Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel OFM Antalya Hastanesi, Antalya ili Kepez İlçesi, Dokuma semti, Mehmet Akif caddesinde bulunmaktadır.

Özel Ofm Antalya Hastanesi
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya 07000
  • AIG Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Değerli doktorumuz eşimin kalbindeki 3 damarı ve aynı ameliyatta Kalp kapakçığını mekanik kapakla mükemmel bir operasyonla değiştirdi ameliyat öncesi sıcak yaklaşımı yapacağı ameliyatı anlayabileceğimiz sadelikte anlatışı ameliyat sonrası yakın takibi; sadece kalbimizi yenilemedi, saygımızı, sevgimizi kazandı. Akrabanız, abiniz, kardeşiniz sıcaklığında bir Dr. İyi ki karşılaştık ve bu riskli operasyonu Burada doktorumuza yaptırdık Allah sizden razı olsun

• Op. Dr. Mustafa Kar Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti  •

Recep Bey ile bir düşük ve bir ameliyattan sonra tanıştım, ilk iki muayenede hormon testlerimi yaptı, rahim filmi çekti ve her sonucu özenle yorumladı, neler yapabiliriz, süreçte bizi neler bekliyor hepsini hafta hafta planladık. Yönlendirdiği doğru tedavi ile 2. ayımızda güzel haber aldık. Doktorumuz çok naif, özenli ve sakin. Böylelikle bizler de bu süreçte sakin ve güvenli hissettik. Şimdi 4 Aylık gebeliğimin son aylarındayım. Süreçte yine Recep Bey ile devam etmeyi düşünüyorum.

• Op. Dr. Recep Bayraktar Gebe Takibi  •

Doktorumuzla 4 aylik gebelik ve rahim kısalıgı denmesi uzerine tanıştık.Yapilan muayeneler sonrasi rahim kısalığı olmadığı anlaşıldı.Bu sebeple muayene,ultrason vs.olsun doktorun ilgisi ve dogru bilgilendirmesinden memnun kaldım ve dogum dahil herseyimizle birebir kendisi ilgilendi.Cok memnun kaldım.

• Op. Dr. Recep Bayraktar Randevu  •

Çok zor geçen hamileliğimde tanıştık. Sayesinde zor hamileliğim kolaylaştı. Muayeneden her defasında mutlu ayrıldık. Gerek bilgisi, gerek bilgisini aktarması her defasında detaylı anlatımı içimizi son derece rahatlatıp gönderdi evimize. Her sorunumda bir telefon kadar yakın hissettirdi. Bazen piskologum bile oldu desem abartmış olmam sanırım .

• Op. Dr. Recep Bayraktar Diğer  •

Hamileliğim boyunca ve doğum sürecimde Recep hocamla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Recep hocama gittiğimiz ilk haftalarımızdan itibaren sakinliği, güler yüzü ve her detayı sabırla tek tek açıklamasıyla bana büyük güven verdi. Tıbbi bilgisi, tecrübesi ve yaklaşımıyla sadece bir doktor değil, adeta bir yol arkadaşı gibiydi. Kendimi her zaman anlaşılmış ve güvende hissettim. Sadece ben değil eşim de yine aynı şekilde hissediyordu. Her aklımıza takılan bir soruda mesajdan ya da yanına giderek cevabımızı bulduk. Bu kadar özel ve hassas bir dönemde böylesine profesyonel ama aynı zamanda içten bir doktorla yolumuz kesiştiği için minnettarım. Gözüm kapalı tavsiye ederim

Ö

Kendisi ile 5 aylık hamileyken sadece bir defalık kontrol için gitmiştim lekelenmem vardı ben ve bebeğimle sanki sürekli doktorumuzmus gibi ilgilendi sonrasında Antalyada doğum yapmaya karar verince tereddütsüz kendisinin hastası olmak istedim çünkü güler yüzlü herşeyi detayina kadar anlatan sizi sanki hastası degil ailesi gibi gören bir doktor kendisi ve şimdi bebeğim sağlıklı bir şekilde kucağımda ki ne zaman bir sorunum olsa hamileligim ve dışında kendisine hep ulaştım iyi ki karşılaşmışiz iyki Recep bey. ve bundan sonra da tabiki o nereye ben oraya

• Op. Dr. Recep Bayraktar Diğer  •

Recep hocamı ilk bebeğime hamileliğimde tanıdım iyi ki tanımışım kendisi randevu süreçlerimde hamileliğimi kolaylaştırmak için elinden geleni yaptı aklıma takılan tüm soruları sakinlikle cevapladı.Muayene saatlerim uzun uzun ve sohbetli geçiyordu bu hamile bi anne için çok önemli . Ben çok endişeli biriyim ama Recep hocamın sayesinde hamileliği endişeli geçirmedim.Sürecimde yaşadığım olumsuzları bilgisi ve tecrübesi sayesinde kolaylıkla atlattım iyi ki siz hocam .

• Op. Dr. Recep Bayraktar Randevu  •

Benim ikinci burun amaeliyatım olacaktı. Kaburgamdan kıkırdak alınması gerekiyordu. Ben Kahramanmaraşlıyım. Depremden sonra yollarımız kesişti hocam ile. İyi ki tanışmışım ve ameliyatımı kendisi yapmış. Sekiz saat sürdü. Çok kısa sürede iyileştim. Çok ilgili ve her anımda yanımda oldu. Görüntüsünden de çok memnunum. Ameliyattan sonra hiçbir sağlık problemim kalmadı.

• Op. Dr. Yasin Aslan Diğer  •

Y

Farklı bir hekim tarafından Ankara'da yapılan kolesteatom ameliyatı sonrası kontrol için Alper Hoca'ya başvurdum. Hocam ilgili ve güven veren bir hekim. Kulağımda olan akıntı verdiği tedavi sayesinde kesildi. Antalya'da Alper Hoca olduğu için çok şanslıyız. Kulak burun boğaz alanında bir probleminiz var ise Alper Hoca'ya muayene olmanızı tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Alper Tunga Derin Randevu  •

26 eylülde yasin beye burun estetiği ameliyatı oldum.çok zor bir ameliyat olmasına rağmen gayet rahat bir süreçti benim için. acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen hiçbir ağrım şikayetim olmadı,hem çok yetenekli hemde eli çok hafif bir uzman.ameliyatımdan sonra ki ilgisi ve titizliği beni o süreçte daha da rahatlattı. burnumu isteklerim doğrultusunda yüzüme yakışan bir sekilde yaptı ve sonuçtan çok memnunum. ameliyatımın 9. ayındayım ve olduğum günden beri hiçbir şikayetim olmadı gayet rahat nefes alıyorum. iyi ki yasin bey'i tercih etmişim. gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir uzman

• Op. Dr. Yasin Aslan Diğer  •

• Özel Ofm Antalya Hastanesi, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Ofm Antalya Hastanesi, Antalya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ürolog, Dermatolog, Biyokimya Uzmanı.
  • Özel Ofm Antalya Hastanesi, toplam 738 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
  • Hayır, şu anda Özel Ofm Antalya Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Ofm Antalya Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Ofm Antalya Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 107 hasta/danışan, Özel Ofm Antalya Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Ofm Antalya Hastanesi adresi Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA Antalya şeklindedir.