- Ana Sayfa

- Fizik tedavi uzmanı
- Beyin ve sinir cerrahı
- Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
- İç hastalıkları uzmanı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Kulak burun boğaz doktoru
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Göğüs cerrahı
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Ürolog
- Kardiyolog
- Nörolog
- Radyolog
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Göz doktoru
- Ağız ve diş sağlığı
- Gastroenteroloji cerrahı
Kadıköy 1 adres
Hakkımızda

Bugün 12 hastane ve 6000 üzerinde çalışanıyla sağlığın her alanında, sağlık hizmetini başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa da sürdürmektedir.
Sürdürülebilir sağlık hizmeti sunumu sağlamak amacıyla Dünya’nın belirli bölgelerinde hizmet ofisleri açmıştır.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterGenel cerrah
Dermatolog
Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Kulak burun boğaz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Ürolog
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Chubb European Group
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Chubb European Group
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- senCard
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
h....ö
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hüseyin Hocam böbrek taşı ile ilgili operasyonumu planlayarak yaptı.Hem yakın ilgisi hemde hekimliği ile ilgili son derece profesyoneldi.Şehir dışında gelmemizden dolayı zamanlama ve planlamayı yaparken bunları göz önünde bulundurması bizim için çok değerliydi.Hüseyin Hocama tedavi sürecinde beni çok rahatlatarak hiçbir şekilde endişe etmeden operasyonu ve süreci tamamladık.Kendisine çok minnettarım.
nu...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hüseyin Akyıldız hocama tavsiye üzerine gittim.Prostad sorunum vardı muayenesi sonucunda biyopsi kararı verdi. Çok samimi yaklaşımı ve tedavi süreci boyunca çok ilgili,
konusunda gerçekten uzman.
Oğlumun ve benim tüm kaygılarımızı giderdi.
İyiki varsınız Hüseyin Akyıldız hocam.
ha...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Neredeyse 3 yıldır ileri derecede göz kuruluğu yaşıyordum. Mehmet hoca ilaçla sabırla kuruluğu en aza indirdi. Sayesinde artık normal hayatıma döndüm.
l.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Değerli Aycan Hocam yaklaşık 5 ay önce rutin olarak, bir şikayetim olmaksızın gittiğim kalp muayenesinde detaylı ve titiz yaklaşımı ile bazı tahliller ve anjiyo bt yönlendirmesi yaptı. Ertesi gün çıkan kan değerlerine baktıktan sonra bu değerleri kötü beslenme ile açıklayamayız, damarlarda tıkanıklık olmalı diyerek hemen kan sulandırıcı ve kolesterol ilaçlarına başlattı. İleri tetkikler önerdi. Bu ziyaretten sonra yaptırdığım ileri tetkikler neticesinde 3 ana damarımda tıkanıklık tespit edildi ve by pass ameliyatı oldum. Aycan Hocam bana o gün o ilaçları başlatarak beni olası bir kalp krizinden korudu, hayatımı kurtardı. Bir şikayeti olmayan hastaya karşı gösterdiği titiz ve detaycı yaklaşım sayesinde bugün sağlığıma kavuştum. Bundan sonraki kardiyolojik süreçte değerli görüşlerinden yararlanmayı diliyorum.
mu...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Prof.Dr.Aycan Fahri Erkan'a ilk 2025 ocak ayında yüksek tansiyon şikayeti ile gittim.Uyguladığı doğru tedavi sonucunda şu anda iyi durumdayım.Ayrıca istediği kan tahlillerinin sonucuna bakıp başka bir hastalıktan şüphelenerek beni farklı bir doktora yönlendirdi.Gerçekten çok ilgili ve çok bilgili bir doktor.Kardiyoloji alanında şikayeti olanlar kesinlikle gönül rahatlığıyla ve güvenle gidebilir.
b....t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ayşe hanıma kanal tedavisi için başvurdum kendisi profesyonel bir şekilde yaklaşarak dişimi tedavi etti ilgili ve güleryüzlüydü
n....n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sayıca fazla ve oldukça büyük miyom ameliyatımı gerçekleştiren bilinçli,kararlı net bir doktor kendisi.İyi ki diyorum…
uz...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hakan Bey sadece hekimliğiyle değil, insanlığıyla da eşsizdir.Bir yıl arayla önce belimden, sonra da boynumdan ameliyat oldum.Ameliyatlarımın ikisi de çok başarılı geçti, geçmez sandığım tüm şikayetlerimden kurtuldum ve yaşam kalitem oldukça arttı. Bel ameliyatından 30, boyun ameliyatından 5 gün sonra normal yaşamıma döndüm, hatta çevremdekiler ameliyat olduğuma bile inanamadılar. Böyle bir doktora rast gelmek bir insanın başına gelebilecek en büyük şanstır, emin ellerde olduğunuzu hissedersiniz. Kendisi benim için bir süper kahramandır.
me...e
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Burun boşluğunda (geniz) oluşan polip sebebi ile kendisine muayene oldum. 10 ay boyunca ağzımdan burnumdan kan geliyordu. Öncesinde 3 doktor ilaç ile tedavi uyguladı hiçbiri işe yaramadı. Ünal hocam ilk görüşte ameliyat dediği halde korkumdan 2-3 ay öteledim. Sonrasında burnumda ki kanama ilerlediği için yine kendisine gittim bu defa acil ameliyat dedi. O kadar mükemmel bir doktor ki nezaketi, bilgisi ve ciddiyetiyle insana güven veriyor. Ameliyatım çok başarılı geçti kontrollerimde çok nazik ve ilgili davrandı. Kendisine sonsuz saygılarımı sunarım. İyi ki var…
ka...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bengi hanımla covid sonrası kalp ile ilgili bazı şikayetlerim için randevu olup muayene oldum. Kendisinin hastalarına gösterdiği özen takdire şayandı. Hem çok ilgiliydi, hem de çok kibardı. Doğru yönlendirmeleri sayesinde sanal anjiyo yaptırdım ve aslında kalbimde bir sorun olmadığını, anksiyeteye bağlı olarak psikolojik bir durum olduğunu öğrendim. Kendisi dürüstlük konusunda da ayrıca güvenimi kazandı.
Medicana Kadıköy Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medicana Kadıköy Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Gastroenterolog, Genel Cerrah, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Kardiyolog, Nörolog, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Gastroenteroloji Cerrahı.
Medicana Kadıköy Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medicana Kadıköy Hastanesi, toplam 818 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
Medicana Kadıköy Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medicana Kadıköy Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medicana Kadıköy Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medicana Kadıköy Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medicana Kadıköy Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medicana Kadıköy Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Medicana Kadıköy Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 157 hasta/danışan, Medicana Kadıköy Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medicana Kadıköy Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Medicana Kadıköy Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medicana Kadıköy Hastanesi nerede?Medicana Kadıköy Hastanesi adresi Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11 Kadıköy şeklindedir.
- Kadıköy bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Psikolog klinikleri