Kayseri Askeri Hastanesi
Hakkımızda
Kayseri Askeri Hastanesi
Esenyurt Mah. Hisarcık, Kayseri 38000
r....d
Huseyin hocaya açık rahim ameliyati oldum ,kendisi çok ilgili ve başarılı, herseyi detaylı da açıklıyor ,ben çok memnun kaldım, burdan doktor hakkinda yorumlara bakmıştım ameliyat olmadan once ama çok yorum yoktu,sizlere fikir olsun diye yazıyorum,gayette güler yüzlü,muayene sırasında asistanlar bakıyor ameliyata hoca karar veriyor ameliyatlık durum varsa hocayla gorusuyorsunuz, zaten kendisi görüşmede net ne yapacağını açıklıyor,çok memnun kaldım iyi ki huseyin hocayı seçmişim
b....d
Öncelikli olarak yaptıkları işin ne kadar zor olduğunu söylemek istiyorum. Allah yardımcınız olsun fakat kesinlikle memnun kalmadım .Ben yeni gebeyim ve 2. Kontrolümde gittim. Mesai dışı cumartesi gününe aldığım randevuda kapıda çok fazla bekleyen vardı. İçeri girdiğimde ki doktorun tavırları o kadar kötüydü ki . Bişey soruyor cevabını vereceğim hadi ama dışarıda çok insan var diye telaslandiriyor. Kalp atışını dinlemek için gittim kalp atışı var diyip dinletmedi bile. Bir sonraki kontrol ne için olacak diye soruyorum ilk gebeligim olduğu için tabi ki de ne yaşayacagimi merak ediyorum. Doğuma mi gelmeyi düşünüyordun bir sonrakine kontrol işte test yapacagiz diyor. Hayal kırıklığı....
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kayseri Askeri Hastanesi, Kayseri şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kayseri Askeri Hastanesi, Kayseri şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Pratisyen Hekim.
Kayseri Askeri Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kayseri Askeri Hastanesi, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Kayseri Askeri Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kayseri Askeri Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kayseri Askeri Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kayseri Askeri Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kayseri Askeri Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri Askeri Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kayseri Askeri Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kayseri Askeri Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Kayseri Askeri Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri Askeri Hastanesi nerede?Kayseri Askeri Hastanesi adresi Esenyurt Mah. Hisarcık Kayseri şeklindedir.