Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi
d.....
Uzun zamandır çocuk sahibi olamıyorduk ve bu süreç hem fiziksel hem de psikolojik olarak bizi oldukça yıpratmıştı. Farklı doktorlara gittik ama ya yeterince açıklama yapılmadı ya da kendimizi gerçekten anlaşılmış hissetmedik. Tam umudumuzu kaybetmeye başlamışken Ece Bedir Sağlam ile tanıştık.
İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı çok farklıydı. Bizi dikkatle dinledi, geçmiş sürecimizi detaylıca inceledi ve her şeyi sabırla, anlayabileceğimiz şekilde anlattı. Acele etmeden, doğru adımlarla ilerlememiz gerektiğini söyledi ve bize özel bir yol haritası çizdi. Bu süreçte sadece tedavi değil, moral olarak da bizi çok destekledi. Ece hocayla iyi ki yollarımız kesişmiş.
n....d
Ecehocam benim bu şehirdeki şansım diyebilirim kendisi icinGebelik haberimi ilk kendisinden ögrendim. Tüm süreclerde hem bilgisi, hem ilgisi, anlayisi ve kibarligiyla yanimda oldu. Doğumum planli olmasina rağmen bebegim bizi biraz korkutarak erken gelmeyi tercih ettigi icin geceden ameliyata alinmam gerekti. Kendisi tüm gecesini bana ayirdi, ilgilendi ve ameliyatimi yapti. Beni de evladimi da saglicakla birbirmize kavusturdu. İlgisine, fedakarliğına minnettarim Iyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle. Bu sürecte insanın doktoruna güvenmesi ve ona teslim olması çok önemli bende öyle yaptim ve çok memnun kaldim kendisinden
ay...y
Rutin muayene için gittiğim Ece hanım naif konuşması, güler yüzü ve her detayı en güzel şekilde anlatmasıyla bütün endişelerimden arınarak muayenemi tamamlamış oldum, iyi ki varsınız
z ...s
Ece Hanım'a 3 aylık denene sonucu gebe kalmadığımdan muayene olmak için gittiğimde sorunumu detaylıca dinleyip gerekli kontrolleri yaptıktan sonra son derece açıklayıcı bir şekilde bilgilendirdi.Verdigi destek ilaçlarından sonra gebe kaldim ve Gebeligimin ilk başlangıcını kendisinden öğrendiğim için mutluyum
he...i
Babamın topuk dikeni ve menisküs rahatsızlığı vardı.Doktor bey,bilgisi ve tecrübesiyle yardımcı oldu bilgili olduğu kadar hoşgörülüde.Kendisine babamın adına teşekkür ediyorum
Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi, Kocaeli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi, Kocaeli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı.
Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi, toplam 65 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Üriner Diversiyon Cerrahisi, Sünnet, Nefrostomi, Laparoskopi, Radikal Sistektomi, Enjeksiyon Iv, Sistektomi, Robotik Cerrahi, Hemodiyaliz, Sistoskopi Ve Üreteroskopi.
Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi nerede?Kocaeli Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi adresi Sakarya Cad. Kocaeli şeklindedir.