Çankaya, Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji · Daha fazla

Talatpaşa Bulvarı Hamamönü Cebeci, Ankara Harita

Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Yeni Med Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi

, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Keklik Pınarı, Dikmen Caddesi. No:395 Çankaya, Ankara Harita

Özel Yeni Med Tıp Merkezi

• Özel Polatlı Can Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazla

Yeni Mah. Gordion Cad. No:1, Ankara Harita

Özel Polatlı Can Hastanesi

• 29 Mayıs Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Psikiyatri · Daha fazla

Dikmen Cad. No: 312 Dikmen, Çankaya Harita

29 Mayıs Hastanesi

• Odtü Sağlık Merkezi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazla

Eskişehir Yolu Balgat, Ankara Harita

Odtü Sağlık Merkezi

• Özel Ege Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

Kültür Mah. Libya Cad. No:48/A, Ankara Harita

Özel Ege Tıp Merkezi

• Koza Sokak No:47/8 Gaziosmanpaşa Internatıonal Well Women Clinic, Ankara Harita

Özel Ilgı Sağlık Kuruluşu

• Özel Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum

Tunus Cad. No:9/8 Bakanlıklar, Ankara Harita

Özel Tıp Merkezi

• Turgut Özal Üniversitesi Çankaya Hastanesi Ek Binası

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi · Daha fazla

Aziziye Mahallesi Hoşdere Caddesi No:145 Yukarı Ayrancı, Çankaya Harita

Turgut Özal Üniversitesi Çankaya Hastanesi Ek Binası

• Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği

Kulak burun boğaz, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Aile hekimliği, Diş hekimi · Daha fazla

Mutlukent Mah. 92.Sok.No:17 Ümitköy Hipertansiyon Ve Hiperlipidemi, Çankaya Harita

Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği

• Özel Çankaya Yaşam Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazla

Birlik Mahallesi Şehit Kurbani Akboğa Sokak No:26, Çankaya Harita

Özel Çankaya Yaşam Hastanesi

• Özel Özkaya Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur · Daha fazla

Milli Müdafaa Caddesi No:16 Kızılay/Ankara, Yenimahalle Harita

Özel Özkaya Tıp Merkezi

• Özel İnkılap Özkaya Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon

, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazla

İnkılap Sokak No:27 Kızılay, Çankaya Harita

Özel İnkılap Özkaya Tıp Merkezi

• Özel Minasera Aldan Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Nöroloji

, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2741. Caddesi No:2, Çankaya Harita

Özel Minasera Aldan Hastanesi

• Doktorlar Grubu

Kulak burun boğaz, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

Başkent Apt. No:105/11 Kavaklıdere Tunalı Hilmi Cad., Ankara Harita

Doktorlar Grubu