Özel Hisar Intercontinental Hospital
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Chubb European Group
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Diğer (İade)
- Referans Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
sa...e
Tedavi sürecim henüz devam ediyor ancak şu ana kadar olan deneyimimden oldukça memnunum. Salih Bey her aşamada detaylı bilgi veriyor, sorularımı sabırla yanıtlıyor ve süreci yakından takip ediyor. Bu sayede kendimi güvende ve rahat hissediyorum. Ayrıca asistanları ve ekibi de çok ilgili, güler yüzlü ve yardımcı. Özellikle Zeynep Hanım, sıcak ve samimi yaklaşımıyla her konuda hızlıca yardımcı oluyor ve süreç boyunca kendimi rahat hissetmemi sağlıyor. Hastaneye her gelişimde sıcak ve profesyonel bir yaklaşımla karşılanıyorum. Diş tedavisi için güvenilir ve ilgili bir hekim arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
hi...l
Salih Bey'e tedavi için başvurdum ve süreç boyunca hem kendisinden hem de ekibinden çok memnun kaldım. Salih Bey oldukça ilgili, açıklayıcı ve işinde gerçekten titiz bir doktor. Yapılacak işlemleri anlaşılır şekilde anlattığı için kendimi güvende hissettim. Ayrıca asistanları ve tüm ekip de son derece güler yüzlü ve yardımseverdi. Hastaneye her gelişimde samimi ve profesyonel bir yaklaşımla karşılandım. Diş tedavisi konusunda güven veren, ilgili ve işini özenle yapan bir hekim arayan herkese Salih Bey'i ve ekibini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
be...a
Salih bey işine olan saygısı , hastaya olan saygısı ve tecrübesi ile tedavi sürecimi çok güzel yönetti. Başka bir doktor ile yaşadığım kötü tecrübe sonucu kendisiyle karşılaşmam benim için büyük bir şans oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
or...n
Hisar Hospital Diş Hastanesi’nde Diş Hekimi Salih Seven ile kapsamlı bir tedavi süreci geçirdim. İmplant, kanal tedavisi, çekim ve kaplama işlemlerini içeren bir planlama yapıldı ve süreç düzenli şekilde ilerledi.
Tedavi boyunca işlemler hakkında bilgilendirme yapıldı ve planlı bir süreç yürütüldü. Özellikle ağız yapısına uygun estetik ve fonksiyonel bir sonuç elde edilmesi benim için önemliydi. Tedavi sonunda hem kullanım hem de görünüm açısından memnun kaldım.
Kapsamlı diş tedavisi düşünenler için değerlendirilebilecek bir deneyim olduğunu düşünüyorum.
me...r
Çok ilgili be nazikler. bilgilendirmeleri çok anlaşılır. Sabırla hastayı dinliyor ve endişesine yönelik çözümler üretmeye çalışıyor
tu...n
Ben hamile kaldım ve dr berna buse varola muayene oldum,çok memnunum daha önce hiç gitmemiştim çok bilgili bi doktor tavsiye ederim
ah...t
Ayak kırık ameliyatımı çok başaralı bir şekilde gerçekleştirdi. Ayağımdaki iyileşme uyguladığı tedeviler sayesinde beklenenden çok daha kısa bir sürede gerçekleşti.
g....t
Hamileliğim sırasında çıkan şekerimden dolayı 39. Haftada suni sancı ile doğumu başlatmaya çalıştık Esra hanım 24 saat boyunca hiç pes etmedi ve çok güzel bir süreç geçirdim ancak açılma olmadığı için sezeryana döndü sürecim. Sezeryanı o kadar iyi yaptı ki bence sonrasında hemen ayağa kalktım kesi bölgem de uyuşukluğum yok denecek kadar az doğum sürecimin tamamında çok memnun kaldım çok tavsiye ederim
k.....
Altın iğne tedavisi yaptırdım çok memnun kaldım sonuçlardan gittiğim hastaneden ayrıldı doktor hanım şimdi nerede çalışıyor bilmiyorum bilsem hala gitmeye devam edeceğim gittiğinde üzüldüm çok iyi bir doktor kesinlikle
ay...r
Sevgili Esra hocam görüp görebileceğim en başarılı kadın doktora denk geldik diyebilirim.hastalarına karşı ilgisi alakası samimi oluşu bizi çok mutlu etti gebeliğim boyunca aklıma takılan her konuda desteğini esirgemedi ve çok güzel bir doğum gerçekleştirdi iyi ki yollarımız kesişti
Özel Hisar Intercontinental Hospital, Ümraniye şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Hisar Intercontinental Hospital, Ümraniye şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Acil Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, Psikiyatrist, Kalp Ve Damar Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenterolog, Onkolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenteroloji Cerrahı, Psikolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Onkoloji Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Hematolog, Patolog, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Özel Hisar Intercontinental Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Hisar Intercontinental Hospital, toplam 581 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Göğüs Hastalıkları Randevusu, Akciğer Kanseri, Sigara Bırakma, Alerji Testi, Göğüs X-Ray, Solunum Fonksiyon Testleri, Solunum Yetmezliği, Solunum Fonksiyon Testi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Takibi.
Özel Hisar Intercontinental Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Hisar Intercontinental Hospital DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Hisar Intercontinental Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Hisar Intercontinental Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Hisar Intercontinental Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Hisar Intercontinental Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Hisar Intercontinental Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam 159 hasta/danışan, Özel Hisar Intercontinental Hospital hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Hisar Intercontinental Hospital nerede?Özel Hisar Intercontinental Hospital adresi Yamanevler Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7 Ümraniye şeklindedir.