Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Hakkımızda
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Oğuzlar Mahallesi Mevlana Bulvarı No:143/A, Çankaya
ö.....
1 hafta önce gittiğim diş taşı temizliğinden gayet memnun kaldım, elinize sağlık. Diğer hizmetlerini denemedim.
ay...n
Zeynep o kadar tatlı ki oğlum çınar diş problemi olmasa bile görmek istiyo. Diş çekileceği zaman anestezi ile ilgili endişelerim vardı ama Zeynep hanım sağolsun iğne yaptıgını hiç hissettirmedi oğluma. Tedavisi çok güzel geçti. Zeynep ablamızı çok seviyoruz çok kalp gönderiyoruz
tu....
7 yasindaki oglumun disleri bayagi sorunluydu. Dolgu ve kanal tedavisi gerekiyordu. 1 den fazla islem olacagi icin doktorumuz sedasyon onerdi. Sukurler olsun sedasyon cok basarili gecti.sedasyon sonrasi agri bile olmadi. Tabi bu durum bunyeden bunyeye farklilik gosterebilir ama biz sıkıntı yasamadik. Ne yapmasi gerektigini bilen guven veren ve isine hakim bir doktor. Oglumla iletisimi de cok iyi. Tavsiye ederim.
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Diş Hekimi, Ortodontist, Endodontist, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Periodontolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 21 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Küretaj, Diş Estetiği, Gülüş Tasarımı, Diş Eti Ameliyatı, İmplantoloji, Periodontoloji Cerrahi, Diş Eti Estetiği, İmplant, Dental Anestezi, Cep Derinliği Azaltma.
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta/danışan, Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Oğuzlar Mahallesi Mevlana Bulvarı No:143/A Çankaya şeklindedir.
- Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri