Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Bostanlı Mahallesi 1807/2 Sokak No: 9/4 Oluşum Apartmanı, Karşıyaka
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Seçkin Beyden yaklaşık 1 buçuk aydır danışmanlık alıyorum. Seçkin Beyle konuşmaya başladığımda karşımdaki insanın hem samimi hem profesyonel olduğunu hemen farkettim ve bu güne kadar ilk kez bir danışmanla bu kadar rahat konuşmamı sağladı. 1 buçuk ayda EMDR tekniğiyle çok büyük bir yol katettik. Danışanına değer veren, beraber çözüm arayan ve doğru yönlendirme yapan birisi. Ayrıca verdiği cesaret, nezaketi ve sizi önemsediğini hissettirmesi sürece daha istekli dahil olmanızı sağlıyor. Şu an görüşmelerimiz devam ediyor. Ama şimdiden yaşadığım değişim için çok teşekkür ediyorum.
Psk. Seçkin Uğurcan •
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Karşıyaka şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Karşıyaka şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile iletişime geçin.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 0 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi nerede?Smyrna Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi adresi Bostanlı Mahallesi 1807/2 Sokak No: 9/4 Oluşum Apartmanı Karşıyaka şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar