Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Selimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi, Üsküdar 34668
ö....k
Doktor bey çok bilgili, rahatlatıcı ve destekleyici. Asistanı da aynı şekilde. Etkili müdahalelerle yaklaşmakta ve benim daha önceki olumsuz deneyimlerimi çok ferahlatıcı bir yolla aşmama neden oldu. Mizahi yönü çok iyi, ilgili bir doktor. Alanında da epeyce uzman. Kime önersem çok memnun kalıyor.
yu...
2015 yılında burnum kırıldığı için gitmiştim ve bana inatla çatlaktır buz yap geçer dediğini hatırlıyorum.Daha sonra ısrarım üzerine röntgen sonucuma bakıp "aa evet birşey var ama çatlaktır buz yap" diye tekrarladı.ilgisiz davranıp yüzüme bile bakmamasını asla unutmam.1 hafta sonra başka doktora gidince bana " erken gelsen ameliyat gerekmeden halledilirdi ama geç kalmışsın ve şimdi ameliyat gerekli" demişti.İlgisizliğini, tavrını ve umursamazlığını asla unutmayacağım ve asla hakkımı helal etmeyeceğim kişidir.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ra...
Merhabalar Cengiz bey benim hayatımda tanıdığım en değerli insandır .Kendisi benim 3 tane ameliyatıma girdi trafik kazasından dolayı başka yerden sevk ile geldim 2 ayağımda kesilme ihtimali vardı parçalı açık kırıklar vardı ve şuan kaza yaptığım tır şoförlüğüne devam ediyorum herkese tavsiye ederim
t.....
Şubat ayında skolyoz ameliyatı oldum. Skolyoz ameliyatım başarılı geçti ve süreci çok rahat atlattım. Dr. Serhat Pusat, işinde hem çok tecrübeli hem çok güven veren bir doktor. Tüm ekibe de ayrıca saygılarımı sunuyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ö....a
Hocam ile şans eseri endokrine randevu aldığım da tanıştık. Tanıştığımız andan itibaren ilgisi alakası ve tutumu o kadar güzel ki. Tüm kaygılarımı ve soru işaretlerimi giderdi. Sayesinde bu hastalık sürecine daha olumlu bakıyorum. İyiki tanışmışız hocam ile. Naifliği ve kibarlığı ile muhteşem bir insan..
ö.....
Şeker Hastalığım için yeni bir tedavi yöntemine geçmesi ve ilgisini çok beğendim.Hastası ile ilgili olan bir doktordur. Sadece tokluk şekeri için yazdığı ilacı yan etkilerini okuduğumda içmek istemedim ama doktora güvendiğim için korkarak içiyorum.
ay...e
81 yasindeki babamin ameliyatini basari ile gerçekleştiren bundan once gittigimiz doktorlarin dikkatini cekmedigi yumurtalik kisti icin bizi uroloji dr una yonlendiren Haron hocamiza minnettariz.Sayesinde babam hem kistinden hem de fitigindan kurtuldu.Doktorlugu yanisira hastaya yaklasimi, yardimseverligi ve iletisimi de ayri bir ovguyu fazlasiyla hakediyor.Elinize kolunuza saglik sevgili hocam
t....d
25 Ağustos itibariyle endokrin hastası olarak kitle nedeniyle hastaneye yattık. Hocamın tetkikleri, ilgisi/alakası, yaklaşımı bizleri çok mutlu etti. Bu konuda kitaplar yazmış birinden destek almak çok mutlu etti. Böyle değerli hocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Minnetkarız.
se...l
Kıymetli Op.Dr.Haron Cemel safra kesesi ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Güler yüzü , sakin kişiliği ve derin bilgisi ameliyata korkularım olmadan girmeme ve sağlığıma kavuşmama vesile oldu.
Çok kıymetli Arif hocam’la 10 yıl önce troid hastalığım vesilesiyle tanıstım kendisi gerçekten alanında çok donanımlı ve hastasına karsı ilgili Allah böyle değerleli hocalarımızı başımızdan eksik etmesin
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Mikrobiyolog, Onkolog, Göğüs Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Gastroenterolog, Patolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Aile Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Kardiyoloğu, Ortodontist, Biyokimya Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Psikiyatristi.
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 600 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Tiroid Iğne Biyopsisi, Transtorasik İğne Aspirasyonu, Robotik Cerrahi, Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi), Radyonükleer Kemik Taraması, Uyku Apnesi Ameliyatı, Torasentez, Stereotaktik Radyocerrahi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Venöz Dupleks Ultrasonografisi.
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 157 hasta/danışan, Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Selimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi Üsküdar şeklindedir.
- Üsküdar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Üsküdar bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri