Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Nasıl çalışır?
- çapraşıklık
Sosyal medya hesapları
Tıbbi tesis tipi
- Özel Diş Polikliniği
Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler
Dakiklik
Alaka
Mekan
ek....
Dolgu ve diş taşı temizliği için gittim. Zeynep Hoca işinde çok titiz ve başarılı. Klinik merkezi bir konumda, şartları da güzel ve ferah. Hiç beklemeden randevu saatimde tedavim yapıldı. Personel güler yüzlü ve ilgili. Teşekkür ederim.
y.....
Uzun süredir endişe ettiğim için yaptıramadığım implant tedavimi Mehtap Hanım'ın verdiği güven ve doğru yönlendirme sayesinde sorunsuz bir şekilde atlattım. Bu süreçte her saatte aradığımda ulaşabildim ve destek oldu.
Diş dolgusu ve diş beyazlatma işlemi için Mehtap hocama gittim.İşindeki profesyonelliğini ve yeteneğini anlatmama gerek dahi yok, o derece iyi. Çok ilgili,sıcakkanlı ve her daim bilgi veren yaklaşımı için burdan bir kez daha doktor mehtap hanıma ve asistanına teşekkür ederim
s....t
9-10 ay önce gittim birden fazla dolgu yaptırdım. Şu an yapılan yerlerin ağrıması üzerine farklı bi doktora gittim. Dişimdeki çukuru tam doldurmadan sadece üstünü kapatarak dolgu yapmışlar ve içinden çürümeye başlamış. Sadece ben değil annemle birlikte gitmiştik ve annemde de bu tür şeyler oluştu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Dişimde çürükler vardıdolgu ve kanal tedavisi için gittim.Gayet hijyenik bir ortam.Çalışanlar güleryüzlü ve samimi.İşlerini en iyi şekilde yapıyorlar.Ben çok memnun kaldım.Tanıdıklarıma da tavsiye edeceğim.
İlgili, titiz, temiz, hasta ile iletişim becerileri yüksek, alanında uzman bir hekim. Dişimde meydana gelen kırılma sonucu büyük bir ağrı ve ağız içindeki lokal rahatsızlık şikayetiyle kliniğine başvurdum. Muayenemi titizlikle gerçekleştirdikten sonra aynı ilgi ve titizlikle tedavimi tamamladı. Tereddütsüz güvenebileceğiniz, insani değerleri yüksek ve alanında iyi olan nadir hekimlerden.
ha...
Kızım Hatice Şule yi dis dolgusu için götürmustum.Mehtap Hanım çok güzel ilgilendi ve durumu bize anlattı.Dolgumuzu yaptı. Çok memnun kaldık.7 yasinda olmasına rağmen çok isteyerek gidiyor ilgi mükemmel. Ayrica daha önce çekilmek zorunda kalan dişimize yer tutucu uyguladılar.Mehtap hanıma gönül rahatlığı ile kızımı götürüyorum
ma...k
Mehtap hanıma bu sefer eşimin dişleri için gittik her zamanki gibi Güler yüzlü ve sıcak tavırları insana güven veriyor ve samimi eşimin dişleri kanal tedavisi yapıldı ve üst çenede kist gördü öncede kimse bu şekilde ayrıntılı ve titizlikle incelememiş sanırım ona göre bir plan yaptı plan doğrultusunda ilerleyeceğiz. çok teşekkür ediyoruz bu şekilde hekimlerin olması insana güven veriyor çok teşekkürler mehtap hanım
es...t
Diş taşlarımı temizletmek için gitmiştim öncesinde röntgen çekilp detaylı muayenem yapıldı. Güleryüz, yapılan işlem ve hijyen şartları muhteşemdi sonsuz teşekkürlerimle.
si...r
Aile dostumuzun tavsiyesi uzerine gittim. Iyiki de gitmisim. Sakin tavri beni çok rahatlatti açıkçası. Hiç acı hissettirmeden kanal tedavim yapıldı. Tedavi sürecim devam ediyor. Muayenehane de son derece temiz ve hijyen.
Hem Mehtap hanıma hem asistanına çok teşekkür ederim.
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri