Hakkımızda

Gayrettepe’deki kliniğinde 12 yıl, alanında 16 yıllık tecrübeye sahip Dt. Özlem Özcan , kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Özlem Özcan Muayenehanesi
Yıldızposta Caddesi Çiğdem Apartmanı No:11 Kat : 3 Daire : 16 Esentepe Gayrettepe, Şişli 34349

f....

Tedavi sürecimde yaşadığım deneyimi başkalarının da değerlendirebilmesi için paylaşmak istiyorum. Muayene sırasında sağlam diş köklerimin çekilerek implant yapılması gerektiği söylendi ve bu doğrultuda dişlerim çekildi. Ancak diş çekiminden sonra görüştüğüm başka bir diş hekimi, aynı dişin kökü korunarak üst yapısı doldurulup tedavi edilebileceğini, çekimin zorunlu olmadığını belirtti.
    Bu bilgiyi öğrendiğimde büyük bir üzüntü yaşadım. Bu nedenle implant tedavime bu klinikte devam etmedim ve başka bir hekimde tamamladım.
    Benim tavsiyem, özellikle diş çekimi ve implant gibi geri dönüşü olmayan işlemler öncesinde mutlaka ikinci bir hekimden görüş alınmasıdır. Keşke ben de bunu dişim çekilmeden önce yapsaydım. Umarım benim yaşadığım durum başkalarının daha bilinçli karar vermesine katkı sağlar.

• Dt. Özlem Özcan Diğer  •