Memorial Ankara Hastanesi
- Aviva Sigorta
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
tü...a
Çocuğumuz lenfoma tanısı aldığında durumu kritik olduğu için Ankara bilkent şehir hastanesine il dışından geldiğimizde ilk muayenesini seda hanım yapmıştı ben tanı konma aşamasındaki süreci anlatırken ağlamaya başladığımda oda benimle birlikte ağlamıştı zor bi süreç doktorlar genelde duygularını ortaya koymazlar ama seda hanım çok başka biz ona ilk günden çok alıştık bize yeri geldi doktor yeri geldi arkadaş yoldaş oldu zor zamanlarımızda bize hep yardımcı oldu çocuğunuzla abla gibi anne gibi ilgilendi çok şükür zor süreci atlattık ama halâ görüşüyoruz kontrollere geldiğimizde kendisinide ara ara ziyaret ediyoruz biz onu çok sevdik işinde mahir dinamik ve güler yüzlü herkese tavsiye ederiz
ev...r
Prof. Dr. Cem Yorgancıoğlu Hakkında
Cem Hoca, yalnızca bir cerrah değil; insan ruhuna dokunan, güven ve umut aşılayan gerçek bir yaşam ustasıdır. Babam, daha önce mitral kapak ameliyatı geçirmişti ve bu ikinci ameliyatında hem mitral hem de aort kapağının değişmesi gerekiyordu. Buna ek olarak triküspit kapakta da ileri düzey yetersizlik vardı. Bu karmaşık duruma rağmen Cem Hoca, olağanüstü bir başarıyla ikinci açık kalp ameliyatını gerçekleştirdi. Mitral ve aort kapakları yenilendi, triküspit kapağı ise onarıldı. Hekimliği yalnızca teknik bir iş değil, vicdani bir sorumlulukla yerine getiren Cem Hocamız sayesinde korkumuz yerini güvene, çaresizliğimiz ise minnete bıraktı.
gü...b
Nilgun hocam en umutsuz oldugun zamanda güneş gibi doğdu.saclarım birden dökülmeye başlamıştı sacım kalmayacak dıye o kadar korkuyordum ki çünkü cok kısa zamanda sacımın çeyregınden daha azı kalmıstı.nilgün hocama muayeneye gittğimde aglamaktan derdımi anlatamamıştım cok kötü zamanlardı sac benım için cok önemliydi ve kendıme göre cok guzel saclarım vardı.ıkı tane sprey,sampuan ve vıtamın takvıyesı verdı. Ama saclarımın kökü cok zayıfladıgından sadece bunların yeterlı gelmeyecegını 4 seans prp 4 seans mezoterapi yaptırmam gerektiğini söyledi. Hemen aynı gun prp yaptık. Suan besinci seansı bitirdim ve dökülmem yok denecek kadar az aynı zamanda dokulen saclarımın yerıne cıktı ve uzadı bile .aglaya aglaya gittiğim yolu simdi mutlu mutlu gidiyorum iyi ki varsınız ıyı ki yolumuz size cıktı.
i̇...i
Eşimin timektomi ameliyatı olması gerekiyordu. O kadar ilgili ve bilgili bir doktordu ki çok riskli bir ameliyat olmasına rağmen içimiz rahat bir şekilde ameliyat oldu. Hem öncesinde hem sonrasında ki süreçte çok ilgili bir doktor. Böyle komplike ameliyatlarda kime sorsak adını duyduk. İyi ki tanımışız diyoruz.
mu...
Ali hocamı eşimin ayak bileği kırığı kontrolu için gittiğimizde tanıdım ve benimde omuz kas yırtığım için Aralık 2024 yılında ameliyat oldum. Ameliyat sonu bir ay askı bir ay Fizik Tedavi sonucu kolumu rahat kullanmaya başladım. Ali hoca önce insan gibi insan ve daha sonra doktor gibi doktor. Yani mesleğinin yüz akı bir hoca. Bana ameliyattan önce iki üç ayda kolunu kullanırsın dedi ve iki ay sonucu kolumu kullanmaya başladım. Ali hoca ameliyat öncesi bilgisayar başında ameliyatın nasıl yapılacağını detaylı birşekilde izah etti. Bana sonsuz güven verdi ve tereddütsüz ameliyatta kendisine teslim oldum. Kendisinin başarılarının devamını dilerim. İyiki varsınız Ali hocam. Yolun açık olsun.
al...
Yaşamış olduğum tanısı çok zor olan spinal arteriovenöz fistül hastalığımı mükemmel insanlığı, güler yüzü ve mükemmel tecrübesi ile pes etmeden incitmeden hayata tutunmamı sağlayan Prof. Dr. Funda Uysal Tan Hocama minnettarım. Hocam iyi ki varsınız sizin gibi ince nahif ve mesleğine aşık hocalarımız sayesinde nice umudunu yitiren hastalar şifa bulacak. Yürümemi, beni felç olmaktan kurtaran Funda Hocama borçluyum. Siz var olun ki nice hastalar şifa bulsun.
h....b
ilk kez kızım 3 aylıkken tanıştık kendisiyle.Nefes tutup,tepkisiz,hareketsiz kalıp sonra kendini düzeltiyordu.Detaylıca kontrol edip,bu hareketlerin yenı doğanlarda normal olduğunu söyledi.Daha sonra yaklaşık 3 yaşında yüksek ateşte bilinç kaybı yaşamıstık.O konuda da bizi rahatlattı.Ve tabiki 4 yaşında ateşli havalemiz oldu ilk kez.Kontrole korka korka erteleyerek gittik..Detaylı muayenimizi yaptı ve bunun basit bir havale olduğunu ve herseyin yolunda olduğunu belirtti. eeg çekme ihtiyacı bile duymadı.Ve artık bizim aynı zamanda pediatrik kontrollerimizde giitğimiz hocamızdır kendisi.En önemlisi şudur istediğimiz an gece bile mesajlarımıza dönen, beni rahatlatan, akabinde biz unutsak kendisinin unutmayıp kızımızın nasıl olduğunu arayıp soran insandır.Bu bizim için paha biçilemez.İyiki tanıdık kendisini.
kü...i
Lösemi teşhisi alan 5yaşındaki oğlum Ömer Batın için yaklaşık 1senedir Ankara Memorial Çocuk Hematoloji&Onkoloji bölümde sevgili doktorumuz Dc.Doktor Meriç Kaymak ile tedavi görmekteyiz kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız mesleğini gerçekten hakkıyla yapan sayılı Doktorlarımızdan bu zorlu süreci kendisiyle yönetmekten mutluyuz kişisel deneyimine ve tecrübesine tedavimiz boyunca sonsuz güvendik tedavimizi kendisiyle sağlıklı bir şekilde tamamladık. Bir sene boyunca her sabah vizite geldiğinde o güler yüzüyle karşılaştık Kendisini çok seviyoruz ve hayat boyu başarılar diliyoruz.
ef...ş
Hocamla Pnömotoraks ameliyatı oldum. Gerçekten en başından beri çok güzel bir şekilde ilgilendi. Hoş bu ameliyatın ağrılı yanları çok fazla özellikle de tüpten ötürü. Ama hocam yazdığı ilaçlarla yatış sürecimde de gerekli rahatlamamı sağladı. İstediğiniz zaman telefonla aradığınızda size sanki neden aradın der gibi davrandığını hissetmediğim ilk doktor sanırım. Bu açılardan ve deneyimi açısından iyi bir doktor gerçekten. Tercih edecek olan insanlara gözleri kapalı bir şekilde Sedat hocama gidebileceklerini belirtebilirim
bü...a
Kızım 2 aylıktı Ersoy bey ile tanıştığımızda kanlı kaka sorunuyla gittik öncesinde 4 doktora daha gitmiştik ama hiç biri Ersoy Bey gibi açıklayıcı değildi neden kanlı kaka olur deriden alerji testi neden bakılır hepsini anlattı ve içimizi rahatlattı çocuk alerji için güvenerek gidebileceğiniz bir doktor
Memorial Ankara Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Memorial Ankara Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Genel Cerrah, Ürolog, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Hematolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikolog, Gastroenterolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Psikiyatrist, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Radyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru.
Memorial Ankara Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Memorial Ankara Hastanesi, toplam 951 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Memorial Ankara Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Memorial Ankara Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Memorial Ankara Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Memorial Ankara Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Memorial Ankara Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Memorial Ankara Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Memorial Ankara Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Memorial Ankara Hastanesi nerede?Memorial Ankara Hastanesi adresi Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4 Çankaya şeklindedir.
- Ankara bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Altındağ bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri