Diğer kurumları göster

Muratdede Mahallesi 384/2 Sokak No:4/A, Denizli 20010
  • Allianz Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Diğer (İade)

Kulak tıkanıklığı nedeni ile Gökhan hocama geldim ilgisi ve alakası çok iyiydi kulağımı anında temizledi ve sorunumu çözdü

• Op. Dr. Gökhan Aydemir Randevu  •

Doktor gökhan beye burun tıkanıklığı ve grip şikayetleri için geldim verdiği ilaçlar çok iyi geldi memnun kaldım

• Op. Dr. Gökhan Aydemir Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Y

Gökhan Bey’e şiddetli kulak ağrısı nedeniyle başvurdum. Muayene olmak için 1 dakikadan fazla beklemedim. Hastanenin konumu merkezi, toplu taşımayla da kolay ulaşılabilir bir yerde. Kliniğe ilk girdiğim andan itibaren hem kendisi hem de asistanı son derece kibar ve güler yüzlü davrandı. Randevu sırasında şikayetimi dikkatle dinledi, ardından yapılacak işlemleri ve tedavi planını bana herkesin anlayabileceği şekilde adım adım açıkladı. Tedavi sürecinde uygulanan kulak temizleme, kapanan kulak yolunu açmak için tampon yerleştirme işlemlerinin her birinde hem detaylı bilgilendirme yaptı hem de hastasını oldukça önemseyen bir doktor olarak süreci konforlu hale getirdi. İlk gün kliniğe moralsiz gitmeme rağmen, ayrılırken yüzüm gülüyordu. Hocamın çizdiği plana uydum ve gerçekten beklenen ilerlemeyi yaşadım. Kontrol randevumda da aynı özenli ve çözüm odaklı yaklaşımla karşılaştım. Hem iletişimi hem de profesyonelliğiyle kesinlikle güven veren bir doktor.

Op. Dr. Gökhan Aydemir

Çok geçmiş olsun. Nazik ve içten yorumunuz için teşekkür ederim.

Ben bayıldım hoca herşeyi açıklıyor ve ağrıların geçti şifa oldu eli çok hafif ben masseter yaptırdım çok memnunum 2. Ye geldim herkese tavsiyemdir yemeğinden bile ödün verdi hastaları için mükemmel bir doktor

Op. Dr. Gökhan Aydemir

Nazik yorumunuz için teşekkür ediyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Çok iyi bir doktor hem detaylı açıklıyor hemde dişleri iyileştirmek için çok uğraşıyor memnun kalmadığım hiçbir şey yok güleryüzlüler çok yardımcı oluyorlar Trigeminal nevraljim iyileşti ağrılarım dindi herkese tavsiyemdir

• Dt. Samed Ali Eren Diş Hekimi Randevusu  •

Samet Ali Bey altı adet dolgu sürecimde titiz ve özenli çalıştı. Ekibiyle birlikte tedavi sürecinde çok yardımcı oldular. Dolgularım kendi dişim gibi oldu çok memnun kaldım.

• Dt. Samed Ali Eren Estetik Dolgu  •

Bel ağrımdan dolayı gittim ilgi ve alakasın çok memnun kaldım verdiği ilaç tedavisi ile bel ağrılarımda çok. Rahatlama oldu çok memnun kaldım şikayeti olanlara tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Yahya Ceylan Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi  •

Gökhan Bey'e öncelikle çok teşekkür ederim. Yıllardır burun eti büyümesinden dolayı nefes alamama sorunu yaşıyordum. Lokal anestezi ile burun etlerimi radyofrekans ile küçülterek beni bu dertten kurtardı. ilgisi ve alakası ayrıca benim için önemli bir konu. Herkese tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Gökhan Aydemir

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Beymer Tip merkezinde nöroloji uzmanı Dr nezihi hocama gittim .hocam samimiyeti ve guleryuzunu hatasına yansitabilen bir doktor.Tedavim çok olumlu devam etti.Hocak hastasını detaylı bilgilendiren bir doktor. Herkese de tavsiye ediyorum baş ağrısı ve kulak cinlamasinda uyguladığı Tms tedavisiyle çok iyiyim hocama minnettarım Bir çok hastalığın tedavisinde kullanılan tms tedavisini her kese tavsiye ediyorum

• Uzm. Dr. Nezihi Eren Diğer  •

Merhabalar, Gökhan bey e kızımızın sürekli tekrarlayan burun akıntısı ve hapşırma şikayeti ile gitmiştik. Kendisinden hastalık ile ilgili ayrıntılı açıklamaları ve uyguladığı tedavi sayesinde çok memnun kaldık. Ayrıca hiç bekletmedi randevu saatinde muayenemizi olduk şimdi bizim gibi küçük çocuklu arkadaşlarımıza tek tavsiyemiz.. Teşekkürler

Op. Dr. Gökhan Aydemir

Geçmiş olsun. Yorumunuz için teşekkür ederim.