Kayseri Özel System Hospital
- Demir Hayat Sigorta
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Eureko Sigorta
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Ray Sigorta
- SGK
- Sağlık-Sen
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
nu...l
Burnumda kemik büyümesi ve ucunda düşüklük vardı doktorum ile muayeneden sonra amelyata karar verdik herşey çok güzel ve sorunsuz geçti ellerine sağlık adnan ekinci
ni...z
Burun tıkanıklığı, nefes alamama, ciddi bir kemer problemi şikayetlerim ile tavsiye üzerine Adnan Hocama gittim kendisi şikayetlerime ek olarak kıkırdak erimesinin de olduğunu belirtti. Burnumdan nefes alamadığım için sabah kalktığımda yorgun ve halsiz hissediyordum sanki hiç uyumamış hiç dinlenmemiş gibiydim ve bu gün boyu devam eden bir hal almıştı sürekli yorgun, halsizlik durumum mevcuttu. Burnumdan hocama ameliyat oldum. Ameliyatım ve sonrası çok güzel geçti yaşadığım tedirginliklerin boşuna olduğunu anladım.Şimdi çok doğal ve güzel bir buruna sahibim.Sonuçtan önce Adnan Hocamın memnun olması benim için çok önemli bir detaydı. İşini severek yaptığının bir göstergesiydi. Bilgi ve donanımına gözü kapalı güvenilecek bir doktor ameliyat olalı bugün tam 1 ay oldu. Bu kadar kısa bir süre içerisinde nefes almanın, koku alabilmenin tadına vardım, uykum rahatladı, uyandığımda yorgunluk hissi, halsizlik gibi durumlar ortadan kalktı.İyi ki Adnan Hocam…
di...k
Canım hocam gebelik sürecinde beni çok rahatlattı. Tüp bebek ve ilk bebeğim olması nedeniyle kaygılarım korkularim vardı ama süreci o kadar güzel ilerlettik ki doğuma çok az kaldı. İyi ki yollarımız kesismis. Hep yanımda oldugunu her aşamada hissettirdi. İyi ki varsınız canım hocam
ö....e
Saglikli kilo vermek icin Fatma Nur Hanima gittim.Uyguladigi diyetle idela kiloma ulasmama az kaldi.Diyet listeleri gayet saglikli ve cok dusuk kalorili degil.Yani ac kalarak degil doyarak kilo verdigimi soyleyebilirim.Kendisi de guleryüzlü cok cici bir diyetisyen..Saglikli yasam icin gorusmeye devam..
ah...t
1 ay önce Mitat Erdal Hocaya mide ağrısı şikayetiyle gittik kendisinin endoskobi ve tahlil yapıp Mide fıtığı tanısı koymuştu 1 ay sonra ameliyat olmamız gerektiğini söyledi fakat başka bir hastanede Annemin Pankreas Kanseri olduğunu öğrendik Başarılarınızın devamını diliyorum :(
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
s....p
rotator cuuf sendromu (omuz kası yırtılması) şikayetim vardı kolumu işlevsel olarak hareket ettiremiyordum tavsiye üzerine Gökbörü bedir hocamıza gittim genel muayene emar sonucuna göre yırtık ve kireçlenme olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi 5 Mart 2023 de başarılı bir şekilde operasyonum gerçekleşti hep var olun Gökbörü bey sonsuz minnettarım başarılarının devamını dilerim
**...*
Canım doktorum bilgisiyle tecrübesiyle doğallığı ile sizi mest ediyor ben tedaviden doğuma kadar tüm süreçte doktorumlaydım çok çok çok memnunum kadın doğum deyince ilk aklıma gelecek isimdir. Sabah akşam demeden bütün sorularınızı cevaplar. Allah razı olsun işi gücü rast gelsin inşallah işinde kolaylıklar diliyorumm.
Diyet programı çok olumlu açıklamaları olumlu 16 kg verdim ve hala yola devam ediyorum
f.....
Zayıflamak için gitmiştim ve çok rahat bir süreç ilerliyor doktorum çok anlayışli benim isteklerime de önem veriyor çok memnun kaldım
a....ö
2 ay önce tüp mide ameliyatı oldum. Fatma hanım ile sürecimiz ondan sonra başladı. Her randevuda gayet açıklayıcı bir şekilde yardımcı oluyor her sorduğum soruya özenle cevap veriyor. Randevularımız sohbet eşliğinde geçiyor. İşini layığıyla ve özenle yapıyor iyi ki de yolumuz keşişmiş.
Kayseri Özel System Hospital, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kayseri Özel System Hospital, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Dermatolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Psikolog, Psikiyatrist, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Gastroenterolog, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Kayseri Özel System Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Kayseri Özel System Hospital, toplam 388 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Esd (Sedimantasyon), Radyofrekans Uygulamaları, Burun Estetiği, Sinüs Cerrahisi, Laserasyon Onarımı, MRI, Subkütan Immünoterapi, Enjeksiyon Im, Otoakustik Emisyon, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Kayseri Özel System Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kayseri Özel System Hospital DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kayseri Özel System Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kayseri Özel System Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kayseri Özel System Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri Özel System Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kayseri Özel System Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kayseri Özel System Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam 374 hasta/danışan, Kayseri Özel System Hospital hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri Özel System Hospital nerede?Kayseri Özel System Hospital adresi Gevher Nesibe Mahallesi Gök Geçidi No:15 Kocasinan şeklindedir.