İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Saim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar 35170
k....y
1 ay önce obezite ameliyatı oldum. Sürecin en başından bugüne kadar ilgi ve alakası ile çok mükemmel bir hekim. Bana yeni bir hayat verdiniz.
se...
Şubat ayında yapılan anjiyo uygulaması sonrası kasıktan başlayıp tüm ayağı saran ciddi hareket kısıtlılığı yaratan ağrılarım vardı bir çok yere gitmeme rağmen net teşhis konulamamisti İbrahim hocam detaylı inceledi teşhisi koydu hızlıca tüm tetkikleri yaptırıp gerekli tedaviyi uyguladı. Allah razı olsun böyle hekimlerimizi yurdumuzdan eksik etmesin bizlere onların değerlerini bilmeyi onlara da kendileri gibi nice hekimler yetiştirmeyi nasip etsin hocam varolun.
Annemi (Birsen) 10 saat süren mesaneyi alma ve yapay mesane yapma ameliyatı yaptı saygıdeğer doktorumuz. Çok zor bir ameliyattı ama sayesinde başarılı geçti çok şükür. İşinde mükemmel ve çok mütevazi bir insan. Allah bin kere razı olsun. Çok minnettarız kendisine. Dört dörtlük bir insan. Her konuda çok memnun kaldık kendisinden. Allah ne muradı varsa versin. Böyle doktorlarımız iyi ki var
ha...
Harika bir doktor akrabam olsa okadar candan samimi olamazdı heralde tüp mide ameliyatı oldum Ahmet hocada çok memnunum Allah razı olsun iyiki tanımışım
s....ö
Hipofiz tümörüm vardı 3 adet 2014-2017 yılları arasında ameliyat olmam gerekiyordu doktor beyin bilgisi ve tecrübesi sayesinde ameliyat olmadan bu hastalıktan kurtuldum . Kendisine minnettarım..
sa...
Tansu değirmenci hocam İzmir'in görmüş olduğu en muazzam doktordan biridir insanı yaklaşimi sevecen ligi ile babamın böbrek ameliyatında tüm hastalara olduğu gibi bizede ilgi gösterdi saygılar hocam
Hasta
Burnumda birden fazla kırık olması ve nefes almakta ciddi sorun yaşamam sebebiyle ameliyat ve sonraki süreci bakımından endişe ve korku içerisindeydim. Ancak gerek Abdullah hoca gerekse de ekibinde yer alan diğer hocalarımız yaptıkları ameliyat ile söz konusu endişe ve korkumun ne denli yersiz olduğunu bana gösterdiler. Çok güzel bir iletişim ile ameliyat öncesi ve sonrası hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Her kontrole gittiğimde çok iyi bir ilgi ile karşılandım. Şuan için çok güzel nefes almakla birlikte estetik açıdan da çok doğal ve şık duran bir burna sahibim. Abdullah hoca ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum, ellerine ve emeklerine sağlık.
Hasta
Yaşım 27 ve 7 yıldır 4 tane bel fıtığı ile uğraşıyorum. Kac doktora gittim saymayı unuttum. Özellikle son 2 senedir bacağıma vuruyor ve neredeyse tutmaz duruma gelmişti. En sonunda bir arkadaşımın önermesi ile Hüseyin Berk bey e randevu aldım. Hüseyin hocamızda ameliyat olmami söyledi ve kabul ettim. Ve iyiki de kabul etmişim. 10 adet platin takıldı ve tüm fitiklarim temizlendi. Ameliyatın 2. Günü yürümeye başladım ve şuan 1. Ayım ne bacak ağrım var ne bel ağrım var.
Hasta
Süleyman bey ilk defa botoks yaptırmak için gitmiştim o kadar memnun kaldımki tekrar ikinci botoks işlemimide kendisine yaptırdım ve bu süreçte kendisinin hastaya yakınlığı igisi çok hoşuma gitti .en önemlisi benim için hastaya yaklaşımı ve hastaya bu olur bu olmaz diye fikir vermesi bu yaklaşımından dolayında kendi adıma çok ama çok teşekkür ediyorum iyiki sizi tanımışım Süleyman bey.
ba...r
Süleyman Bey'e dudak dolgusu yaptırdım. Hayal ettiğimden de güzel, pürüzsüz ve dolgun dudağım onun sayesinde oldu. İşinde oldukça profesyonel, güler yüzlü, güvenilir, özverili ve hastalarını önemsediği icin ayrıca teşekkürler. Çok memnun kaldım. Sihirli dokunuşlar bekleyen herkese tavsiye ederim.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Karabağlar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Karabağlar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Patolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Aile Hekimi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Nefrolog, Kardiyolog, Hematolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Romatolog, Akupuntur Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 379 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Fana(Antinükleer Antikor), Sinir İletim Çalışmaları, Romatoid Faktörü Testi, Manuel Terapi, Ana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Diskogram, Pelvik Muayene, Kuru İğneleme, Esd (Sedimantasyon).
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 202 hasta/danışan, İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Saim Çıkrıkçı Cad.No:59 Karabağlar şeklindedir.