Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi İzmit
Karabaş Mah. Leyla Atakan Cad. No: 10, Kocaeli 41040

Serkan bey ile bu platformda yorumlarını okuyarak tanıştım. Hayatımda verdiğim en doğru kararlarımdan biri idi. Dişçi korkumdan dolayı yıllarca ertelediğim sorunlarımı bugün problemsiz şekilde çözüme ulaştırdığı için çok mutluyum. Serkan bey işinde profesyonel, çok pratik ve huzur veriyor. Kesinlikle hiç düşünmeden randevunuzu oluşturabilirsiniz. İmplant düşüncesi kabus gibi geliyordu. Şuan boşuna korkup süreci ertelediğim için çok pişmanım. Kendisi ve ekibi tek kelimeyle mükemmel. Herkese gönül rahatlığı tavsiye ediyorum.

• Dt. Serkan Emen Oral İmplantoji Randevusu

Serkan Bey 15 yıldan fazladır diş hekimim. Kendisinden başka kimseye görünmem , dediğinin dışında çıkmam. İstanbuldan kalkıp ona gidiyorum bir sıkıntım oldu mu. Gördüğüm en bilgili, en iyi diş hekimi. Şu güne dek implant, zirkon kaplama, kanal, diş çekimi, dolgu, hertürlü işlemi yaptırdım kendisine ve herzaman memnuniyetle ayrıldım hiç canımı yakmadı. Diş kliniği korkum var ayrıca. Eskiden bayılıyordum canımı yaktıkları için kendisime gitmeden önce ama Serkan bey asla canımı yakmadı hiç bir problem yaşamadım. Yaptığı her işlem hala başarıyla ağzımda. Güvenle kendisini tercih edebilirsiniz. İyi ki var!

• Dt. Serkan Emen Zirkonyum

Çok fazla araştırmalarım sonucunda Serkan beye implant tedavisi ve cerrahi işlemler yaptırdım.Tedavi esnasında sakinleştirici konuşması süreci tane tane açıklayarak işlemlere devam etmesi ve akabinde sıfır kaygıyla o koltuktan kalkmak paha biçilemez.Hersey için şükranlarımı sunuyorum.

• Dt. Serkan Emen İmplant

Çok küçük yaşlarda ön dişlerime yapılan ve sürekli yenilenen dolgularımın görüntüsünden çok rahatsızdım. Çok uzun süren bir araştırma sonucu Serkan Bey ile tanıştım.Ön dişlerime zirkonyum kaplama yapıldı ve sonuçtan inanılmaz memnunum. Serkan Bey işinde çok çok iyi aynı zamanda hastaları ile iletişimi çok olması gereken dozda. Doğru hekim hayat değiştirir :)

• Dt. Serkan Emen Gülüş Tasarımı

Hocamızın eli çok hafif güvenli duruşu sizede güven veriyor kendimi boşuna strese sokmuşum geriye 2 implant kaldı biri bitti

• Dt. Serkan Emen Cerrahi İmplant

Y

2 adet implant sürecim çok başarılı geçti. Serkan bey ve ekibi çok profesyonel ve implant alanında çok iyi. Süreci geri bildirim yaparak ve hastaya aşamaları aktararak ilerliyorlar. Detaylı takip ediyorlar. Hiç düşünmeden Serkan beyi tercih edebilirsiniz.

• Dt. Serkan Emen İmplant

20 ilk diş çekimi için başvurduğumda profesyonel ekibi ile ağrısız, sızısız bir işlem gerçekleştirdi. Tüm işlemlerden memnun kaldım.

• Dt. Serkan Emen 20'lik Diş Çekimi

Serkan Bey'in eli çok hızlı ve çok hafifti ağrısız bir şekilde implantı mı yapıldı diğer arkadaşlarımın yüzü gözü şişip morarırken Ben de hiç öyle şeyler olmadı ellerinize sağlık

• Dt. Serkan Emen Randevu

Z

Herşeyiyle çok iyi bir sağlık işletmesi. 20 lik diş çekimi için gittim.

• Dt. Serkan Emen 20'lik Diş Çekimi

Implant için gittim. Hastane çok hijyenikti ve güleryüzlü karşılandım. Tedavi sürecinde doktor çok yardımcı oldu ve süreçle ilgili çok iyi bilgilendirdi.