Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Alsancak Özel İzmir Çankaya Tıp Merkezi kadrosunda 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 2 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 4 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Alsancak Özel İzmir Çankaya Tıp Merkezi İzmir ilinde Gazi Bulvarı No:56/58 Çankaya adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• Mapfre Sigorta
  • SGK
  • Yapı Kredi Sigorta

I

Dr Furkan beye göz kapağı ameliyatı oldum ..nazik samimi ve aydınlatıcı açıklamaları oldu..çok barasirili bir operasyon geçirdim ve sonuç tam istediğim gibi oldu..

• Op. Dr. Furkan Verdi Diğer  •

Y

Yaklaşık 3 yıldır kendisinin hastasıyım, ancak son dönemde randevularımda hiçbir şekilde memnuniyet yaşamadım. İlaçlardan kaynaklı yan etkilerimi ve rahatsızlıklarımı defalarca belirtmeme rağmen aynı tedaviyi sürdürdü ve bu süreçte bana yeterli açıklama yapmadı. Görüşmeler çok kısa ve yüzeysel geçtiği için kendimi dikkate alınmadığımı hissettim. Bu yaklaşımından dolayı tedaviden fayda göremedim ve artık devam etmeme kararı aldım. Kendi tecrübeme dayanarak tavsiye etmiyorum.

• Uzm. Dr. Berkant Yelken Diğer  •

T

Fatih bey öncelikle mükemmel bir insan.Her konuda hastaya yaklaşımı mükemmel.Esimin diz ameliyatı icin kendisine gittik ve bizi mükemmel bir şekilde rahatlatıp özellikle benim her soruma insanca güler yüzle saygılı bir şekilde usanmadan cevapladı.Ameliyat sonrası sürekli hastası ile iletişim halinde ne zamn olursa olsun kendisine sorumsuz ulaştık ve bizimle ilgilendi.Sonrasinda tekrar iş kazası sonucu eşimin parçalı kırılan el bileğini mükemmel uzmanlığı sayesinde tedavi etti.Ben eşim yeniden işe donebilecekmi baslayacakmi kaygıları yaşarken iyiki Fatih beye gitmişiz diyede çok dua ettim.Allah sizin gibi hekimlerin sayısını arttırsın insanların her rahatsızlık sonucu böyle işini Güleryüz ile saygılı ve pozitif yapan hekimlere ihtiyacı var

• Op. Dr. Fatih Suluova Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Öldüm de cennete mi geldim dedirten melek kalpli adam. Neredeyse ergenliğimden erken menopoz sürecimde ve hala tüm kadınsal sorunlarımın iyilik perisidir kendisi. Biz ailece ve tüm dostlarımızla onu görmeden yapamayız. Tanımanız lazım. İyi ki var şifa meleğimiz

• Op. Dr. Cengiz Aydın Diğer  •

Mehmet bey hastasıyla fevkalede dikkatle ilgilenen ve sorunlara çözüm üreten bir doktor. Ağır alerjik sorunlarım olmasına karşın ameliyatim çok iyi geçti sonuçtan çok memnunum ilerleyen süreçte oluşan alerjilerim için elinden geleni yaptığı ve hayatı bana kolaylaştırma gayreti için kendisine şükranlarımı gönderiyorum. Tek söyleyebileceğim Mehmet beyin hastasiysaniz emin ellerdesiniz demektir.

• Op. Dr. Mehmet Özbağçıvan Blefaroplasti  •

Üst göz kapağı estetiği ile ilgili iki yıl boyunca ayrıntılı araştırmalar yaptım.Sosyal medyada çok reklam yaparak ya da efektli görüntülerle gerçek sonuçlarla ilgili pek tatmin olmadığım işlemlerden sonra ,hocamızın mütevazi ama yaptığı işlemlerdeki profesyonellik karar vermemde etkili oldu ve Bursa’dan gelip kendisine ameliyatımı oldum ve sonuçtan çok memnunum.Hızlı bir iyileşme süreci yaşadım.Bu süreçte şehir dışında olmama rağmen gerekli planlamayı ve işlemlerimizi çok kolay halletmemizi sağlayan güler yüzlü ve çalışkan ekibini unutmuyorum.Mehmet hocamıza samimi,içten,bilgi ve tecrübesiyle insana güven veren yaklaşımı var.Bu işlemi düşünen herkese hocamızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..

I

Sol göz kapağım daha düşüktü.Bu beni çok rahatsız ediyordu.Bir kaç doktor görüşmesi sonunda Mehmet bey bana güven verdi.Ameliyatımın 10.günü olmasına rağmen sonuç çok güzel.Operasyon öncesi ve operasyon sırasında beni çok rahatlattı.İyi ki tercihim sizden yana olmuş .Sevgili doktoruma çalışmalarında başarılar diliyorum.

• Op. Dr. Mehmet Özbağçıvan Blefaroplasti  •

Ameliyat olmaya karar verdikten sonra birkaç doktor ile birebir görüştüm birçok sayfayı da sosyal medya dan takibe aldım. Mehmet bey'in verdiği güven ekibinin samimi yaklaşımı kararımı netleştirdi. 6 aralık da alt ve üst göz kapak ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım . Süreçin başından sonuna kadar güven duydum. İlk kez de bir yere yorum yazıyorum. Düşünenlere fikir olur umarım

• Op. Dr. Mehmet Özbağçıvan Blefaroplasti  •

Alt ve üst göz kapağı sorunum için sosyal medyadaki olumlu yorumlari da dikkate alarak Sayin Dr.Mehmet Özbağçivan ile görüştüm.Bilgisi,ilgisi ve güzel ekibi ile operasyonu gerceklestirdi.Amelyat sonrasi 10.ncu gundeyim hic bir sorun olmadan ilerliyoruz.Hersey cok iyiydi cok memnun kaldim.Guvenli ellerde olduğunu bilmek rahatlatti.

I

Üst göz kapağı ameliyatı oldum. Bugün 3.günüm. Hızlı iyileşme süreci yaşıyorum. Herhangi bir komplikasyon gelişmedi.yaşadığım deneyimden son derece memnunum. Hizmet iyi ve itinalı Hekimimiz oldukça ilgiliydi.