Hakkımızda

Göz Sağlığınız İçin 21 Yıllık Güven ve Tecrübe

2004 yılından bu yana göz hastalıklarının tanı ve tedavisinde yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunan Mayagöz, güçlü teknik altyapısı, hekim kadrosu ve hasta odaklı yaklaşımıyla sektörün saygın sağlık kuruluşları arasında yer almaktadır.

Ankara merkezli sağlık grubumuzun Çankaya şubesi, modern altyapısı ve etik değerlere bağlı hizmet anlayışıyla, göz sağlığı alanında kaliteli ve sürdürülebilir çözümler sunmaktadır. Mayagöz Çankaya olarak, hastalarımızın kendilerini güvende ve iyi hissettiği bir sağlık ortamı oluşturmayı temel ilke edindik.

Göz Sağlığında Uzmanlık ve Teknoloji Bir Arada

Mayagöz Çankaya, bilimsel gelişmeleri yakından takip eden vizyonu ile her bireye özel tanı ve tedavi planları oluşturarak kapsamlı bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Şubemizde, hafta içi her gün ve cumartesi günleri, aşağıdaki branşlarda tanı, tedavi ve cerrahi uygulamalar gerçekleştirilmektedir:

Excimer Lazer Tedavisi

Katarakt Cerrahisi

Retina Hastalıkları

Glokom (Göz Tansiyonu)

Şaşılık

Keratokonus

Kornea Hastalıkları

Oküloplastik Cerrahi (Göz Estetiği)

Gözyaşı Kanal Tıkanıklığı

Refraktif Cerrahi

Çocuk Göz Sağlığı

Nitelikli Hizmet, Güvenilir Yaklaşım

Mayagöz Çankaya, ileri teknolojiye sahip tanı ve tedavi cihazları, hekim kadrosu ve hasta memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla, göz sağlığınız için kapsamlı ve güvenilir çözümler sunar.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Göz Doktoru

Göz doktoru

Eti Mah. Celal Bayar Bul.Tok Sok. No:7 Maltepe Çankaya, Ankara 06570
  • Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

Ö

Cengiz hocama makula dejenerasyonu rahatsızlığım sebebiyle gittim. İşinin ehli, kompetan bir doktor olarak rahatsızlığım konusunda beni detaylı bilgilendirmesi, olumlu yaklaşımı ve uyguladığı tedavi ile güven verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Op. Dr. Cengiz Onur Göz Hastalıkları Randevusu  •

1 ay önce şakir Algan hocama lasik yöntemi ile göz lazer ameliyati oldum.ilk muayenede dikkati sayesinde sol gözümde retinam da yırtik oldugunu söyleyerek lazer ile pençe attı.1 hafta sonra lasik yöntemi ile gözluklerden kurtuldim.İlk muayenen işlem.sirasina kadar yaptigi her islemi anlatarak bilgilendirdi .iyiki varsiniz hocam.

• Op. Dr. Şakir C. Algan Excimer Lazer  •

5 yıldır Sevda hanıma çocuğumu götürüyorum. İlgisi ve bilgisi ile insana güven veriyor.

• Op. Dr. Sevda Metindoğan Göz Hastalıkları Randevusu  •

Uzun zamandır lazer olmayı istiyordum ama kararsızdım. Oğuzhan bey sayesinde tüm endişelerim geçti, ilgisi ve açıklamaları sayesinde endişelerim geçti.

• Op. Dr. Oğuzcan Eskalen Göz Hastalıkları Randevusu  •

Şakir hocam, babamın katarakt ameliyatına ek olarak miyop ve astigmat kusurları için akıllı lens uygulaması yaptı. Babam, yakın ve uzağı artık gözlüksüz görüyor, günlük yaşamı çok konforlu hale geldi. Şakir hocanın hem hekimliği hem de yaklaşımından çok memnun kaldık. Hem ameliyat öncesi hem de sonrasındaki takiplerde çok ilgilendi. Hasta ve hasta yakınlarına yaklaşımı çok pozitif ve çözüm odaklıydı.

• Op. Dr. Şakir C. Algan Katarakt Ameliyatı  •

Aramalarım sonucu Doktor Şakir beyi buldum ve lazer ameliyatı oldum.Şakir beyin açıklayıcı ve bilgilendirici yönüyle hangi lazer ameliyatı olacağıma karar verdik.Doktorumun da yönlendirmesiyle benimle konuşarak başarılı ve sorunsuz bir lazer ameliyatı geçirdim.

• Op. Dr. Şakir C. Algan Lazer Ameliyatı  •

Beklemeden randevu saatimde hizmet aldım. Doktorum ve personel ilgiydi, memnun kaldım.

• Op. Dr. Sefer Ogün Bölük Randevu  •

Gayet güzel bir şekilde muayene ve teşhis aşaması oldu açıklamalar anlaşılır sekildeydi

• Op. Dr. Şakir C. Algan Göz Hastalıkları Randevusu  •

Ş

Zamanında ve güzel bir muayene oldu. Yaklaşım ve izahı oldukça yeterliydi.

• Op. Dr. Cengiz Onur Göz Hastalıkları Randevusu  •

Çok dikkatli ve titiz çalışıyor glokom konusunda gerek tedavi gerek ameliyat konusunda oldukça profesyonel aydınlatıcı ve rahatlatıcı tavrı ayrıca güven veriyor işinde çok başarılı Ogün beyle yolum kesiştiği için çok şanslıyım

• Op. Dr. Sefer Ogün Bölük Glokom Muayenesi  •