Kudret International Hospital
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
2002 yılından bu yana göz alanında hizmet veren Kudret Sağlık Grubu, 2014 yılından itibaren de Kudret International Hospital'ı da grubuna katmıştır.
Kudret International Hospital
- Güneş Sigorta
- Mapfre Sigorta
- SGK
u....ö
Sefa hocam bypasstan başka seçenek yok denilen annemin %100 tıkalı olan damarını açtı , kendisine minnettarız kesinlikle işinin ehli hocamız .
üm...
İyi ki Karşımıza Çıktınız Dr. Yunus Emre Bıkmaz
Çocuğumuzun sağlık sorunlarıyla mücadele ederken uzun süre çözüm bulamadık. Sürekli ilaç verilen, yüzeysel bakılan, geçiştirilen bir süreç yaşadık. Ta ki Dr. Yunus Emre Bıkmaz ile tanışana kadar…
Kendisi yalnızca bir doktor değil; sabırla dinleyen, detayları atlamayan, çocuğu bir birey gibi değerlendiren, ailesine güven veren bir hekim.
Alerji gibi karmaşık konularda dahi takip süreci, bilgilendirmesi ve ilgisiyle fark yarattı.
Her muayenede aynı özenle yaklaşan, gerektiğinde telefonla bile destek olan bir doktorla karşılaşmak bizim için büyük bir şanstı.
Kızımız Asya’nın sağlığına katkınız ve bize verdiğiniz güven için minnettarız.
İyi ki varsınız hocam.
Ümmü ÖZÇALIK
ö....a
Doğduğu günden oğlumun doktoru. Oğlumun aylık ve yıllık gelişimlerine detaylı bakıp bize doğru tedavi yöntemleri uygulayarak sürecimizi kolaylaştırıyor. Hiçbir muayenesini ve tedavi uygulama şeklini yüzeysel anlatmıyor ve uygulatmıyor. Özellikle düşük seviyede alerjik astım olan oğlumun rahatlamasını sağlayan tedavileri çok başarılı. tüm hastalıklarda hastalığın detaylarını irdeleyip doğru sonuca ulaşana kadar uğraşması ve uğraştırması bizim için çok kıymetli.
si...
Doktor bey ile büyük kızım üç buçuk yaşında iken tanıştık. Kızımın bitmek tükenmek bilmeyen öksürük ve tıkanma şikayetleri sonucu kuzenimin tavsiyesi ile kendisine ilk muayenemizi olduk. Gerek detaylı muayenesi, gerek nokta atışı koyduğu teşhis ve reçete ettiği ilaçlar ile alanında gerçek bir uzman doktor. Küçük kızım için de hem periyodik muayenelerinde hem de geçirdiği rahatsızlıklarda kendisi ilk adresimiz oldu. Daha 40 günlükken zatürre olan kızım, doktor beyin koyduğu erken teşhisle süreci çok şükür rahat atlattı. Üstelik kendisine ne zaman aklımıza bir şey takılsa çok rahat ulaştık, kendisi de her zaman bize çok yardımcı oldu. Herkes çocuğu için doktor beyi güvenle tercih edebilir.
i̇...
Doktorumuz ile 2014 yılında ilk kızımda tanıştık. Bronşit alerjik astım kilo alamama şikayetleriniz vardı. Uygun tedavi vererek kısa zamanda iyilestik.
Bu kadar ilgili , bilgili, sabırlı, detaycı, işini òzveriyle yapan mükemmel başarılı
bi doktor zor bulunur .hastalık ve tedavi de her zaman nokta atışı yaparak bize zaman kaybı yaşatmîyor. Artık ikinci kızımda doktoru . Iyiki tanımışız sizi. Gönülden tavsiye ediyorum
sa...
Kızımın bebekliğinde sürekli kusması ve sürekli bronşiolit geçirdiği dönemlerde yollarımız kesişti, kızımın yaklaşık 8 yıldır, oğlumun ise 2 buçuk yıldır doktoru.. Hiç bir detayı esgeçmeyen, tüm soruları içtenlikle yanıtlayan, muayenesini titizlikle yapan gördüğüm ender ve mükemmel bir doktor bizim için..
se...n
Yunus hocam cocukalrimizin bebekliklerinden itibaren doktoru alerji konusunda bi cokmprof gezdik ancak yunus hocam bilgileri yok her alanda super diyebilirim ayrica sehir disindayken bile mail yoluyla her zaman destek oldu cok iyi bir dr ve cok iyi bir insan
ys....
Sefa hocaya eşim ve ben ayrı ayrı muayene olduk. Lafı hiç uzatmadan kendisi hakkında şunları söyleyebilirim; Çok bilgili, tecribeli, deneyimli birisi olduğunu düşünüyorum. Ancak bir konuda pek iyi değil. 'Empati', hastanın endişelerini anlamayarak, sonuç odaklı bir üslup çerçevesinde hastaya olan yaklaşımı biraz rahatsız edebilir. Bazı şikayetlerimden dolayı muayene olmuştum kendisine, tüm tahlil ve tetkikleri yaptı ve sonuç için görüşmeye gittiğimde, kısa keserek, gayet iyi sonuçlar diyip göndermeye çalışması pek hoşuma gitmedi. Benim endişelerimi anlamak, gerçekten iyi olduğuma ve şikayetlerimin kalp ile ilgili olmadığını güzel bir dille söylemek, güven vermek, gönül rahatlığıyla ayrılmamı sağlamak yerine, baştan sağma bir sonuç görüşmesi yaparak, endişe içerisinde ayrılmış oldum. İletişim konusunda yetersiz, onun dışında iyi olduğunu düşünüyorum.
ah...̇
Kalp krizi geçirirken acil olarak gittim. görevini iyi yapan bir hoca, yapılacak tüm işlerimleri yaptı. hergün hasta ziyaretini gerçekleştirip, bilgilendirdi. Hep gülen neşeli tavrı hastaya moral oluyor.
t.....
MÜKEMMEL MÜKEMMEL MÜKEMMEL COCUĞUM 12 AYLIK VE 12 AYLIK SÜREÇTE DEFALARCA HASTANEYE YATIŞIMIZ YAPILDI BOŞ TEDAVİLER SONUCU EVE ÇIKARILDIK KUDRET HASTANESİ YILLARDIR GİTTİĞİMİZ BİR HASTANE OLDUĞUNDAN ORAYA GİTMEYE KARAR VERDİK İYİKİ DE GİTMİŞİZ HOCA GÖRÜR GÖRMEZ ÖZ GEÇMİŞİMİZDEN BAŞLADİ A DAN Z YE HERŞEYİ SORDU HERŞEYİ HERŞEYİ NEREDEYSE 40 DAKİKA SÜRDÜ KONTROL BİZ ŞOK YUNUS EMRE HOCA BİR DAHİİ HOCADAN ÖTE POPOSUNA SAÇ DERİSİNE VARANA KADAR İNCELEDİ İNCELEDİ VE İNCELEDİ ÇOCUĞUM ZATÜRRE OLMAK ÜZEREYMİŞ ÇOK DETAYLI TEDAVİYE BAŞLADİ VE SONUÇ MUTLULUK ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ÖYLE MEMNUN KALDIK Kİ DİĞER İKİ BÜYÜK ÇOCUĞUMUZU DA GÖTÜRDÜK TUTTUĞU ALTIN OLSUN
Kudret International Hospital, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kudret International Hospital, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Ürolog, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Kudret International Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Kudret International Hospital, toplam 356 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Kudret International Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kudret International Hospital DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kudret International Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kudret International Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kudret International Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kudret International Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kudret International Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kudret International Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta/danışan, Kudret International Hospital hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kudret International Hospital nerede?Kudret International Hospital adresi Gmk Bulvarı No: 81 Çankaya şeklindedir.