Hakkımızda

Medicana Ataşehir Hastanesi 2021 Mart ayında hasta kabulüne başlamıştır.
Kurumumuzda Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi ve Reanimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, İç Hastalıkları, Dermatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum tıbbı birimlerinde 29 Hekimimiz ile birlikte sağlık hizmeti verilmektedir.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Diyetisyen (beslenme uzmanı)

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Dermatolog

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Corpus Sigorta
  • Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Diğer (İade)
  • Eurocross Assistance Turkey
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

O

o....ö

Yapılan görüntülemelerde mesanede belirgin bir kitle rapor edilmemiş olmasına rağmen; ağrısız ve pıhtılı idrar kanaması nedeniyle ileri değerlendirme amacıyla sistoskopi yapılmasına karar verilmişti. Bu inceleme sırasında mesanedeki tümör saptanarak aynı seansta kapalı yöntemle tamamen çıkarıldı (En-blok TUR-Mt yapıldı); hatta kitlenin sağ üreteri (yani mesaneye giren kanalı) da kapattığı gözlendi ve oraya da açıldıktan sonra stent yerleştirildi ve patolojik incelemede yüksek dereceli mesane kanseri olduğu belirlendi.

Özellikle görüntüleme incelemeleri normal görünse bile ağrısız idrar kanamasının ihmal edilmemesi ve gerekli durumlarda sistoskopik değerlendirme yapılması çok önemlidir.Ayrıca ameliyat öncesi ve sonrası hocamın ilgisi ve bilgilendirmesi çok iyiydi.

• Prof. Dr. Yılören Tanıdır Üroloji Randevusu  •

Ö

öz...9

İlgi, yüzeysel ve mecburi bir tavır değildi, sorumluluk dolu bir ilgi gördük.
    Takip: Hastamızın ameliyatı öncesi, anı ve sonrası sürekli kontrol, telefonla bilgilendirme gibi takip aşamalarını gördük.
    Ameliyatın başarılı yapılıp kitlenin alınması konusu çok başarılı idi.
    Sorun, bir yıl önce idrarda kanama ile başladı. Gittiğimiz şehir hastanesinde ,olayın kan sulandırıcıya bağlanması, incelemede kitlelerin pıhtı şeklinde yorumlanması karşısında kanamalar devam edince görüntüleme ve tetkiklerin her zaman yol gösterici olamayacağını düşünerek, durumu kabullenmeyip sorgulayıcı ve şüpheci olarak, erken ve doğru karar alıp “beklemeden çözüm aramak hayat kurtarır” ne demek görmüş olduk. Tavsiye üzerine Prof. Dr. Yılören TANIDIR hocaya geldik. En blok TUR-Mt(mesane kitlesinin tek parça kapalı yöntemle çıkarılması) ile ilgili başarılı ve doğru bir operasyon geçirdik. Geç kaldım dememek için sorgulayın ve gerekeni yapın. Herkese tavsiyemiz budur.

• Prof. Dr. Yılören Tanıdır Diğer  •

R

rb...b

Bu görüşü, benim gibi doğru hekimi bulabilmek için uzun süre araştırma yapan kişilere deneyimimi aktarmak amacıyla paylaşmak istedim. Ben de tedavim öncesinde oldukça detaylı bir araştırma yaptım.

Yaklaşık 2,5 cm boyutundaki böbrek taşım için idrar yolundan girilerek gerçekleştirilen işlemle tedavi oldum. Herhangi bir kesi olmadan gerçekleştirilen ameliyat sonrasında sürecim oldukça konforlu geçti ve günlük hayatıma kısa sürede dönebildim.

Yılören Hoca, tedavi öncesinde uygulanabilecek yöntemleri, işlemin nasıl ilerleyeceğini ve karşılaşılabilecek durumları detaylı şekilde anlattı. Süreç boyunca ne yapılacağını bilmek benim için oldukça önemliydi.

Böbrek taşı tedavisi konusunda hekim araştıran kişilere, kendi deneyimimi yol gösterici olması açısından paylaşmak istedim. Benim açımdan tedavi süreci planlandığı şekilde ve başarılı bir şekilde tamamlandı.

so....

Ahmet Göçmen Hoca, hamilelik ve doğum sürecimde her zaman ilgili, güler yüzlü ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Tüm süreç boyunca kendimi emin ellerde hissettim ve bana güven verdi. Sayesinde doğum sürecim çok rahat ve huzurlu geçti. İyi ki Ahmet Hocayı seçmişim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Ahmet Göçmen Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

ma...

I had three unsuccessful procedures for my right kidney stone before seeing Prof. Dr. Yılören Tanıdır. During my first consultation, my condition and treatment options were explained clearly. I underwent ECIRS (combined PNL and RIRS), and the stone was completely removed. The procedure went smoothly, and my recovery was better than I expected. The Double-J stent had an external retrieval string and was removed by pulling the string. The removal took less than one second, required no anaesthesia, and caused no pain in my experience. Throughout the process, communication was clear, follow-up appointments were well organized, and my questions were answered promptly. This experience also showed me that kidney stones should not be ignored, even when they cause little or no pain, because they may still require treatment and regular follow-up.

al...

Ahmet öğrenci hocam a ... Boyun fıtığı ameliyatımı başarıyla gerçekleştirmiş iletişim i son ana kadar sürdürmüş güler yüzüyle moralimi en üst seviyede tutmuştur... Ayrıca güler yüzlü personeli ve yardımları içinde kendilerine minnettarım.. İyi ki böyle hekimlerimiz var ...

• Prof. Dr. Ahmet Öğrenci Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

i̇...n

Uzun süredir yaşadığım prostat büyümesine bağlı idrar yapma sorunları nedeniyle HoLEP ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinden taburculuğa kadar her aşamada ilgi ve alakalarını hiç eksik etmeyen doktoruma ve tüm ekibine başarılarının devamını dilerim. Süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. Şu an yaşam kalitem belirgin şekilde arttı. Alanında gerçekten güven veren bir hekim.

• Prof. Dr. Yılören Tanıdır HoLEP Prostat Ameliyatı  •

Z

z.....

Tavsiye üzerine Hüseyin hoca ile karşılaştık gerçekten anlatıldığı gibi ilgi ve becerisi ile bizi çok güzel bilgilendirdi , hastane değiştirecektik eğer Hüseyin hocayla karşılaşmasak yüzeysel ilgilenmelerden çok sıkılmıştık .

• Uzm. Dr. Hüseyin Kıyak Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

ha...

Kapalı Böbrek taşı ameliyatı oldum Yılören hocam her konuda destek oldu ve süreçimi yakından takip etti.

• Prof. Dr. Yılören Tanıdır Böbrek Taşı Cerrahisi  •

Hüseyin Bey’in mesleki bilgisi ve deneyimi konusunda olumsuz bir düşüncem yok. Ancak iletişim konusunda daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle yeni doğum yapmış, duygusal olarak hassas bir anneye sütün yetmiyor, mama başlanmalı gibi bir bilgiyi aktarırken daha empatik ve nazik bir üslup kullanılmasının çok önemli olduğuna inanıyorum. Son randevumuzda benimle sert konuştu. Bu yaklaşım beni çok etkiledi ve gün boyu ağladım. Tıbbi bilginin doğru olması elbette çok önemli; ancak bu bilginin nasıl aktarıldığı da hasta üzerinde en az verilen bilgi kadar etkili olabiliyor.

• Uzm. Dr. Hüseyin Kıyak Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• Medicana Ataşehir Hastanesi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Medicana Ataşehir Hastanesi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Alerjisi Doktoru, Dermatolog, Dil ve Konuşma Terapisti, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, El Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Gastroenterolog, Göğüs Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Mikrobiyolog, Nefrolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Onkolog, Odyolog, Psikiyatrist, Romatolog, Radyasyon Onkoloğu, Biyokimya Uzmanı, Ürolog.
  • Medicana Ataşehir Hastanesi, toplam 666 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
  • Hayır, şu anda Medicana Ataşehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Medicana Ataşehir Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Medicana Ataşehir Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 766 hasta/danışan, Medicana Ataşehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Medicana Ataşehir Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Medicana Ataşehir Hastanesi adresi Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir şeklindedir.