Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, İstanbul Anadolu Yakası’nda Medicana Sağlık Grubu vizyon ve misyonu ile VIP hizmet sunmak hedefiyle 2015 yılında kurulmuştur. Merkez, Göz Hastalıkları, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Medikal Estetik, Dermatoloji, Ağız ve Diş Sağlığı, Psikiyatri ve Genel Cerrahi gibi branşlarda verdiği hizmetlerle ön plana çıkmaktadır.

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi, Medicana Çamlıca Hastanesi’ne 50 metre mesafede bulunmaktadır. 3.000 metrekare kapalı alanda 2 ameliyathane, 1 doğumhane, 7 yatak ve 4 saç bakım (saç ekim) odası kapasitesiyle hastalarına hizmet vermektedir.

Uluslararası Hasta Merkezi’nde yurt dışından gelen hastalara da hizmet sunan Medicana Çamlıca Tıp Merkezi’nde farklı ülkelerden tanı ve tedavi hizmeti almaya gelen uluslararası hastalar için gerekli olabilecek tüm olanaklar sağlanmaktadır. Ağırlıklı olarak; İngilizce, Arapça, Rusça olmak ihtiyaç halinde tüm dillerde hizmet verilen merkezde; yurtdışından gelen hastaların, tıp merkezi içindeki tüm süreçlerinde destek verilmektedir. Bölgede bulunan anlaşmalı oteller ve TÜRSAB güvencesinde anlaşmalı olduğu ulaşım, karşılama ve konaklama hizmetlerinde de destek verilmektedir.

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi; Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Gürcistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna, Romanya, Kosova, Almanya, İrlanda, İsviçre, İtalya, Libya, Tunus, Irak, Filistin, Katar, Avustralya, Somali, Etiyopya gibi ülkelerden hasta ağırlamaktadır.

Odalarımız

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi’nde hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere 6 adet standart, 1 adet suit oda bulunmaktadır. Ferah odaları, hasta ve hasta yakınlarının temel ihtiyaçlarına eksiksiz bir şekilde cevap vermek üzere hazırlanmıştır. Minibar, televizyon, internet, özel kasa gibi hizmetlerin yer aldığı odalarda, hasta yakınlarının da dinlenebileceği, bir adet iki kişilik koltuk, düşme riskine karşı bilgilendirme broşürü, tuvalet ve banyolarında hemşire çağrı sistemi bulunmaktadır.

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi Özellikli Branşlar

· Klinik Psikoloji

· Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

· Ruh Sağlığı ve Hastalıkları / Psikiyatri

· Saç Ekimi

Ağız ve Diş Sağlığı branşında hem çocuk hem de erişkin hastalar için tanı ve tedavi hizmetleri verilmektedir. Başta diş ve diş eti hastalıkları, estetik diş hekimliği, protetik uygulamalar, total ve parsiyel protez uygulamaları ve cerrahi uygulamalar olmak üzere hastalara yönelik tüm tedaviler yapılmaktadır.

Göz Hastalıkları branşında göz sağlığı ve hastalıklarına yönelik kapsamlı hizmet sunulmaktadır. Diyabet hastaları başta olmak üzere rutin takipli hastalara verilen hizmetlerin yanı sıra refraktif cerrahi, katarakt cerrahisi, glokom, kornea, üvea-retina, vitreoretinal cerrahi, şaşılık, nörooftalmoloji, oküloplastik, kontakt lens konularında çalışan hekim kadrosu ve sağlık personeli ile uluslararası standartlarda hizmet vermektedir.

Medikal Estetik bölümünde kişiye özel yaklaşım ile hizmet sunulmaktadır. Botox, Dolgu, PRP, Mezoretapi, H100 Aşısı, Somon DNA, Kirpik Lifting, Dudak Mezoterapisi ve Lazer Epilasyon gibi uygulamalar hekim kadrosu gözetiminde estetisyenlerimiz tarafından uygulanmaktadır.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, genel tanımı ile insan vücudunda doğuştan veya sonradan meydana gelen problemleri gidermeye çalışan, bütün vücut yapılarının anatomik olarak tam olmasına yönelik çalışmaların yapıldığı branştır. Estetik operasyonlar içinde; burun estetiği (rinoplasti), meme estetiği (temassız göğüs büyütme ve yani yağ transferi ile meme implantı), liposuction (bölgesel incelme, vücut şekillendirme), göz kapağı ve kaş, yanak ve elmacık kemiği, çene, boyun şekillendirme, alt ve üst göz kapağı ile birlikte kaş asma ya da kontür verme amacı ile yağ enjeksiyonu, yanak ve elmacık kemiği dolguları sonrası çene ucuna ya da massater botox enjeksiyonları gibi güncel operasyonlar yer almaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
  • Aveon Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • senCard
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

Y

Gerek güler yüzlülüğü gerek ilgisi ile gerçekten şahane bir doktor. Tamamen kişiye ve hedefinize odaklı program ile ilerliyor. Daha önce sağlık problemim sebebi ile gitmiştim şimdi ise kilo verme odaklı bir çalışmamız oldu güzel sonuçlar da aldık

I

İnsülin direnci, PCOS tanıları ve artık baş edemediğim kilolar sebebi ile Deniz Hanım’la yollarımız kesişti. 1 ay kadar kısa bir sürede profesyonel desteğiyle 10 kilo verdim. Yalnızca kilo vermekle kalmadık aynı zamanda sayesinde yumurtalıklarımda bulunan 4 cm kist cerrahiye gerek kalmaksızın beslenme düzenim ve verilen kilo sayesinde gitmiş oldu. Gönül rahatlığı ile çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız Deniz Hanım

P

Zayıflama Hikayem 27 Şubat'ta başladı Temmuz ayına kadarki yaklaşık 4 aylık bir sürede 20 kilo verdim. Deniz Hanım Samimiyeti ,güler yüzlülüğü ,pozitif enerjisi ile beni bu yolculuğumda son derece mükemmel şekilde destekledi defalarca diyet yapmaya çalıştım birçok Diyetisyene gittim fakat Deniz Hanım'ın motivasyonu sayesinde başardım .2 aylık bir tatil molası vererek Eylül ayında tekrar kaldığım yerden devam edeceğim ve kesinlikle Deniz Hanım diyorum.

U

Deniz Hanım ile şansa tanışıp 1.5 ayda gerek yönlendirmesi, takibi, sıcak ve pozitif yaklaşımı, disiplinli olması gerektiği hususlarda desteği ve her zaman ki güler yüzü sayesinde 1.5 ay da 13 kg ile diyetimi devam ettirmekteyim. Bu süreçte motivasyonumu desteklediği her dakika için kendisinden çok memnun kaldım. Tekrar kilo verirsem (umarım olmaz) yine kendisinden gözüm kapalı destek alırım

• Dyt. Deniz Pirçek Aralıklı Oruç Diyeti  •

Kilo vermeye karar verdiğim süreçte Deniz Hanımla karşılaştım ve aylar içerisinde ki değişimim beni çok mutlu etti kendisine her hafta gittiğimde ekstra özen ve ilgi ile bana uygun diyet listeleri ayarladı her aşamasından çok memnunum iyi ki kendisiyle karşlaşmışım.

• Dyt. Deniz Pirçek Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği  •

Kendisiyle sadece bir kez görüştüm ve hiç memnun kalmadım. İyi bir şekilde dinlenmedim ve anlayışla karşılanmadım. Depresyonda olduğum için beni şizofreni hastası olan danışanıyla kıyaslaması beni çok rahatsız etti. Kullanmakta olduğum ilaca yan etkisi nedeniyle artık devam etmek istemediğimi belirtmeme rağmen ilacımla ilgili tıbbi terimleri bana açıklamadan kullanarak ısrarla üç kez ilacımın dozunu artırmak istedi ve kendisini bunu yapmaması için zor ikna ettim. Yazdığı yeni ilaçların yan etkileri hakkında da bilgi vermedi; görüşmemizden sonra prospektüsleri okuyarak çok yan etkisi olduğunu öğrendim. Ayrıca bu ilaçları mevcut hastalıklarımı sormadan yazdı.

• Uzm. Dr. Meltem Vural Psikiyatri Randevusu  •

K

Deniz hocamla toplamda 11kg verdim, her hafta ölçüm alıp listemi yeniledi, detaylı açıklama yaparak,tüp bebek tedavi sürecimde bana iyi gelecek yiyecekleri listeme ekledi.
    Deniz Hocanın en sevdiğim yanı, beni dinlemesi ve “tamam o zaman , böyle yapalım demesi”
    Ben de kendisini dinledim ve ideal kiloma kavuştum.
    Kilo verme sürecimde çok bunalmadım , bu durumu haftada 1 görüşmemenize ve Deniz hocasının pozitifliğine bağlıyorum.

Z

Merhaba ben kesinlikle diyet yapamam diye düşünürdüm hep ve hızlıca kilom artıp saglık problemleri yaşayınca tesadüfen araştırırken Deniz hn. Randevumu aldım. Çok heyecanlı başladığım diyetimin aslında çok kolay ve aç kalmadan zayıflatan Deniz hanıma minnettarlıgımla bitirdim. Bana sağlıklı beslenmeyi öğretti.

• Dyt. Deniz Pirçek Diyetisyen Randevusu  •

Kilo verme konusunda umudumu yitirmişken bana yardımcı olan sevgili Deniz hocamdan çok memnun kaldım. Özellikle güler yüzlü ve samimi oluşu motivasyon olarak iyi hissettirmesi kişiye öz güven veriyor. Sayesinde istediğim kiloya ulaştım ve mutluyum.

• Dyt. Deniz Pirçek Diyetisyen Randevusu  •

Deniz hanım ile beslenmeyi öğrenip düzgün kilo vermek için başladım. Çok güzel bir deneyim oldu. Hem çok şey öğrendim. Hem benim için çok büyük motivasyon oldu. İşini sevgi ve büyük titizlikle yapan indanlara hayranım.

• Dyt. Deniz Pirçek  •