ameliyatı oldum. Burun konusunda güvenim tamdı hastaneye gelen burun yaptıran herkes memnunda çene konusunda tedirgindim Kaan hocam bana güven verdi ona güvendim ve ameliyatımı oldum şimdi iyi ki diyorum . Ameliyat öncesi ve sonrası hastalarına olan ilgisi alakası gerçekten çok iyi enerjisi güler yüzü harika annemde bayıldı kendisine
m....k
Cat eye ameliyatı konusunda doğru doktoru seçmek çok önemli ve bu süreçte Kaan Hocam beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Göz çevremde daha kalkık, çekik ve dinamik bir ifade oluştu, Sonuç tamamen doğal duruyor.
n....
Meme büyütme ameliyatı düşünenler için en önemli şeylerden biri, hem doğal hem de vücutla uyumlu bir sonuç elde etmek. Kaan Hocam bu süreci en başından itibaren titizlikle yönetti. Ameliyat öncesinde vücut yapımı detaylı bir şekilde değerlendirdi ve bana en uygun protez boyutunu seçmemde yardımcı oldu.
Sonuç, tam da istediğim gibi oldu. Ne fazla büyük ne de yapay duran bir görüntü var; vücuduma tam uyum sağladı. Hem kıyafet seçimimde daha özgür hissediyorum hem de genel olarak vücut oranlarım daha dengeli hale geldi. İyileşme süreci de beklediğimden daha rahat geçti. Bu süreci düşünenler için doğal ve orantılı sonuçlar almak açısından kesinlikle iyi bir tercih.
s....y
8mart 2024 de Kaan Hocamıza amelıyat olsun facelift-rino-kaşaldırma. İşlemim cok basarılı gectı ilgisi alakası mükemmeldir. Cok güzel ilgilendi. Benim en büyük korkum amelıyat sonrası takipti. Cünkü dr ne kadar amelıyatta iyi olursa olsun amelıyat sonrası da takibü cok önemlidir ve Kaan hocam iyileşme sürecimde hep yardımcı oldu ilgilendi. Asla ihmal etmedi. Gördüğüm kadarıyla diger hastaları da onu cok sevıyor muayene beklerken herkes yorumlarını söylüyordu. Cok ilgili. Gercekten yaptıgı amelıyattan o kadar memnunum ki. Aynada kendıme cok rahat bakabılıyorum artık kendimle barıstım resmen
Kaan Hocam alanında gerçekten uzman bir hekim. Yüz germe ve şakak germe ameliyatlarında doğal ve estetik sonuçlar elde etme konusunda oldukça başarılı. İşlem sürecini ayrıntılı bir şekilde açıklıyor ve hasta için en uygun yöntemi belirliyor.
Ameliyat sonrası süreçte iyileşme sürecini yakından takip etmesi ve doğal görünüme odaklanması sayesinde sonuçlardan oldukça memnun kaldım. Yüzümde yapay veya aşırı gergin bir ifade oluşmadı, aksine çok daha dinamik ve doğal bir görünüm elde ettim. Şakak germe işlemiyle yüz hatlarım belirginleşti, yüz germe ameliyatı ise gençleşmiş ve dinç bir ifade kazanmamı sağladı.
Estetik cerrahi alanında doğal ve başarılı sonuçlar almak isteyenler için güvenilir bir tercih.
y....e
Göz kapağı ve kaş kaldırma ameliyatımı Haseki Eğitim Araştırma Hastanesinde Dr Kaan KAVRUK a yaptırdım.Doktorumdan aldığım ilgiden son derece memnunum. Hastalarına karşı sabırlı, güler yüzlü ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde tedavi sürecim çok daha rahat geçti. Alanındaki bilgisi ve doğru yönlendirmeleriyle güven veriyor.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Fatih şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Fatih şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Patolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Aile Hekimi, Acil Tıp Doktoru, Nefrolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Psikiyatrist, Hematolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Gastroenterolog, Kardiyolog.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 349 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Perkütan Nefrostomi, Böbrek Ultrasonu, Hemaferez, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Renal Ultrason, X-Ray, Enjeksiyon Iv, Diyaliz, Nefrektomi, Enjeksiyon Im.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta/danışan, İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Millet Cd. Aksaray Fatih şeklindedir.