- Ana Sayfa
- Ortogrup Klinik
Hakkımızda
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterOrtopedi ve travmatoloji uzmanı
Ortogrup Klinik
Hurmalı Mahallesi Kurtuluş Caddesi No:39/34 , Central Plaza, Seyhan 01060Sigortalar
- AIG Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
ey...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Merhaba, kızım doğuştan spina bfida rahatsızlığı ile dünyaya geldi. 5,5 yaşındayken yapışan sinirlerin ayrılma ameliyatından sonra skolyoz hastalığı olduğunu öğrendik. Beyin cerrahi doktorumuz aracılığıyla metin hocamla yaklaşık 10 yıl önce görüşme sağladık. İlk gördüğümüzde yüzündeki tebessümü, bizi hastalık hakkında bilgilendirmesi bize ışık olmuştu. Önce süreci takip etti ve gelişme çağına geldiği zaman ameliyat olmasının daha iyi olacağını anlattı ve her kontrole gidişimizdeki ilgili anlatımlarıyla bizlere sonsuz bir güven verdi. Kızım hocamızın sayesinde ameliyat oldu ve şuan 19 yaşında. Bu yolculukta bizimle beraber olduğu için sonsuz saygılarımı sunarım. Böyle rahatsızlıkları olan kişiler için kesinlikle tavsiye ederim. Alanında çok başarılı, güvenli, içten, sevgi dolu ve saygıdeğer hocamıza tekrar tekrar minnet duyarım. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Metin hocamızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor iyi günler.
çe...7
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babacan tavrıyla en net ve anlaşılır şekilde izah ve yaklaşımını çok beğendim
ek...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Metin hocam 23 haziran 2025 tarihinde ön capraz bağ amelyatimi gerceklestirdi. Uzun ve agrili bir tedavi surecini geride biraktik. Zor bir amelyattan sonra her anda yardimci oluyor. Gerekli butun bilgileri aktariyor. Capraz bag amelyatinda sonra iyilesme sureci yaklasik olarak 6 ay suruyormus, hala Metin hocama kontroller icin gidiyorum, gerekli butun takibi yapiyor, devaminda fizik tedavi sürecim içinde çok yardimci oluyor.
em...p
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
15 yaşında ileri derecede skolyoz hastası olduğumu öğrendim ailemin araştırmaları sonucunda Metin hocama ulaştım çok korkularım vardı ameliyat olmaktan çok korkuyordum ama Metin hocam benimle öyle bir konuştu ki bütün korkularımı onun sayesinde yendim ameliyatım çok çok güzel geçti kesinlikle söylenildiği gibi çevreden öyle deniyordu ağrılar falan hiçbir şekilde ağrılarım rahatsız edecek derecede olmadı hatta ilk iki gün hissetmedim bile daha sonraki günler çok hafif ağrılarım onları da ilaçlarla telafi ettik Metin hocamla kendime emanet ettiğim için çok mutluyum hiç tereddüt etmeden Metin hocama başvurabilirler
a....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Skolyoz ameliyatımı Metin Bey gerçekleştirdi. Yaptığı işten emin tavrı, net açıklamaları ve her konuda yol gösterici olması sürece güvenle ilerlememi sağladı. Ameliyat sürecimi ve sonra ki süreçleri başarılı şekilde geçirmemi sağladı. Hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımıyla hastasına değer veren, alanında çok başarılı bir hekim ve hatta en iyilerinden. Şu anda kendimi çok daha sağlıklı ve iyi hissediyorum. Metin Hocamı iyi ki tanımışım.Bu sürece girecek olanlara da şiddetle tavsiye ediyorum.
b....d
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Metin hocam sağ dirsek hemanjiyom için ameliyatımı gerçekleştirdi çok memnun kaldık. Ameliyat öncesi ağrılarım ameliyattan sonra tamamen geçti. Ameliyata kesin karar vermeden önce birçok görüş aldım birçok doktordan ve en çok içimize sinen Metin hocam olmuştu doğru bir karar vermişiz. Ameliyat sürecim çok iyi geçti sağlığıma kavuştum
ab...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Prof. Dr. Metin Özalay ile tanışıklığımız yaklaşık 10 yıl öncesine, benim ayağımdaki parçalı kırık tedavisine dayanıyor. O günden beri kendisine olan güvenimiz hiç azalmadı, aksine daha da pekişti. Son olarak eşimin diz ameliyatı sürecinde yine onun bilgi birikimi, titiz çalışması ve insana güven veren yaklaşımı sayesinde bu zorlu süreci çok daha rahat atlattık. Ameliyat çok başarılı geçti, eşim hızla toparlanıyor ve bu da bizim için tarifsiz bir mutluluk.
Prof. Dr. Metin Özalay Bey, sadece mükemmel bir ortopedi uzmanı değil, aynı zamanda hastalarına insan gibi yaklaşan, güler yüzlü, sabırlı ve işini büyük bir sevgiyle yapan çok kıymetli bir hekim. Kendisine her zaman yanımızda oluşu için gönülden minnettarız.Böyle bir hekimi tanımış olmak büyük bir şans, nice hastaya şifa olmaya devam etmesini diliyoruz.
gü...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babamın düşüp, kalça kemiğini kırması üzerine müracaat ettiğimiz Hocamızın başarılı ameliyatıyla takılan kalça protezinin 1.yıl kontrolünde,80li
yaşlarda bir hasta olmasına rağmen her şeyin yolunda olması doğru hekime geldiğimizin en önemli göstergesi... Başka hastaların protezden sonra
aksadığını görmek önceleri bizi korkutmuştu... Ama babamda protezi yerine çok doğru şekilde yerleştirildiği için hiçbir sıkıntı olmadı...
n....t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bir hafta önce 7 aylık bebeğimde skolyoz olduğunu öğrendik.Bugün metin hocama muayeneye gittik okadar ilgili ki ve bizi çok rahatlattı Kesinlikle herkese öneririm.
me...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Metin hoca sayesinde ayağımda oluşan skalyonz rahatsızlığını yenmemi sağladı. Ameliyat sonrası çok uzun bir süreç geçirdim fakat ameliyatım o kadar başarılı geçmişti ki yaşadığım o zorluklara değmişti herşey. Metin hoca bu süreçte hep bizimle iletişim halinde oldu kontrol sürecim oldu evde yaşadığım ağrılarda ona danışmak iletişime geçmek hem ağrılarımı hemde içimi ferahlatmıştı. Ameliyat olmadan önce korktuğum noktalar vardı fakat metin hoca ve ailem sayesinde bunları aşabileceğimi fark ettim. Ve suan olduğum ameliyattan da çok memnunum herşey eskisiden daha güzel ve iyi hissettiriyor. Güzel ve başarılı bi süreçti
Ortogrup Klinik, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ortogrup Klinik, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Ortogrup Klinik hangi hizmetleri sağlıyor?Ortogrup Klinik, toplam 167 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Omuz Artroskopisi, Robot Destekli Cerrahi, Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Lomber Füzyon, Kemik Uzatma Cerrahisi, Eklem Cerrahisi, Diz Altı Ampütasyonu, Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu), Dirsek Artroskopisi, Romatoid Faktörü Testi.
Ortogrup Klinik adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ortogrup Klinik DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ortogrup Klinik kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ortogrup Klinik bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ortogrup Klinik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ortogrup Klinik kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ortogrup Klinik ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ortogrup Klinik hakkında ne düşünüyor?Toplam 99 hasta/danışan, Ortogrup Klinik hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ortogrup Klinik nerede?Ortogrup Klinik adresi Hurmalı Mahallesi Kurtuluş Caddesi No:39/34 , Central Plaza Seyhan şeklindedir.
- Seyhan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Seyhan bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
- Seyhan bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Seyhan Ön Çapraz Bağ Yırtığı
- Seyhan Eklem Burkulması
- Seyhan Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Seyhan Kırık
- Seyhan Ön Çapraz Bağ Kopması