- Ana Sayfa
- Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı
- Ankara
- Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi

Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı daha fazla
Tüm Branşlar

Diğer Refraktif Cerrahiler
Kornea - Konjonktiva,
Glokom (Göz Tansiyonu)
Retina
Oküloplasti (Kapak Hastalıkları ve Göz Estetiği)
Şaşılık
Diğer Refraktif Cerrahiler
Kornea - Konjonktiva,
Glokom (Göz Tansiyonu)
Retina
Oküloplasti (Kapak Hastalıkları ve Göz Estetiği)
Şaşılık
- Verion Cihazı
- Biometri Cihazı
- Speküler Mikroskop Cihazı
- Ön Segment Görüntüleme Cihazı
- Kornea Çapraz Bağlama (Crosslink)
- Yag Laser Cihazı
- Argon Laser Cihazı
- Excimer Laser
- Topografi Cihazı
- Vitrektomi Cihazı
- Göz Biyometri Cihazı (Göz Ultrasonu)
- OCT (Optik Koherens Tomografi)
- OCT Anjiyo (Optik Koherens Tomografi Anjiyografi)
- OCT-NFA (Optik Sinir Lifi Analizi Cihazı)
- Fundus Floresein Anjiyografi (FFA)
- Lazer Vitreolizis Cihazı
- Bilgisayarlı Görme Alanı (BSGA) Cihazı
- Pakimetri Cihazı
- Selektif Lazer Trabeküloplasti (SLT)
- Mikro Pulse Lazer
Eti Mah. Celal Bayar Bul.Tok Sok. No:7 Maltepe Çankaya, Ankara 06570Telefon
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
Telefon Numarası
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ziraat Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
ne...a
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Merhabalar göz kapağı ameliyatı için uzun araştırmalar sonucu Ankara Maya göz Hastanesinden hocamız Op.Dr. Burcu Harç Kaya ile kesişti. Kendisi sayesinde panik atak olmama rağmen lokal anestezili çok güzel bir operasyon geçirdim. Ne morluk ne şişlik hiçbir şikayetim de olmadı.
b....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Şakir hocamda lazer göz ameliyatı oldum daha 1 ay bile olmadı ama o kadar memnun kaldım ki hem muayenesi hem yaklaşımı olsun her şeyi çok iyiydi. Bu esnada küçük kızımın da gözü enfeksiyon kapmıştı şakir hocam hem benim muayene ameliyat sürecimşe hemde kızımın muayenesi ile çok güzel ilgilendi. Yetişkin hastalarla zaten iletişimi çok hoş ve iyi ama çocuk hastalarına yaklaşımı da çok çok iyiydi. İyi ki Şakir hocam a randevu almışım ve ameliyatımı olmuşum. Hiç tereddüt etmeden Şakir hocamı seçebilirsiniz.
du...u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Merhaba, Bekir beye aralık ayında annem katarakt ameliyatı oldu. Çok ilgili ve işinde tam bir profesyonel. Annem oturduğu yerden TVyi göremiyordu. Ameliyat sonrası eski sağlığına kavuştu. Daha sonra 3 derece olan gözlerimden sürekli gözlük kullanmaktan şikayetçiydim. Bekir beye Şubat ayında muayene oldum. Bütün tetkiklerim yapıldı ve gözlerim lazer olmaya uygun olduğunu söyledi. İki gün sonra lazer oldum. Çok memnun kaldım. Günlük hayatım aksamadan ertesi gün işlerime dönebildim. Ağrı olmasından çok korkuyordum. Ama olunca anladım ki boşa korkmuşum.
o.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dr. Burcu Hanım ile eşimin katarakt ameliyatı sırasında tanıştık. Son derece başarılı operasyonları sonucu eşimi çok kısa bir sürede göz sağlığına kavuşturdu. Akabinde benzer şikayetler benim gözlerimde de başlayınca tabii ki Hocamıza tekrar geldik. Sağ olsun aynı şekilde beni de (çok uzun zamandır gözlük kullanan birisi olarak) yine kısa bir sürede göz sağlığıma kavuşturan sevgili Burcu Hocamıza en içten sevgilerimizi sunuyoruz.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İki gözüme de katarakt teşhisi konulduktan sonra kara kara düşünürken Sayın Op. Dr. Bekir Koç Hocam'a araştırmalarım sayesinde bularak gittim. İyi ki de gitmişim. Kendisini tanıyıp işine olan tutkusu, sıcak yaklaşımı, güven veren tavrı ve ilgisini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Birer hafta arayla her iki gözüme de başarılı katarakt ameliyatı ile akıllı lens takıldı. Karanlık gözlerim Bekir KOÇ Hocam'ın sayesinde aydınlandı. Hem değerli hocam hem de ekibinden çok memnun kaldım. Gözlerime ışık geldi. Dünya tüm renkleriyle geri geldi.
ne...i
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Muhtesem bir doktor... ilgisi alakası beni katarakt ameliyatı olmaya ikna etti verdiği güvenle hiç düşünmeden bir günde karar vererek yaptırdım. Hocanın detaylı anlattığı gibi operasyon çok kolaylıkla geçti .. şuan bir hafta oldu ve her yer pırıl pırıl.ben yalnızca sag gözümde problem var sanıyordum ama hocanın muayenesinde iki gözde de problem olduğunu aktardı. Gerçekten hiç tereddüt etmeden herkese Ogun hocayı öneririm. Emin ellerdesiniz .. hocamin ilgi alakası beni cok mutlu etti. gözlüksüz hayat çok güzel ellerinize sağlık hocam... saygilar
su...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2019 yılından 2021 yılına kadar Dr Sefer Ogün BÖLÜK tarafından hastası idim. Bana hastalık teşhisi olarak kerotokonus rahatsızlığı ve de bunun tedavisi için croslink ve halka tedavisi olmam gerektiğini söyledi. Yaptığı tedaviler sonucunda tedavi sürecinin ilk dönemlerde sol göz de şaşılık ve göz kapağında kapanma meydana geldi. Sağ göz de ise herhangi bir görme ilerlemesi olmadı. Bende farklı bir hoca tarafından yapılan kontrolde işlemlerin gözde hasar bıraktığını öğrendim. Şuan da rahat bir görmem olmamakla beraber tedaviden önceki gibi bile görememekteyim.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Uzun zamandır lazer olmayı düşünüyordum ancak cesaret edememiştim.sonrasında Bekir hocamızla tanıştık.Yaklaşık 10 gün önce lasik ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Ertesi gün işime sağlıklı bir şekilde geri döndüm.
ne...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Retina dekolmani ameliyati oldum. Ameliyat suresince ve sonrasinda son derece ilgili ve guzleryuzlu davranisiyla kendinizin emin ellerde oldugunuzu hissediyorsunuz. Basarili bir ameliyat gecirdik gonul rahatligi ile herkese tavsiye ediyorum. son derece basarili ve tecrubelidir.
y.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sağ gözüme katarakt teşhisi kondu. Doktorum detaylı şekilde beni bilgilendirdikten sonra ameliyat için gün verdi. Ameliyat günü tüm görevliler beni hazırlık aşamasında rahatlatıcı konuşmalar yaptılar söylenen saatte ameliyata girdim, hiç bir zorluk çekmeden ameliyatım bitti, sonrasında yapılan kontrollerde de sorun çıkmadı çok memnun kaldım.
Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru.
Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi, toplam 101 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Fakik Göz İçi Lens, Glokom Ameliyatı, Katarakt Ameliyatı, Keratektomi, Lasik, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Retina Dekolmanı Düzeltimi, Kontakt Lens, Multifokal Göz İçi Lensleri, Refraktif Cerrahi.
Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 140 hasta/danışan, Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance, SGK, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi nerede?Özel Ankara Mayagöz Hastalıkları Merkezi adresi Eti Mah. Celal Bayar Bul.Tok Sok. No:7 Maltepe Çankaya Ankara şeklindedir.
- Ankara bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Ankara Anemi
- Ankara Baş Ağrıları
- Ankara Tiroid Guatr
- Ankara Kist
- Ankara Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
- Ankara Mide-Bağırsak Enfeksiyonları
- Ankara Polipler