Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi olarak, sağlık hizmetlerinde güven, kalite ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet veriyoruz. Kadromuz, modern teknolojilerle donatılmış altyapımız ve hasta odaklı yaklaşımımızla, her bir bireye özel çözümler sunmayı hedefliyoruz.

Bünyemizde yer alan Fizik Tedavi, Ortopedi, KBB, Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Medikal Estetik, Saç Ekimi ve diğer uzmanlık alanlarında hizmet verirken, hastalarımıza teşhis ve tedavi yöntemlerini sunmak için çalışıyoruz.

Sizin sağlığınız, bizim önceliğimiz!
daha fazla Hakkımızda

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi
Sırakapılar Mahallesi 506. Sk. No: 19, Denizli 20010
  • Ak Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Aveon Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

İletişime verdiği önem bilgi birikimi ve işlemin her aşamasında yaptığı açıklamalar çok tatmin edici.

• Doç. Dr. Ahmet Boyacı Nöralterapi  •

Ahmet beyin ilgi ve alakası harika. İletişim sorunu yaşamadık. Sağ Arka adale ağrısı nedeniyle tedavi oldum. Memnunum.

• Doç. Dr. Ahmet Boyacı Nöralterapi  •

Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kızım geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu çok araştırdık nasıl olur diye kızım 5 yaşında geceleri çok horluyor ve nefes alamıyordu ağzı açık bir şekilde uyuyor ve sürekli uyaniyordu geceleri iyi ki Rabia Hanımı tercih etmişiz, gerçekten çok güler yüzlü samimi, iletişimi yaklaşımı çok iyi ameliyat başarılı oldu sonraki süreçte sürekli kontrolle gittik bizi en iyi şekilde bilgilendirdi,ve şuan kızım çok iyi artık rahat nefes alıp uyuyabilir ameliyatının ikinci gününden itibaren sonuç çok güzel Rabia Hanımın sayesinde korkulacak bişey olmadığını anladık hastanedende memnun kaldık herkes çok güler yüzlü ve yardım sever gidecek olanlar hiç şüphe etmeden gidebilir Denizli'nin en iyi kulak burun boğaz doktoru diyebilirim kendisine bundan sonra ailecek doktorumuz Allah razı olsun işinde başarılarının devamını diliyoruz biz çok sevdik kendisini özellikle de kızım,

• Dr. Rabia Efe Çilibaş Diğer  •

Rinoplasti ameliyatı oldum Rabia hanımdan çok memnunum güler yüzlü açıklayıcı ilgili biri 2 sene öncede oğlumun kepçe kulak ameliyatı nı yapmıştı o günden beri kendisini takip ediyordum kısmet geçen haftayaymış

• Dr. Rabia Efe Çilibaş Diğer  •

6 yaşında kızım için başvurduk. Geniz eti ve bademcik ameliyatı olduk.Hastalarıyla ilgisi özenliliği beni çok memnun etti.Başarılı bir hekim mutlaka tavsiye ederim

• Dr. Rabia Efe Çilibaş Diğer  •

Migren nedeniyle hergün baş ağrılarım oluyordu. Ağrı kesicilerin etkisi 2 ya da 3 saat sürüyor sonra ağrılarım devam ediyordu. Hastane Acil'inde serum taktırıyordum fakat bir süre sonra tekrar ağrılarım başlıyordu. Dr. Ahmet Bey ve ekibinin Nöral terapisi sonucu ağrılarımdan kurtuldum. İlk seansta bile çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Ahmet Boyacı Nöralterapi  •

Omuzlarımdaki ağrı için başvurdum. Doktor bey beni dikkatli bir şekilde dinledi ve ayrıntılı olarak muayene etti sorunumun ne olduğunu söyledi ve gerekli tedavi yöntemlerini açıkladı. kendisini başarılı bulduğumu belirtmek isterim

• Doç. Dr. Ahmet Boyacı Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Ali hocam branşında gayet başarı bir doktor. Kendisiyle 9 ay oğlumun motor kazasında tanışmak nasip oldu. Omzundaki yırtığı gayet başarılı bir şekilde tedavi etti. 28 Nisan da diz ağrılarım için gittim. Gayet ilgili ve babacan yaklaşı mı vardı. İnşalalh uyguladığı yöntem ile 10 gün sonra sağlığıma kovuşurum. Ortepeti ile ilgili şikayeti olan tüm hastalara kesinlikle tavsiye ederim. (aynı zamanda gerçekten ciddi gibi görünse de gayet komik bir kişilik) Buldan’dan sevgilerle

• Op. Dr. Ali Varlı Diz Problemleri  •

13 yaşındaki oğlumun ayak baş parmağında tırnak batması olmuştu.Oğlum 1 ay boyunca hiç bir işlem yaptırmadı. O kadar ilerledi ki parmağı renk değiştirmeye başladı, tırnak yanında çok büyük et oluşmaya başladı. Ali Bey'e gitmeden önce 2 farklı yerden sıra aldık, ikisinde de ameliyathaneden kaçtı ancak başta Ali Bey'in ve ekibinin ilgisi ve yaklaşımı sayesinde oğlum korkmadan, keyifli, neşeli bir şekilde ameliyathaneye girdi, çıktı; çok şaşırdım, çok mutlu oldum.

• Op. Dr. Ali Varlı Batık Tırnak Tedavisi  •

Kızımın ateş ve kan degerlerındeki düşüklük sebebiyle doktor hanıma basvurdum bu güne kadar o kadar cok cocuk doktoruna gittikki hiç birinde bukadar rahat degıldım..diğerleri çok aceleci davranıp soracagım soruları bıle unuttugum oluyordu.vefa hanım cok gusel dinledi sıkıntımız bir degıldı birsuru soru sorduk butun soruları cok gusel yanıtladı.cıkmam için aceleci hiç davranmadı.hatta unutabilirim dıyıp söylediklerini not almak istedim tekrar anlattı detaylı bi şekılde yaZmama yardım etti.bundan sonra gidecegım tek cocuk doktoru.

• Uzm. Dr. Vefa Mirzaliyeva Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •