Hakkımızda

Optimum Psikoloji, çocuk, ergen, yetişkin ve çiftlere yönelik psikolojik danışmanlık ve destek hizmetleri sunan bir danışmanlık merkezidir. Merkezimizde bireylerin yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri psikolojik, duygusal ve ilişkisel süreçlere profesyonel bir çerçevede eşlik edilmesi amaçlanmaktadır.

Optimum Psikoloji bünyesinde Klinik Psikolog, Psikolog, Psikolojik Danışman, Pedagog, EMDR Danışmanı, Aile Danışmanı ve Diyetisyenlerden oluşan bir uzman kadro ile hizmet verilmektedir. Çalışmalar; çocukluk ve ergenlik dönemi süreçleri, yetişkin bireylerin yaşamsal uyum konuları, çift ve aile ilişkileri ile bireysel danışmanlık alanlarını kapsamaktadır.

Merkezimiz Bilkent (Ankara), Çayyolu (Ankara), Konya ve Antalya’da bulunan şubeleriyle yüz yüze hizmet sunmaktadır. Ayrıca çevrim içi danışmanlık hizmeti aracılığıyla farklı şehir ve ülkelerden danışanlara da erişim sağlanmaktadır.

Psikolojik danışmanlık süreci, bireylerin kendilerini tanımalarını, yaşadıkları durumları anlamlandırmalarını ve yaşamlarına dair farkındalık kazanmalarını destekleyen profesyonel bir süreçtir. Bu nedenle Optimum Psikoloji’de hizmet alan bireyler “hasta” değil, “danışan” olarak tanımlanır.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Psikolog

Psikolog

Optimum Psikoloji-Ankara
Mustafa Kemal Mahallesi 2132. Sokak Ege Apartmanı, No:9/11, Çankaya 06000
  • Diğer (İade)

Dört aylık evliyim.Esimle birlikte olamiyorduk.Bunun üzerine bir jinekologtan destek aldım lakin süreçte başarılı olamadım.Bunun üzerine eşimle araştırmaya başladık ve optimum psikoloji ve Fatih hocam karşıma çıktı.Kendisi oldukça anlayışlı ve işinde uzman,bize her aşamada destek oldu ve evde yapacağımız ödevler verdi ve süreci 5 seansta tamamladık.Vajinusmus ilişkiyi zorlayan bir süreç hiç vakit kaybetmeden destek alınması gerekli diye düşünüyorum Fatih hocam ve optimum psikoloji hayatımızı değişirdi.Hic çekinmeyin vakit kaybetmeden bu iyiliği kendinize yapın.

• Kl. Psk. Fatih Uğur Randevu  •

Zeynep hanımdan ortanca kızım için destek aldık. Kardeş sevgisi üzerine çalışıyorlar. Seanslar ilerledikçe çocuğumun üzerinde inanılmaz bir etkisi oldu. Zeynep hanım tüm süreç boyunca çok ilgiliydi. Kızım kendisini çok sevdiği için keyifle gelmeye devam ediyoruz.

• Psk. Zeynep Nur Batuk Oyun Terapisi  •