Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok kadrosunda 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok Manisa ilinde Sağlık mahallesi Ziyagökalp Cad.no:46 adresinde bulunmaktadır. Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2367131500 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Hakkımızda
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok
Sağlık Mah. Ziyagökalp Cad. No:46, Manisa 45310
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ö
ö....t
Müthiş bir doktor tek bakışta durumu çözüyor. akne tedavim için tedavi gördüm ve sonucu mükemmel. hem de Rosea hastalığım için hemen çözüm oldu. Özeldeki birçok doktordan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Uzm. Dr. Dilek Bayraktar • Diğer
m....d
Eşim için, Dr. Dilek BAYRAKTAR'dan randevu aldık; hacca gideceğimi söyledim. cildimde kızarıklıklar var dedim. hiç ilgilenmedi uzaktan ilaç yazıp gönderdi. Daha sonra kontrole geldik gene ilgilenmedi ve vücudumun her yerine yayıldı. 2 hafta sonra başka doktora gittik ve yanlış teşhis ve ilaç verildiğini öğrendik.
Uzm. Dr. Dilek Bayraktar • Diğer
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok, Manisa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok, Manisa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ürolog, Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı.
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok hangi hizmetleri sağlıyor?Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok ile iletişime geçin.
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok kurumundan nasıl randevu alabilirim?Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok nerede?Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok adresi Sağlık Mah. Ziyagökalp Cad. No:46 Manisa şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar